18

Кво има да

преди 2 години

се Разследна - направо у Белене!

17

Ани

преди 2 години

Чета думите на президента и се забавлявам.Мина времето на радиоточките където партийния секретар подаваше информацията, а хората казваха: "С радио не се спори".30 години Слави тровеше съзнанието на подрастващото поколение с носталгичен комунизъм. Сега има интернет и ако не е дневник.бг ще е друго издание където хората ще могат да задават въпроси, да обменят мнения. Старите методи не вървят вече господин Радев.

16

Анонимен

преди 2 години

До НанеА пък ти си заслужи надника от "Поsрано" 20 :)))

15

е що така

преди 2 години

така де , щом фигуранта ги е знаел тия неща що не е зел мерки ?

14

Нане

преди 2 години

Айде герберастията....Заслужете си надника от толупа...

13

Анонимен

преди 2 години

alkoholizirani pianisti i drugi falshivi alkoholizirani politici i muzikanti praviat skandali ;)kade e jandarmeriata da gi iztrezvi? ;-)

12

ПроСоТо

преди 2 години

Радев, Радев...Какви доказателства има? Или всичко е на принципа "една жена каза"! Я ми припомни какво стана с делото "червеи", когато беше доказано, че главният прокурор и много други хора бяха подслушвани неправомерно? Осъдени имаше ли? Или сега вдигаме пушилка и се надяваме повече хора да ни повярват и да гласуват за нас на изборите? Лошо изпълнение, Радев!

11

Анонимен

преди 2 години

До Чебурашка: Явор Бахаров, ти ли си?

10

Анонимен

преди 2 години

Кукивици герберки в герб.бг, след като ограничихте българския език до стотина думи, сега и на нов ред ли забранихте да пишем. Деволюирали писарушки!

9

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си ясновидец,за да подслушваш някой,който още не се знае дали изобщо ще бъди министър.Евала Румба!Ашкусън пилотче!Машаала старшинка!Бравус бе,зилена партенко!

8

куку

преди 2 години

*** има разлика между сигнал и скандал От два дена чакам да публикуват списъкът с подслушваните

7

Чебурашка

преди 2 години

"Скандала" с подслушванията е инспириран от интриганта Румен Георгиев Радев с участието на червеният седесар Атанасов и радевите калинки Янев и Рашков. Изпълнение копира що мръсните мероприятия от старите милиционерски учебници. Ще се на гледаме на още по-подли номера в изпълнението на тези мерзавци.

6

а дали е така?

преди 2 години

Тука четем разни бомбастични цифри които педизвикват размисъл.След като тези неща се знаят от години, защо не са обнародвани навреме, а се изнасят сега предизборно. Къде спа президента толкова години на синекурна длъжност?Защо не е взел мерки досега? Защо беше това бездействие?Намирисва на Костинбродсия подход от предните избори.

5

Анонимен

преди 2 години

Прав е Мун...чо - затова се започва от Съда, който по закон разрешава подслушването.Само не е ясно защо защо такива въпроси задава тъкмо Мун..чо, който е отговорен за Националната сигурност и подлежащите агенции, включително Бюрото за СРС.Що стана така бре, Мун..чо, кой ми изцапа гащите?

4

Анонимен

преди 2 години

Сега в момента подслушва ли се и защо и Кой да обеснят

3

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е цар освободител от 30г ислямско иго.

2

Анонимен

преди 2 години

Прав е.

1

Анонимен

преди 2 години

много точно се е изразил...скандал,т.е. не се търси истината,а редно е да има сигнал официално с имена,кой ,как,защо,кога,после пак някой ще осъди държавата и пак народа ще плаща,а ние си търсим скандали