275

Щерю

преди 2 години

Извадените факти от подслушванията: Разговор с Москва, с агент на КГБ, с Кремъл, с Решетников, с посолството на Русия - пак с Москва, пак с Митрофанова...

274

Анонимен

преди 2 години

Че те да не са фокусници да извадят нещо дето го няма от ръкава? Те са най-обикновени порусначени мерзавци.

273

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 309Много добре се знае. Главния акционер с 98% от акциите е Алекперов. Останалите 2 процента са на американска фирма отново на името на Алекперов.

272

Анонимен

преди 2 години

Комунистите много лаят и накрая усещам пак ще ни вкарат в батака. Всичките им управления са започвали гръмко и са завършвали с тотална разсипия и пълен хаос. За жалост една голяма част от обществото все още много лесно се поддава на конспирации и провокации - иначе се смятат за много хитри ама истината е че лесно се манипулират.

271

Бтаво Плевня!!

преди 2 години

Най накрая Плевел,ти се върна при мъжете!!! Само така,може и да не ти вярват и да ти викат Росен иБАНОВ,но вече си мъж! Имаш мнение различно от прогнозата за време! А тъй,говори,говори нон стоп макар ,че никой не те счита за фактор! Бъди здрав пеDaл ,много нилипсваш ти и твоя хумор!!!

270

Анонимен

преди 2 години

Как да се извадят факти за подслушване, като то е измислица на Фигуранта и марионетките му...?

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"А колко и какви данъци е платил в България,след като е бил и в Германия и е придобил парите си в чужбина?"Със сигуност е платил много повече данъци от колкото фирмата на руския *** Алекперов Нефтохим Бургас, която за 20 години не е платила 1 стотинка данък печалба.

268

Този

преди 2 години

е станал член на БКП като студент - 3 ти курс във ВМЕИ. Ние бяхме над 10000 студенти, а имаше единици, членове на партията- държава.

267

Красная жопа Путина

преди 2 години

Товарищ Радев не сумел спасит России от империалистические санкции.

266

Анонимен

преди 2 години

Явно мутрите го държат на каишка с някакви компромати, иначе защо ще се излага да плещи дивотии пред медиите?!

265

Анонимен

преди 2 години

Този е същия слуга на Бойко и Пеевски, като Митов и Биков.Яд ги е, че хората виждат колко са прогнили от корупция и алчност

264

Анонимен

преди 2 години

Омразата на червените *** срещу Плевнелиев е единствено заради това че той пренебрегва руските интереси и се интересува единствено от българските.

263

AZP

преди 2 години

В стила на БСП и заМутри вън (разбирай и президента Радев с цялата му шайка)е да създават и лансират компромати.Такъв се оказа Костинброд и други, такъв сега е и "скандалът" с подслушванията.Няма доказателства,няма конкретика,а само кухи обвинения в публичното пространство и опасността от радева диктатура (сиреч комунистическа) е реална,както и целта му да се върнем към Русия и недемокрацията. Съзнават ли българите зад граница, а и у нас за какво ще гласуват, когато се върнат визите за всички?

262

Професор

преди 2 години

Роско не се предавай народа е зад теб и те подкрепя мачкай комунистите само Герб да живее Генерал Борисов!

261

Чичо

преди 2 години

Не ви ли омръзна да го показвате тоз ?

260

Анонимен

преди 2 години

287 Точно, но трябва да побързат, защото червената хидра, набира скорост. Трябва да се мобилизират хората, които не желаят червени мутри и креатури на Москва, като ИТН, да превземат държавата. Да разговарят с избирателите, а показват публично, да разобличава лъжите на руския човек Радев/БСП/ДС, Мая черепова.

259

Анонимен

преди 2 години

До 1"И именно чрез консенсус се защитават интересите на всички граждани. И не се позволяват лобистки закони."Няма една развита страна, която да не бъка от лобистки закони ...

258

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 292"Неоспорими" е малко интересен момент. По твоите думи всяко дело, което прокуратурата не е "спечелила", означава че самата прокуратура подлежи на съдебно "преследване" (ах какви мърсни думички ползвате вие, хората в калта)

257

Анонимен

преди 2 години

Няма значение дали си премиер , президент , прокурор , съдия , или какъвто и да си друг - когато хвърляш обвинения срещу някого , трябва да представиш неоспорими доказателства за неговата вина , иначе подлежиш на съдебно преследване .

256

1

преди 2 години

Даааа, в истинските демокрации, каквато ние очевидно не сме, и десните и левите партии имат своето място в политиката. И именно чрез консенсус се защитават интересите на всички граждани. И не се позволяват лобистки закони. Чрез чуваемост и взаимно изслушване.Докато спорим по линията комунисти/демократи, другите държави се развиват. А ние продължаваме да живеем в миналото.