21

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли най-накрая, че НЯМА да приключи пандемията...???? Сега ще ни оставят малко да си поемем дъх, след което ще ни пуснат новия вирус. Дори да го кръстят северно-корейски или южно-занзибарски щам, все тая. Световният експеримент е в ход, и се оказа повече от успешен!

20

Анонимен

преди 2 години

До 25Какви гробари бе слабоумни?Имаш служебно правителство.Бахта къв си ***.

19

Анонимен

преди 2 години

Хората имат основание да се страхуват. Снощи излезе инфо за парализирана жена и други ваксинирани с усложнения. Всеки си казва: " Ами ако съм аз?". Да не говорим, че във времето също не е ясно дали няма да възникнат тежки поражения. Ваксините са в експериментален период и много неща са неясни. Странно е и друго- говори се само за ваксини. А лекарство срещу Ковид???

18

Анонимен

преди 2 години

От 27 декември, когато започна ваксинирането, до 24 маю т.е за 5 месеца с две дози ваксина са 500 000 българи, около 8 % от населението .Ха сега да изчислим с тия темпове на ГРОБарите кога ще стигнем 80%-отговорът е ясен-след 2 години.....Тотални некадърници, висящи нонстоп по телевизиите и раздухващи масали...

17

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Англия излизат, ние преживяваме четвърта вълна. Даже ще върнем ваксини, щот ще има, но няма желаещи. Икономиката ни ще тръгне надолу (както обикновено) и ще почнем да обсъждаме пак, защо при нас е най-зле (Бойко е виновен!)

16

не се дървете

преди 2 години

Тя вече приключи. Днес заразените са има, няма 80 човека. Поне при нас ще свърши до седмица. При другите, както си го наредят.

15

Хммм

преди 2 години

Изключваш телевизора и "пандемията" свършва! На никого не му пука за модерния вирус! А и на вируся му омръзна ;)

14

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните, заразяват! Когато спре ваксинацията, ще спре и пре-заразяването с биологични отрови за хора.

13

Анонимен

преди 2 години

Просто кажете на хората да заразяват други хора с цел по-лесно да се стигне до 70 процента.

12

Анонимен

преди 2 години

усетихте ли? Вече май дори 70% не стигат.За по сигурно 80% И постепенно докато надупчат 100 % от населението натам вървят нещата.Пише го в статията

11

Звездомир

преди 2 години

Когато извънземните приключат с пръскането, всичко ще приключи.

10

не разбрах

преди 2 години

Сега ваксинираните ще живеят вечно ли? Или 70% повече? Щото няма статистика колко ваксинирани са починали, и от какво, затова питам.

9

Bond

преди 2 години

Ще приключи, когато всички пропагандни *** от типа Дойче Зеле, бъдат изчегъртани. Вирусът си отшумява със и без ваксини, и никакви маски, локдауни, вечени часове, затваряне на паркове и планини могат да спрат този естествен процес.Докато медиите вдигат пушилка, "страшен" вирус ще има.

8

Гонзо

преди 2 години

"Пандемията" не е измислена да приключи. Хората се насрраха и се затвориха по панелите, а междувременно им взеха половината права. Скоро ще им вземат всичко. И всичко това от слабо смъртоносен вирус.

7

онзи

преди 2 години

Пандемията ще приключи когато излезем по площадите и поискаме да приключи. Пандемията е измислица на Глобалистите и осъществена чрез платени политици и медии.

6

SS

преди 2 години

До година -две ще почнат да капят и ваксинираните.Та заветния план за намаляване на населението в световен мащаб ще бъде изпълнен.

5

Анонимен

преди 2 години

"Резултатите от изследванията, проведени от производителите на ваксини показват, че в зависимост от вида ваксина, инфекциите от ваксинирани хора се предават от 67 до 94% по-рядко."Ха-ха. Изследванията трябва да се проведат от независими органи. Производителите на ваксини могат да казват каквото си искат.

4

Сачма Сапан

преди 2 години

Когато каже д-р Мангъров.

3

Анонимен

преди 2 години

В Израел сега са с 60% ваксинирани с поне една доза и 56% ваксинирани с две дози. Новите случаи при тях са общо 200 за последните седем дни, което е по 28,6 новозаразени средно на ден. В Израел достигнаха 50% ваксинирани с поне една доза още около 23-24 февруари 2021 и от тогава ваксинирането върви много бавно, но все пак резултатът е налице. При тях 839319 са заразените досега.

2

Анонимен

преди 2 години

Пандемията ще свърши, когато най-възрастните измрат от вируса, а по-младите след заразяване ще останат с дълготрайни здравословни проблеми. Ваксинирането върви твърде бавно, за да спре пандемията.