383

ПроСоТо

преди 1 година

Б. маа му!..Още го държат тоя на първа страница...Е,и цял месец да го държите,НЯМА да прочета и ред,свързан с тая..трагикомичнакреатура!!!!!

382

Аз

преди 1 година

Роско Сополанкото от девета глуха приглася на Тиквата

381

Анонимен

преди 1 година

Роскюу Паркинзоф. на батю помачето. херю мущафя си има нова дамска превръзка и тя се казва чебурашка. ти си непотребен прецеденте.

380

Гошо

преди 1 година

Този и други свирчовци от политическата сцена,на България,докога ще са начело на политическата пасмина,скромно наречени от народа-крадци!Днес ли бе свирчо,неден!

379

Анонимен

преди 1 година

Кога беше действащ президент не му видяхме муцуната, а сега нема отърване от него. За всичко има мнение.

378

Анонимен

преди 1 година

Уффф, тоя не престана да се обажда от девета глуха. Включете му интернет, щото явно няма пари, та да прочете какво мислях хората за него. Много ще се изненада.

377

Handel

преди 1 година

Не знам дали забелязвате тази "новина" вече поне 5 дена виси на сайта. Не мога да допусна че собственикът ПИК го правят нарочно... опа... ПИК? Джобната новинарска агенция на мyтpоландия ли?

376

Анонимен

преди 1 година

Горещи тийнейджъри без *** - ***

375

Анонимен

преди 1 година

Потйо Чехларев няма право на глас,президент -парашутист

374

Анонимен

преди 1 година

"Службите се обезглавиха за нула време от служебното правителство. Не би следвало то да прави такива действия. Главният секретар бе уволнен незаконно. Президентът изнуди Държавен вестник по нощите да публикува този Изборен кодекс, в който бяха направени промени в последната секунда. Депутатите от ИТН се обърнаха на 180 градуса след всичко, което обещаха, поясни президентът-кАзал ЧехлЮ

373

AZP

преди 1 година

Г-н Плевнелиев днес е празник на българската азбука и език, на българската просвета и култура и на български може да се разговаря само с българи, а не с руски *** като рАдев. Той олицетворява всичко противно на това, което България е постигнала до сега и ще бъде необратимо жалко за всички нас ако бъде преизбран за втори мандат. С комунистите няма бъдеще и е крайно време народът ни да осъзнае това. Няма бъдеще и с популистите като тРифУнов и Мая.

372

Бай Ой

преди 1 година

"От 5 години не съм нито активен политик, нито активен държавен глава" Никога не си и бил.

371

Не, Г-н Гпевнелиев!

преди 1 година

Спирането на измислените скандали от комунистите няма да стане с призиви, а със заповед на Джоузеф Байдън при Новия световен ред, когато руските партии в Европейска България ще бъдат забранени.

370

мангела меркел

преди 1 година

Радев има вид на по свястен от плевн-алиев

369

Анонимен

преди 1 година

Ще покажат доказателства, когато цъфнат налъмите.

368

Анонимен

преди 1 година

Мишока казва какво са му казали

367

1

преди 1 година

Ще ги извадят,деси плевнелиева,ще ги види,но ти др.комсомолски,не,ти си последната дупка на кавала.

366

Анонимен

преди 1 година

най слабия президент, кукла на конци за мръсни поръчки скрий се бе мишок

365

Анонимен

преди 1 година

Поздрави от резиденцията в Халкидики платена КЕШ. А вие си ме плювайте. Подпис: Ваш Чехлю.

364

457

преди 1 година

Какви доказателства да извадят, като такива няма. Всичко е законно. Тази афера прилича на Костинбродската. Единтична е. Целта е да се дискредитира правителството на Борисов преди изборите. Да изборите ще чуете още много компромати, клевети. Кауня е готов а всичко, за да се докопа до властта. Сегашното време прилича на времето след 9 септември. Всичко е позволено в името на властта. Репресии, лъжи, манипулации, нарушение на конституцията.