11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Българските дечица има за какво да са горди. Потомци са на един грамотен и културен Български народ. Питам се коя ли е датата за честване на викингските завъртулки , когато руските дечурля също могат да намерят некакво основание да се почувстват на ужким горди. Имам една не лоша идея. Българските дечица могат да създадат една азбучица и едно езиченце на руските, че да не им се налага да създават като предците си македонски, младостки и люлински нации, оправдавайки варварщини неоправдаеми.

10

Щирлиц

преди 2 години

Българските ненационални средства за осведомяване,упорито не излъчват химна на Българската просвета и култура.Защо,господа западопоклонници?На всички нормални българи честит празник!

9

ЦИНИК

преди 2 години

Нъл сагъ зарад пандемията учея онлайн . То у час в училище не слуша ко приказва даскалицата онлайн жа са изучи.Смех.А инак абитурентките кът принцеси.

8

Анонимен

преди 2 години

Върнах се назад във времето, правехме манифестации децата (бил съм дете, трудно е да повярваш) :)) Репортажа, "журналистката", все едно е от 1989 г., направо да се разплачеш :))) Требва да се гордеем, има защо, ама тез развалят целото усещане, все едно сме пионерчета :))

7

Анонимен

преди 2 години

Честит празник на всички учители, които със желание и всеотдайност предават своите знания и опит на учениците и студентите!

6

Анонимен

преди 2 години

Няма друг ден като днешния на който да протича луда надпревара да се ръсят сополиви глупости.

5

Честит 24 Май

преди 2 години

Честит празник на Българската Азбука , писменост и култура Българи от цял свят!Да си Българин / с главно Б/ е гордост и чест!

4

На кой му пука

преди 2 години

За 32 години западно и американско партньорство народа беше тотално опростачен, докарат до нивото на ckот, пълно ocкотяване. Дай му на българина да се навежда на западняците, да мечтае за западни коили трета употреба а на младите и децата чоплят джаджи и смартфони!

3

А

преди 2 години

На Владимирчо пък балонът му се спука !

2

Честит Празник !

преди 2 години

Да живее България !

1

Анонимен

преди 2 години

И пяхме песнички наивни в прослава на буквичките, пък днешното поколение и една книжка не е прочело. То си знае само Хари Потър и то само заглавието, чото теа книги мноо дебели и нема кой да ченте таквизи тухли.