50

до 49 от честно

преди 2 години

Те всичките все от еврейски произход,че се бъркаш. Една друга еврейка пя преди 3 години на Евровизия. Беше по-дебела от сегашната малтийка и НЕ можеше хич да пее,ама спечели само защото тежеше 300 кг и щото е еврейка. Не говорим за Ейми Уайнхаус,тя беше татуирана наркоманка,която лансираха изкуствено-еврейка как иначе? Светът се върти около евреите,само македонците смятат,че и луната е македонска.

49

Анонимен

преди 2 години

Мааалко по джендърско и щяхме да сме пред Гърция.Явно пдрстт по се цени в ЕС. Ценности Сър!

48

11

преди 2 години

До честноТаман се чудех откъде са го откраднали тва "парче".

47

Вето

преди 2 години

Азербайджанската песен имаше много гледания на официалното видео, сръбската също и кипърската за разлика от нашата заспала песен както казваха много "фенове". Накрая какво излезе, България е на предни позиции за разлика от кифлите с бързи песни. А 2020та като отложиха конкурса за Евровизия ми мина през ум, че тази година ще победи Италия без значение каква ще е песента им за 2021ва. И познах. По - долу имаше също коментар, Италя спечели заради многото жертви с covid 19. ЕвроУтеха за Италия..

46

Офф

преди 2 години

Макар че обичам рока, в случая имаше къде-къде по-хубави песни и изпълнения.. !

45

Българка

преди 2 години

Превода на заглавието на ,,песента победител,, е Мълчаливи и добри. Песен без всякакво съдържание и няма нищо общо с рокендрола или може би това е едно ново движение

44

Анонимен

преди 2 години

До честноОт Израел беше водеща но май че е увеличила килата и се е татуирала.

43

Анонимен

преди 2 години

До КироСнимаха ги с космясали мишници.

42

Киро

преди 2 години

Абе защо в бг медиите няма нищо, за това как камерите ги снимаха как смъркат.

41

До 37. Българка

преди 2 години

В Италия съм от доста години и разбирам текста , вярвайте че е пълна порнография тази песен. Наблягаше като припев че не е добре с главата ,но явно това са предпочитани парчета ,от друго поколение съм но разбирам от хубаво. На техния фестивал Санремо имаше далеч по стойностни парчета , специално тази година на, но вкус приятел няма.

40

честно

преди 2 години

Финландската песен ме грабна най-много. Сякаш чувам oтново LINKIN PARK. Добре,че не спечели Малта. Тая от Малта колко килограма тежеше? Нямам нищо против едрите жени,ама това недоразумение на сцената ми напомняше една друга жълта ламя израелска дето спечели Евровизия преди години. Писна ми от *** и лесбийки и чернокожи. От Израел чернокожа, от Холандия, Швеция и Великобритания чернокожи. От Германия рус *** с чернокожи певици. Това трябва да е музикален конкурс,а не реклама на кожи!

39

Анонимен

преди 2 години

Нашата заспала песен не може да се сравнява с песента -победител. Вики няма никаква харизма , а облеклото й беше отвратително. Изобщо няма за какво да се хванеш , за да я харесаш.

38

Даскала

преди 2 години

Песента избухва от началото и до самия и край продължава да гради . Нашата Виктория се представи великолепно , но с тази песничка - толкоз.Вие продължавайте да смучете собствената си отрова и гледайте нещо , което плюете като простите овце , които сте !

37

Николайко Перник

преди 2 години

Предимно слушам рок и метъл, но италианците изпяха едно нищо.Вокалът вместо да пее - рапира.Музиката с три тона и няма нищо интересно в аранжимента.Никаква мелодия не можеш да запомниш. Пълна боза, но зрителите явно са зажаднели за рок и гласуваха все едно Меноуър са излезли на сцената.

36

Анонимен

преди 2 години

Страхотна песен!!! За пръв след път яка песен да спечели. Слушам я вече 10 пъти. Аман от бози до сега.

35

Анонимен

преди 2 години

До Ужас бг: Хаха най-добрата. Егати джендърите. Не че слушах всички песни, но Швеция, Франция даже и Гърция бяха много по-добри

34

Анонимен

преди 2 години

Напротив Финландската песен беше по-непрофесионална и прекалено натрапчива и комерсиална.Италянците си пеела инспириран тяхната музика и затова изглеждаше естествена.Наистина стойностна песен,но все пак всичко е въпрос на харесване. На мен и голяма част от хората в Европа им хареса.И певеца,бъдете сигурни харесва жени и те него.Но това така или иначе е без значение,защото това е музикално състезание е не сексуално между хетеро,би или хомосексуални.

33

Анонимен

преди 2 години

До Ужас бгТя е на италиански и нищо не се разбира. Не знам колко хора разбират италиански в Европа но гласуват.

32

Ужас бг

преди 2 години

Най-добрата песен спечели, напълно нормално, българина трябва да престане да се излага с комплексарщина и ниско IQ, цял свят ни се подиграва!

31

Анонимен

преди 2 години

До АнгелУспеха е мафия + италиано емгранти. Бг трябва да праща по някой оперен певец с минимум бюджет и ако успее ше вземе някоя точка. Другите милиони по-добре е да се насочат за помощи за безработните ансамбли в бг вместо да се пръскат за бесмислена еврогавра.