405

ПроСоТо

преди 7 месеца

Б. маа му!..Още го държат тоя на първа страница...Е,и цял месец да го държите,НЯМА да прочета и ред,свързан с тая..трагикомичнакреатура!!!!!

404

Аз

преди 7 месеца

Роско Сополанкото от девета глуха приглася на Тиквата

403

Анонимен

преди 7 месеца

Роскюу Паркинзоф. на батю помачето. херю мущафя си има нова дамска превръзка и тя се казва чебурашка. ти си непотребен прецеденте.

402

Гошо

преди 7 месеца

Този и други свирчовци от политическата сцена,на България,докога ще са начело на политическата пасмина,скромно наречени от народа-крадци!Днес ли бе свирчо,неден!

401

Анонимен

преди 7 месеца

Кога беше действащ президент не му видяхме муцуната, а сега нема отърване от него. За всичко има мнение.

400

Анонимен

преди 7 месеца

Уффф, тоя не престана да се обажда от девета глуха. Включете му интернет, щото явно няма пари, та да прочете какво мислях хората за него. Много ще се изненада.

399

Handel

преди 7 месеца

Не знам дали забелязвате тази "новина" вече поне 5 дена виси на сайта. Не мога да допусна че собственикът ПИК го правят нарочно... опа... ПИК? Джобната новинарска агенция на мyтpоландия ли?

398

Анонимен

преди 7 месеца

Горещи тийнейджъри без *** - ***

397

Анонимен

преди 7 месеца

Потйо Чехларев няма право на глас,президент -парашутист

396

Анонимен

преди 7 месеца

"Службите се обезглавиха за нула време от служебното правителство. Не би следвало то да прави такива действия. Главният секретар бе уволнен незаконно. Президентът изнуди Държавен вестник по нощите да публикува този Изборен кодекс, в който бяха направени промени в последната секунда. Депутатите от ИТН се обърнаха на 180 градуса след всичко, което обещаха, поясни президентът-кАзал ЧехлЮ

395

AZP

преди 7 месеца

Г-н Плевнелиев днес е празник на българската азбука и език, на българската просвета и култура и на български може да се разговаря само с българи, а не с руски *** като рАдев. Той олицетворява всичко противно на това, което България е постигнала до сега и ще бъде необратимо жалко за всички нас ако бъде преизбран за втори мандат. С комунистите няма бъдеще и е крайно време народът ни да осъзнае това. Няма бъдеще и с популистите като тРифУнов и Мая.

394

Бай Ой

преди 7 месеца

"От 5 години не съм нито активен политик, нито активен държавен глава" Никога не си и бил.

393

Не, Г-н Гпевнелиев!

преди 7 месеца

Спирането на измислените скандали от комунистите няма да стане с призиви, а със заповед на Джоузеф Байдън при Новия световен ред, когато руските партии в Европейска България ще бъдат забранени.

392

мангела меркел

преди 7 месеца

Радев има вид на по свястен от плевн-алиев

391

Анонимен

преди 7 месеца

Ще покажат доказателства, когато цъфнат налъмите.

390

Анонимен

преди 7 месеца

Мишока казва какво са му казали

389

1

преди 7 месеца

Ще ги извадят,деси плевнелиева,ще ги види,но ти др.комсомолски,не,ти си последната дупка на кавала.

388

Анонимен

преди 7 месеца

най слабия президент, кукла на конци за мръсни поръчки скрий се бе мишок

387

Анонимен

преди 7 месеца

Поздрави от резиденцията в Халкидики платена КЕШ. А вие си ме плювайте. Подпис: Ваш Чехлю.

386

457

преди 7 месеца

Какви доказателства да извадят, като такива няма. Всичко е законно. Тази афера прилича на Костинбродската. Единтична е. Целта е да се дискредитира правителството на Борисов преди изборите. Да изборите ще чуете още много компромати, клевети. Кауня е готов а всичко, за да се докопа до властта. Сегашното време прилича на времето след 9 септември. Всичко е позволено в името на властта. Репресии, лъжи, манипулации, нарушение на конституцията.