27

Бат Венци

преди 2 години

Ще ме прощавайте, но от километри се виждаше, че странното същество шмърка. Специфичните камшични движения на главата. Вижте и другото странно същество до него като видя, че камерата ги снима каква физиономия направи и "удари" едно приятелско рамо на неиздържащия наркоман да се усети, че ги излага пред целия свят. В името на злото и факта, че странно сексуални същества печелят не казаха истината. Защото иначе трябваше да спечелят по-нормални хора, а тях това не ги устроива за тяхната пропаганда

26

Българин

преди 2 години

Евровизия е поредния формат, прокламиращ безполовите и респективно многополовите странни същества. Целта е света да се *** тотално. С такива конкурси, с анимации, реклами, втълпяване на децата още от училище. И малко по малко нещата се случват. Ако до преди години беше рядкост в тълпата да се намери извратено същество в момента е точно обратното. Розови мъжки дрехи, хомо-мода, емо-групировчици.Просто едно перо на големия план за намаляване на общата популация и засилване на злото като влияние

25

Истината

преди 2 години

Тия с каква сексуална ориентация са....? Направо ми се повръща.

24

Анонимен

преди 2 години

Специално изгледах откъса, ми видимо се навежда, после и си избърсва носа. Сега, дали го е направил нарочно за да стане скандал или пък е смъркал наистина не знам, но определно поведението му беше все едно смърка.

23

Анонимен

преди 2 години

До Алекс-Нашата песен- не е наша, а е шведска, композирана от шведи в Швеция. Проверявайте фактите.

22

До Алекс 23

преди 2 години

Темата не е дали и колко са готини, а дали един от победителите е / не е шмъркал кока по време на конкурса и то пред камери. Ако е шмъркал преди да излезе на сцената и никой не го е видял, това си е негов проблем. Ако го прави пред публика в концертни зали, това също е проблем, защото употребата на наркотици е забранена. Ако го прави като победител, това е огромен проблем заради внушението, че най-доброто в "евровизията" е свързано с наркомания. А песните им не ги слушам, всички са пълен резил

21

ники

преди 2 години

Не е помирисвал кока, даже и не знае какво е, сефте го чува. Абе чувате ли се какви ги дрънкате, как да не. Нали е музикант?!

20

Алекс

преди 2 години

Най-готините победители от години! Най-накрая истинска музика. За тези, на които не им харесва - сигурна съм че си пускате нашата песен и още 99 подобни и си ги пеете по цял ден, толкова са добри. Или не, хаха. Хейтърите да си хейтят, а Монескин през това време пълнят концертни зали вече три години и разцепиха класацията на Спотифай.

19

Aide

преди 2 години

Ние все излизаме на сцената като блатни феи и пеем все едни и същи скучни тъжни песни.

18

кескьосе

преди 2 години

Скучна песен, а тия изглеждат зле. Не знам.

17

Totenkopf

преди 2 години

Най големите *** и *** спечелиха *** цирка, и кво като си е направил тест нали лови някакво време назад само

16

2-3

преди 2 години

пъти да сте излизали по дискотеките в Студентски и ще ви стане ясно аджеба консумирал ли е или не.

15

Анонимен

преди 2 години

Не е шмъркал кока, колкото и Вежди Рашидов не е сръбнал уиски преди катастрофата от предната седмица в София. Какво стана с пробата?

14

Ебассси

преди 2 години

Ама разбира се че не е шмъркал .... това сериозно би навредило на репутацията на Евровизия, не им стигат обвиненията в фаворитизиране на джендърските и толерастки идеи и че от години единствените "победители" в такъв конкурс са третополови ... травеестити... преболедували някаква психична болест или насилвани от родителите си "изпълнители" със съмнителни гласови качества .Ама как ще е шмъркал... тоя тежко гримиран пиидал САМО СИ НАВРЯ НОСА в плота на масата ДА ИЗЗДУХАЛ някакви стъкълца,***.

13

Факт

преди 2 години

Не знам за Евровизия, ама останах с убеждението, че цялата *** в сайта редовно "шмърка"...

12

Анонимен

преди 2 години

До Munchen_DE"Рокът за пореден път победи. Факт!" - тоя тръгнал да се оправдава и да си прави тестове че да доказва. Факт, е че рокът е станал тотален поп-комерс и фактически капитулира. Пародия

11

Анонимен

преди 2 години

То в днешно време всеки снима с телефончето и си мисли, че е велик, че ще възтержествува справедливостта. А реалността е друга! Зависи под какъв ъгъл е снимано и стига да имаш достатъчно много снимки винаги може да подбереш подходящите. После оставаш да съди "народа" като го пуснеш в социалните мрежи и воала - резултата от популизма в най-ярката си форма!

10

Сat

преди 2 години

Наведеш се да си вдигнеш чашата и хоп-наркоман. Каква злоба има в хората.. Италианците наистина имаха много силно сценично присъствие, от първия момент те грабват и ти разказват тяхната история. Напълно заслужена победа.

9

Щерю

преди 2 години

Победителят от Евровизия не е шмъркал кока - а хероин...

8

!!!

преди 2 години

До !!! По скоро медия