17

Анонимен

преди 2 години

според мен истинска лява партия в бг няма,идеите на социализма са грижа за хората,идеите на бсп са грижа за родата,има съществена разлика,нима мислите,че хората нямаше да гласуват за партия грижеща се за тях,но такава тук няма

16

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов, а ако си правиш партийката с парите на Гергов?Човек може да го провалят един път съратниците, втория се продава...Да беше си останал символ на чист морал, патриотизъм и българолюбец...

15

Анонимен

преди 2 години

Кадиев е десен либералист - поне това е видно от принципите му. Какво ще търси в БСП на Нинова, която се опитва да се върне в лявото, в защита на труда?На изборите през юли ще си гласуват само заинтересуваните, което е и целта на политическата ни класа.

14

Анонимен

преди 2 години

Странно е как милионери се правят на леви и на много загрижени за хората. Загрижени са да не вдигнат данъците или да намалят цената на зелената енергия от частните им централи.

13

Юхуууу!!!?

преди 2 години

Кадиефф, кажи, че си търсиш мъж и ще ти намерим някой кривоглед от електората.....нема да се плашиш и се скрий до тогава.....че ме притеснява здравето ти...

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

По-страшното е да е боулинг , другарю Кадиев. В бокса се цели една глава. Съдбата на кеглите е друга.

11

Анонимен

преди 2 години

ЛЯВО ПРОСТРАНСТВО НЕ СЪЩЕСТВУВА! СОЦИАЛИЗМЪТ Е ФАШИЗЪМ!

10

Жан Виденов

преди 2 години

АКО ВИЕ --ТИ КАДИЕВ (МУЛТИ МИЛИОНЕР) СТЕ ЛЕВИ РАБОТНИЧЕКСИ И ТРУДОВИ ПАРТИИ...-ЗНАЧИ СВЕТА НАИСТИНА Е ПРЕД УНИЩОЖЕНИЕ И ЗАКРИВАНИ..ИЛИ ПОНЕ ПРЕД НОВСТАРТ И ФОРМАТИРАНЕ.....ВИЕ от БСП и ЛЮСПИТЕ И---СТЕ ГЛАДНИ ЗА ВЛАСТ, ПАРИ,ЛЕК АИЛЯШКИ ЖИВОТ, И ПОСТОВЕ БЕЗ ОТГОВОРНОСТИ...ИСКАТЕ ПАРИ И ДА ЖИВЕЕТЕ СЛАСКО .

9

Анонимен

преди 2 години

Кадиев ще докара цял 0,1% и рязко ще подобри резултата на коалицията

8

Борбата

преди 2 години

с корупцията е борба срещу народа.

7

Анонимен

преди 2 години

така де Хунту Радев достатъчно се излага няма нужда и тебе да ти гледаме сеира нагледахме се

6

гост

преди 2 години

Как върви търговийката с ефтин ток от АЕЦ, дато го препродаваш за еко-ток .

5

Анонимен

преди 2 години

Ми то и ГЕРБ е боксова круша за амбициите на Президанта, но Борисов не реве.Най-големите уруфляци от улицата ги изстъргаха и ги курдисаха в Парламента. За кефа на Божков и Радев.

4

Що е наглост

преди 2 години

Кадиев искаше да вкарва най бедните в затвора! Това е документирано как Кадиев говори против собствените си избиратели, ако не си платили парното щял да ги вкарва в затвора!Айде у лево наглец!

3

Анонимен

преди 2 години

Всички в ляво са бити карти. Кадиев е "пробит" отдавна..Нали бе Соларний...

2

Амнезия

преди 2 години

Милионера Кадиев е виновен затова като искаше да вдига даниците на най бедните и дори да ги вкарва в затвора!Кадиев май не помни!

1

Я па тоя

преди 2 години

Какво "ляво" му се привижда в изтърбушената от тотална корупция България? И начело с неолибералната партия на корумпета БСП, която по нищо не се различава от останалите? Каква социална политика на гол тумбак в страна, където вече 30 години властва мантрата "държавата да се освободи от всякакви функции за поддържане основите на обществото и да остане само хранилка за най-наглите и най-угодните на големите батковци на запад"? С такива кухи лакърдии няма избиратели.