35

Леко уточнение:

преди 2 години

До: номер 36Според Уикипедия, досега с коронавирусна инфекция са починали 3 465 348 (регистрирани), а пандемията продължава вече 1 година, 5 месеца, 3 седмици и 3 дни.

34

...

преди 2 години

Значи не знам дали съм късметлия или е нещо друго, но жена ми се раболя и го изкара с загуба на вкус и мирис малкия ми син го изкара с един ден 37градуса температура дъщеря ми също като мен нищо не изкара! А бяхме под карантина месеци наред всичките накуп! Двама колеги от офиса където 4-*** в една стая се разболяха, по различни време и аз бях контактен с тях и пак не се раболях! Та се чудя дали е късмет или е нещо друго, че не съм се разболял досега!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 - Типично за ковидлъжата - и за поклонниците й - да се лъже и преувеличава драматично. По данни до момента за ковисмърт са писани 3.5 милиона по света. И независимо колко щедро е надписано това количество, още по-щедро от твоя страна е да подхвърлиш половин милион отгоре, за да седи по-внушително нищожният ти аргумент. Освен това, по спомени почна през януари 2020, така че и "година и два месеца" е типично ковид-ниво преиначаване на обективната действителност за приказката.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Де да бяха глупости. Четири милиона по света загубили живота си за година и два-три месеца не могат да бъдат глупост. Престанете да се отъждествявате с най-характерното ви качество!

31

Анонимен

преди 2 години

То нулирахме вируса в България.Така както е тръгнало може след няколко месеца да казваме че имаме 0 на ден

30

Анонимен

преди 2 години

Не мога да си представя по-голяма глупост от това да оставяш да те водят за носа със страшни приказки за ужасния китайски грип, който вече за година и половина не престава да доказва колко обикновен и типичен грип е. Ако преди една година не знаехме какво става, сега просто не виждам как може да продължава измамата? Освен благодарение на такива зомбирани като тоя долу, който *** за "Индийския ад". А къде изчезна грипа?

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32. Няма умрял от страх. Но има много умрели от глупост - тяхна или чужда. Глупостта винаги е убивала - косвено и директно. Все едно да има пожар и да чакаш покрива да падне над главата ти. Всъщност в българската народопсихология е останал завинаги Гюро Михайлов. Лошото е, че покрай него загиват и невинни хора.

28

Анонимен

преди 2 години

Има повече умрели не заради "СМЪРТОУЖАСНИЯ КОВИД", а понеже психираха хората, има пенсионери по една година не са излизали от къщи, хората пропускат прегледи, проццедури, операции, хората са подложени на психически тормоз и физическо залиняване. За един възрастен човек да седи затворен в апартамента, да не общува, само по себе си е смъртна присъда! Смъртите от ковидпсихоатаката са вероятно много повече, отколкото от самия ковигрип.

27

Анонимен

преди 2 години

Вироса се скапа като ГЕРП.

26

Анонимен

преди 2 години

До карачанаков Какъв "ад" е в Индия бе, ковипсихар нещастен, толкова сте жалки, не можете една информация да проверите, само каквото ми кажат по тивито знаете и истерясвате! В Индия се сриват за втора поредна седмица и новозаразените, и активните случаи, и смъртността е под 1%! Информирайте се бе нещастници! Докога ще ви водят за носа!

25

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден съобщават цифрите за короната, но мълчат за цифрите от пробата на Рашидов.

24

Анонимен

преди 2 години

И защо са минусите на 15? Толкова ли не можете да отворите сайта на worldometers. Или няма значение дали е истина или лъжа? Щом не ни харесва, ще го отричаме до дупка.

23

Анонимен

преди 2 години

Пак са писали 90 годишните с инфаркт за ковисмърт. Явно се плаща по-добре от здравната каса. А иначе, гледай ти чудо - и в мегаваксиниран Израел, и в неваксинирана България, ковигрипчето си отива. Все едно тайната не е в ръгането на експериментални препарати, а в нещо друго?

22

Анонимен

преди 2 години

До 18 кой носи отговорност, че ти не мислиш маска?

21

Анонимен

преди 2 години

Българската здравна система е достигнала такива висоти....че очаквам след време, на ден....от 50 заразени..да имаме 50 смъртни случая.

20

Анонимен

преди 2 години

Засега няма сигурни доказателства, че вирусът е създаден изкуствено. Някои учени твърдят това, но други учени опровергават твърденията им. СЗО и огромна част от учените смятат, че коронавирусът има естествен произход. Никой не е заинтересован да си създава и пуска вирус, с който да си нанесе огромни загуби сам. Оценките са, че Германия е загубила от коронавируса 300 млрд долара, загубите на Китай са не по-малки. Така че теориите на заговора нямат никаква реална логика

19

Анонимен

преди 2 години

Ей това е служебният министър на Радев,дойде и уби пандемията.

18

Анонимен

преди 2 години

41 236 са косвените данни за починалите според worldometers от началото на пандемията.

17

Киселите краставички

преди 2 години

Са полезни само с ракия.

16

Анонимен

преди 2 години

Стрина Гина би ваксина,и след седмица почина, а съседът Бай Иван, все усмихнат и засмян, оня ден се ваксинира, посиня и колабира.