33

Анонимен

преди 2 години

До До Киро Рамбото"Простичко казано - дъщеря на милиардера Робърт Максуел."Робърт Максуел е също агент на МОССАД. Целия педофилски кръг е организиран от МОССАД и от ФБР с цел да контролират политици.

32

Анонимен

преди 2 години

Гиленйн Максуел е агент на моссад. Епщайн е само лицето операцията. Истинските организатори са в израел.

31

Как убива властта

преди 2 години

Принудила го е секта близка до властта да се самоубие ,вкаран е в списъка Targeted Individuals ,това е разработка на DARPA по проект MK ULTRA!

30

Анонимен

преди 3 години

Дали е била социалистка или светска дама,няма значение.Тя е главната сводница на бардака.

29

Млад човек от село

преди 3 години

До Анисия Иванова (авторката) Вместо да се правиш на пишман журнале, вземи и проучи как се казват хората, за които пишеш, а не да праскаш готови текстове в Гугъл транслейта и после големи журналисти. Човекът се казва Дефри ЕПСТИЙН, а дамата ГИЛЕЙН Максуел и е много, много далече от СОЦИАЛИСТКА

28

Началото на края

преди 3 години

Тъкмо когато обявява че ще започне да прави разкрития на връзките си с висши политици ....и взел че се самообесил ....И вече никой дума не казва, кои аджеба са тия политици , близки приятелчета на Епщайн за които самоубесения е достаял малки момиченца .Няма Епщайн ... Няма обвинени политици ... Чисто и лесно.Явно някой в капиталистически САЩ много ОБИЧА Сталин и методите му .

27

ПроСоТо

преди 3 години

"Народа срещу Лари Флинт"...Краварски веселби...

26

ПроСоТо

преди 3 години

За пръв път чух името "Епщайн" във "Великия диктатор" на Чаплин..Но имало и друг..Пак евреин,и пак.."в киреча"...

25

Анонимен

преди 3 години

"че са фалшифицирали записи в нощта на опозорения американски финансист Джефри Епщайн" ?! Нищо не ви се разбира от неграмотните драсканици.

24

Анонимен

преди 3 години

"Когато знаеш много, не живееш дълго". - мисъл на Руснака и Иво К........

23

До Киро Рамбото

преди 3 години

Простичко казано - дъщеря на милиардера Робърт Максуел.

22

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, то всички знаят че всъщност и са го самообесили ама крайният резултат е постигнат. Гнусният педофил това заслужава. Просто му затвориха устата, че многовисочайши особи са му били често на педо-островът.

21

Анонимен

преди 3 години

Приятелката му Гислейн също е интересна. Напишете и за нея.

20

Кармазъ Сикиш

преди 3 години

Естествено че са сърфирали у фейсо. Нали за тва са им платили едни чичковци, да си починат една нощ и после да фалшифицират записити.

19

Леша

преди 3 години

До Баро Вкаров ---- на саксофона на Обама ли е свирил?

18

Баро Вкаров

преди 3 години

До АнонименКлинтън е невинен!Само е забавлявал гостите като е свирил на саксофон.

17

Киро Рамбото

преди 3 години

Преводът на socialite не е "социалистка", а по-скоро нещо като "светска дама". Заможна жена, която си няма кой знае каква друга работа (поне не официална за пред хората) и само посещава обществени събития на т.нар. висше общество.

16

Дааа

преди 3 години

Епщайн също е бил авер с Тръмп. ??????

15

дедо Ташунко

преди 3 години

Нека да не забравяме, че Епщайн е бил много близък приятел и с Бил Гейтс. Всичките са от един дол дренки. За мен не е самоубийстви, а убийство.

14

Анонимен

преди 3 години

Бил Клинтън има 12 РЕГИСТРИРАНИ посещения на острова на Епщайн,според счетоводната книга за посетители.Фамилия Байдън е закупила съседен остров със скромната чиновническа заплата на Биг Гай.Половината неолиберален Холивуд е празнувал там,както и целият Глобалистки елит се е наслаждавал на вакханалиите.Епщайн знаеше прекалено много.