236

Анонимен

преди 2 години

268 Няма пета колона на Брюксел, България е членка на ЕС, от 2007 и на НАТО, от 2004. Европейските страни, както и САЩ, са наши съюзници. Русия е заплаха за България, за свободния свят. За съжаление, все още има пета колона на Русия у нас. Това са кръгът около Радев, руската БСП/ДС и патерици.След калинките обаче идват майските търтеи, а те крадат с милиарди, както мутрите Божков,Василев...

235

Диана

преди 2 години

Разбира се, че спецслужбите са в услуга на държавата и ще се използват за всичко, което е добро за сигурността и спокойствието в нея! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

234

Анонимен

преди 2 години

260 Българите пак ще изберат ГЕРБ, дори и Борисов да не е премиер. Кой би избрал национални предатели, руските слуги и "натовци", но само на думи?

233

Анонимен

преди 2 години

отказаха му достъп и има защо

232

Анонимен

преди 2 години

260 Скандалът е измислен от хората на превратаджиите и руски слуги, фуражките в президентството, и в това правителство, на Радев. Има обаче друг, още по-голям скандал и той е, че националните предатели, които изнесоха квалифицирана информация за Русия, срещу което има доказателства, и лобираха за руските интереси, като Янев, овладяват службите, за да прикрият престъпленията си, и да продължат, да обслужват Кремъл, в ущърб на България и ЕС.

231

Рашко стана

преди 2 години

Супер стар! За другите вече не се говори.

230

СЪРП.. ЧУК.. ЧЕРЕП..

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ НАШИЯТ ГУРУ.!! ......... ДА ЖИВЕЕ НАШИЯТ ФИГУРАНТ.....!!....................................... ЗА ЕДНА ПО-БОЛШЕВИШКА БЪЛГАРИЯ.........!!

229

Анонимен

преди 2 години

na 260.bborisov ne e bezsmarten, nito vechen kato livanova. ;-) dori i borisov da izchezne, ti si ostavash pak s prazen cherep. ;)

228

Анонимен

преди 2 години

toz b. rashkov i toi lapa potentni tabletki troina doza kato r. radev.

227

Кафяв гербер

преди 2 години

След този скандал Боко ще види власта само през крив макарон , или по телевизора в софийскив затвор

226

Бай Ставри Страстния

преди 2 години

Малката булка от Банкя е все по-близо до мойте ласки

225

СССР-ШЕРЕПАБОЖКОВ.

преди 2 години

ВРЪЩАМ СЕ ОТ ДУБАЙ НА 12.ЮЛИ..........СЪБИРАЙТЕ ПАРИ ЗА НОВИТЕ ТАЛОНЧЕТАТА НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ 7777.............. ДА НЕ СЕ РАЗПРАВЯМЕ С ДОБРО.............................ИМАМ ДА ИЗБИВАМ КОЛОСАЛНИ ЗАГУБИ...... ДОТОГАВА СЕ ПОДЧИНЯВАЙТЕ НА РУМЕН!!

224

123

преди 2 години

До 204Всички нормални хора ли според вас са платени ***? Разберете, че всички нормални хора знаят какво се случва при управление на тези които сега се опитват по заобиколен начин да ни натрапят. Следва национолна кататастрофа, глад и мизерия. Изпълзяха всякакви компрометирани личности които си мислят че хората са забравили какво представляват. Рашков и Атанасов са в пъти по зле от тези по времето на ГЕРБ.

223

Щерю

преди 2 години

"Шефовете на служби са атакувани, защото разкриха руската шпионска мрежа. Това не може да им прости Румен Радев, това не може да им прости Бойко Рашков." - заяви заместник-председателя на ГЕРБ - Даниел Митов.Кратко и ясно...

222

Анонимен

преди 2 години

Добрютру то да не е от днес

221

Как и да ги въртят

преди 2 години

Баце си беше най- хубав.

220

Рашко Светецов

преди 2 години

Е маке с шопска глава.

219

Жоро

преди 2 години

И друго е интересно, защо Смрадев е назначил за вътрешен министър Тарашков, след като няма достъп до секретна информация, явно е зависим от Черепа. Медиите да питат Тарашков за това, само че като гледам какви са ***, страх ги е, значи знаят че зад Смрадев и Тарашков стоят опасни хора

218

Анонимен

преди 2 години

Интересното е че двамата шефове *** ДАНС разузнаването са отказали на Рашков достъп до класифицирана информация с мотива, че на него му е забранен такъв додтъп.Обикновено достъп не се дава на чужди агенти или хора с доказана съпричастност към действия срещу държавата.

217

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм за Борисов.