61

Анонимен

преди 2 години

Ми не ме интересува кога ще ги стигнем имам сети домати кратсавици на село динички пъпешче картошки Не ме интересува какво ще стигнете и какво няма фа стигнете:)))

60

Анонимен

преди 2 години

Ние я приключваме пандемията това лято пък другите когат искат

59

няма отърване

преди 2 години

"" СЗО: Ще се появи още по-зара̀зен и смъртоносен вирус ""

58

ами то

преди 2 години

70% си е добър комисион и 80 може

57

До SS

преди 2 години

До година-две неваксинираните ще окапят, защото щамовете ще станат още по-смъртоносни, ще останат само ваксинираните, които са послушни и се съобразяват. Управляващите имат интерес от послушно население, а не от своенравни диваци.

56

Анонимен

преди 2 години

До 55Корона вирус има. Опасен е.Обаче ...В България от "първенци", станахме "последненци", при това в много, ама много удобени моменти.

55

Анонимен

преди 2 години

Ок ... ОК! Кажете ми следното:Имаше по 5000 новозаразени, на 12 000 до 15 000 теста, точно покрай изборите. А сега на 6500 теста има 85 новозаразени!Питам - КАК ПО ДЯВОЛИТЕ? При положение, че огромната част от населението нито е била болна, нито е ваксинирана, как става така? Как падаме от 30-ина процена на 1.5 процента?И може иб не съм "имунолог", но знам bullshit дата и проучвания, когато ги видя.

54

Анонимен

преди 2 години

Тези заветни 65% покритие се отнася само за хората над 65 години.Не се отнася за населението като цяло.

53

Анонимен

преди 2 години

Ваксината не е задължителна, но и не е така. В едно видео журналистка от Израел обясняваше как притискат хората , които не искат да се ваксинират. Нямат достъп до много обществени места, не могат да пътуват свободно, маргинализират ги в работата и обществото, губят работата си и т.н. Който се опълчва срещу дъ ню рисет, ще му стане много, много трудно.

52

Анонимен

преди 2 години

Да се обяви официално"Експериментът е успешен"!

51

Хикса

преди 2 години

Кой произвежда тестове и каква е реалната им цена.ЕВАЛА НА БОЙКО ,че само той от всички премиери в света ни осветли за цената на ваксините!!!

50

Хикса

преди 2 години

Да вървят на майната си трябваше всички ваксини да се заплащат от джоба на хората, а всички видове Ковид тестове да са безплатни.Така ако беше щеше ли да се достигнат 80%процента ваксинирани???

49

100 на100

преди 2 години

Бизнесът с ваксините е златен. Всички до крак да се ваксинират! :)))

48

Анонимен

преди 2 години

Как е в Рассиа? Пиете ли одеколон братушки?

47

Анонимен

преди 2 години

Скъпи ***, 2021 е вече. Отворете официалните източници да прочетете какво представлява пландемията - документите на Световния иконимически форум, Програма 2030, Програма ID 2020, Програмата на ООН, решенията на ЕС по темата. Това са източниците. Конспирации няма, другари. Всичко е написано и е публично, с клипчета и обяснено в документи. Разбира се, на който му се отдава четене с разбиране. Докато си политиканствате, скоро ще останете без доходи, собственост и права и децата ви ще са роби.

46

Поезия!

преди 2 години

Антъни Фаучи: Пандемията ще приключи!

45

Анонимен

преди 2 години

Пандемията ще приключи, когато всички като щраусите си заровим главите в пясъка и не виждаме какво става около нас.

44

Анонимен

преди 2 години

Айде, слабоумните с теориите на конспирациите почнаха - колкото по-малък ти е умственият капацитет, толкова по-лесно се увличаш по подобни теории

43

Господарите

преди 2 години

Пландемията ще приключи с успешното изграждане на новия световен ред. В самото начало сме на плана до 2030. Всички вирусолози да мълчат - това са политически работи. Те ще говорят каквото им кажем.

42

Анонимен

преди 2 години

Хората, на които мисленето не имаме удава си въобразяват, че знаят всичко и че тази епидемия е конспирация и че вирус няма. Те не могат да схванат, че при всяко бедствие има хора, които печелят много от него и си мислят, че щом някой печели, значи бедствието е измама. В случая има с коронавируса, специалистите предлагат какво да се прави, но решават политиците, а те не са особено умни, особено мутрите и гледат нищо да не правят