55

Сата НАТО

преди 2 години

Приятелско семейство в момента е с Ковид,най-тежко го карат бащата и сина, майката е само със загуба на вкус, обоняние и болки в мускулите ------- Цели семейства се наговарят и симулират, за да получат сертификат за преболедували. Затварят се вкъщи, никой няма право да ги посещава и те лъжат на поразия.

54

ИСТИНАТА

преди 2 години

Мъжете боледуват от вируса много по-тежко! Не случайно в ковид отделенията в болниците преобладават мъже.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50При мен се случи тоно обратното. Бронхопневмония, но отрицателен тест. Никой не си и помисли да ми предложи да постъпя в болница, въпреки че бях доста зле. Това само потвърждава казаното от вас за заветните 1300 лв. Ако ще да си здрав и прав ще те натикат в болница щом теста е положителен. Пуста алчност!

52

Анонимен

преди 2 години

Новите заразени с коронавирус 81, починалите - 17. Демек - в болницата ги убиваме докато ги лекуваме! Не нарочно разбира се.. просто така ни казват от СЗО да ги "лекуваме"

51

до 53

преди 2 години

И при испанския грип преди век е имало конспиративни теории, горене на маски и протести. Наскоро четох за масови протести в Сан Франсиско. Явно това е допринесло за огрония брой жертви, но и сега не се знае как ще излезем от това изпитание. Изобщо хората не са поумнели. Глупостта изглежда се онаследява.Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2021/05/25/novite-zarazeni-s-koronavirus-81-pochinalite-17.491317#comments

50

Топло ли

преди 2 години

Приятелско семейство в момента е с Ковид,най-тежко го карат бащата и сина, майката е само със загуба на вкус, обоняние и болки в мускулите, имала е 3 дни температура, така и дъщерята, а таткото вече 10 дни е с температура.

49

Анонимен

преди 2 години

Някой беше цитирал уикипедия, кога е започнала точно ковид епидемията. Ако трябва да сме съвсем точни, първите съобщения бяха в самия край на декември 2019. Само че първите масови случаи в Европа (Италия) и останалата част на света, бяха в края на февруари. Така че "година и два-три месеца" не е лъжа в този контекст. Вече се говори за косвени жертви над 5 милиона от ковид, А не брояча на worldometers. От испанския грип, според различни източници, жертвите варират между 20 и 50 милиона.

48

Анонимен

преди 2 години

Реално починалите заради вируса е България да 2-3 пъти повече от официално регистрираните. Вижда се по надвишената смъртност.

47

Анонимен

преди 2 години

Един приятел изкара тези дни бронхопневмония. В болницата не му направили тест за коронавируса, а той е бил с температура, кашлица и снимката на белия дроб показва бронхопневмония. Почти сигурно е, че и той е изкарал вируса, но без тест не влиза в статистиката

46

Анонимен

преди 2 години

Колега на майка ми е карантинират с ковид. Отишъл на болница с хрема, взели му проби и го изкарали положителен. Пратили го на снимка на белия дроб, дроба чист, той няма температура, няма кашлица, не се чувства отпаднал ИМА САМО ХРЕМА. Веднага го приели в болница и му направили вливания на системи защото е ковидясал и ае карантина у дома. Толкова ли са жадни тия бо к луци за тия 1300 лв ли колко е тая клинична пътека

45

славянин

преди 2 години

Гледах клип в който руски хакер обяснява как с ваксината в тялото ти вкарват наночипове играещи ролята на наноинтерфейс, от който чрез 5 G мрежата и сателити в реално време постоянно те локализират и ти следят жизнените функции, конкретно показна как влиза в един сървър, откъдето вижда тези данни на негов приятел, който се е ваксинирал с ваксината ''Спутник'' и обяснява, че ваксинираните с тази ваксина се следят чрез руски сателити, чрез западните ваксини - чрез техните сателити!

44

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 14Е *** е то е ясно. Всеки ден пише едно и също.

43

Анонимен

преди 2 години

Мой роднина на 89 години преди няма и два месеца получи инсулт и почина. Инсулта му беше трети, масиран и нищо не можеше да се направи. Познайте от какво написаха че е починал? Не врявах на тези слухове докато не се убедих лично, че са верни!

42

така де

преди 2 години

До Анонимен 45Абсолютно правилно! Т.нар. косвени жертви (лека им пръст) си отидоха точно поради неадекватните и глупави, изкуствени и ненужни мерки, които предизвикаха цялата ненужна истерия. То и бройката от 17.5 хил. е доста преувеличена, след като в нея са хора починали от инфаркт, рак, дори и катастрофи, но регистрирани с ковид само защото им били открили вируса. Така че стига с тия глупости

41

Анонимен

преди 2 години

Загубените животи са поради ковид-мерките, психозата, неходене на лекар, заседяване и липса на физическа активност, неизвършени операции, бактериални пневмонии от влажните "маски, и купища подобни. А от тези, които ни пишат ежедневно като "ковид", поне 50% са 70-100 годишни хора със сърдечни проблеми, които вероятно са починали от инфаркт и инсулт, а са писани ковид. За пари и кой знае какво още.

40

Не се ли усетихте?

преди 2 години

Нима не разбрахте, че зад цялата тази патърдия стои едно единствени нещо - да не се лекува никой болен! Който оцелее-оцелее.Мислите ли, че на някакво ниво медици-шефове не са запознати с тази постановка?На низките нива, особено сестрьонки и санитарки пердашат по "протокол"-както им е разписано - по 10 мл от антибиотичния коктел и по 50 мл хипарин в корема на всеки определен като ***. Който преживее 35 дни тровене и/или интубация- да си ходи да се оптва да се възстановява.

39

Анонимен

преди 2 години

Toи в БГ регистрираните са малко над 17 500, но косвено се считат над 41000. Корекцията се направи преди около седмица в worldometers. Но дори и така да е, числото на загубените животи е огромно.

38

Пак по Борисовски

преди 2 години

Уж махнаха оня педраз Б.Борисов, а пак продължаваме по Борисовски.. Тия що не носят АРАБСКИ маски ??? И да вземат и да си сложат ШАЛ, ШАПКА и по една метла в гъзза.... Баахти и ид.ио.тите... В София само педрази ли са ?? Има ли мъже в София.. Онези, които в София, протестираха срещу Борисов, сега май ПРОДЪЛЖАВАТ да са с арабски маски, като някакви педдрази и кадъни, Роби на араби..

37

българин

преди 2 години

До: номер 38 Не, не е късмет. Навсякъде е така. Някои се разболяват много тежко, други изобщо не се разболяват. Като цяло май сме достигнали колективния имунитет, почти не познавам човек вече който не е карал вируса, а има такива които са го карали и пак се ваксинират. Дали от страх, дали щото искат заветния сертификат да могат и това лято да одят на моренце у Гърция не знам. По-скоро второто.Лошото е, че само 10% от населението на Земята е заразено, а и ваксинираните не са много.

36

Мунчо

преди 2 години

Няма да е зле да напишат на колко години са починалите.