9

куку

преди 1 година

*** има разлика между сигнал и скандал От два дена чакам да публикуват списъкът с подслушваните

8

Чебурашка

преди 1 година

"Скандала" с подслушванията е инспириран от интриганта Румен Георгиев Радев с участието на червеният седесар Атанасов и радевите калинки Янев и Рашков. Изпълнение копира що мръсните мероприятия от старите милиционерски учебници. Ще се на гледаме на още по-подли номера в изпълнението на тези мерзавци.

7

а дали е така?

преди 1 година

Тука четем разни бомбастични цифри които педизвикват размисъл.След като тези неща се знаят от години, защо не са обнародвани навреме, а се изнасят сега предизборно. Къде спа президента толкова години на синекурна длъжност?Защо не е взел мерки досега? Защо беше това бездействие?Намирисва на Костинбродсия подход от предните избори.

6

Анонимен

преди 1 година

Прав е Мун...чо - затова се започва от Съда, който по закон разрешава подслушването.Само не е ясно защо защо такива въпроси задава тъкмо Мун..чо, който е отговорен за Националната сигурност и подлежащите агенции, включително Бюрото за СРС.Що стана така бре, Мун..чо, кой ми изцапа гащите?

5

Анонимен

преди 1 година

Сега в момента подслушва ли се и защо и Кой да обеснят

4

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев е цар освободител от 30г ислямско иго.

3

Анонимен

преди 1 година

Прав е.

2

Анонимен

преди 1 година

много точно се е изразил...скандал,т.е. не се търси истината,а редно е да има сигнал официално с имена,кой ,как,защо,кога,после пак някой ще осъди държавата и пак народа ще плаща,а ние си търсим скандали

1

Анонимен

преди 1 година

Браво на Радев! Герб трябва да бъде забранен и да има лустрация, а калинките на Борисов - разследвани и съдени. Не трябва да се повтори 1990та, когато атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов спасиха БКП от разпад и лустрация. Защото атлантик значи антибългарин!ПП. Знам, че форумните атлантици от махалите искат да повторят тяхното дело и спасят новото БКП-Герб. Защотото и те са неграмотни комплексирани антибългари като бащите си.