23

до 24 от славянин

преди 2 години

Не съм изчислявал и няма как да изчисля колко процента 60 + хвърлят пачки от балконите си, но всички които ги хвърлят са 60 +! И тук образованието на последните няма значение, има значение само биологията и психологията им!

22

Иху иху

преди 2 години

Задмина падишаха по истина ха ха ха

21

Анонимен

преди 2 години

До до 9 от славянинКолко процента от тези хора "хвърлят" пачки, бе брат? 50-100 парчета на година. От колко? От 2.5+ милиона. Това е все едно да казвам, че жените си убиват редовно децата, защото имаш случай миналата година и 3-4 през десетилетията ... аре бегай!

20

Анонимен

преди 2 години

Ангелов да си върне дипломата.

19

Анонимен

преди 2 години

А защо??? 50% от ваксинираните са на над 60 години, а не 90%? При хората на над 80 години умира един на всеки трима заразени. При 60-69 годишните умира един на всеки 17 заразени.

18

до 9 от славянин

преди 2 години

''Хората над 60 са действително образовани.''Така е, те затова хвърлят пачки от балконите си на всеки който им се обади по телефона за парична помощ! Старческото изостряне на ''интелигентността'' на MAX не прощава на носителите му!

17

славянин

преди 2 години

Нали се сещате в началото на пандемията за масовия мор на пенсионерите от старческите домове по цял свят!? А нали се сещате, че в старческите домове по цял свят всичко е ваксинирано не само против сезонен грип!? Изводите си ги правете сами!

16

Анонимен

преди 2 години

Докторе умря коня,една година лъжехте и тероризирахте хората ,съд за вас и щаба

15

Анонимен

преди 2 години

Този е патологичен лъжец...

14

Ботокса;

преди 2 години

"Доц. Кунчев е овладял много инфекции".Кунчев е администратор.Няма нито един работен ден като лекар.

13

Dog

преди 2 години

Дори няма да чета статията, а само ще кажа - Не се обаждай цайсчо вече никой не ти иска мнението!!!!!!!!!!

12

Махай МАСКИТЕ

преди 2 години

Махай маските за българи... Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

11

Анонимен

преди 2 години

Само възрастни хора могат да бъдат жертва на ковивакс измамата. Те нямат много информация, много от тях не знаят как да търсят в интернет и не знаят езици. Който няма осъзнати и информирани деца и внуци ще се подложи на експеримента, с всичките последствия от това. Трагедия.

10

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Явно скоро ще режим проблема с дефицитите в пенсионната система и големия брой нови пенсионери и даже на излишък може да излезем...

9

Анонимен

преди 2 години

в момента в ЕС ваксинират младите и активни граждани ,които са разпространители на Ковид.не възрастните.

8

Анонимен

преди 2 години

Бай Ботокс пак се появи и плещи небивалици. Няма ли поне да му лепнат домашен арест, че гледам не може да си намери място?!?

7

Бау

преди 2 години

хората се пазят и не искат да си рискуват живота. Разни младежи разпространяват информация добита от ... клипчета. Природно интелигентите без образование :D

6

Просто е

преди 2 години

Хората над 60 са действително образовани.

5

Анонимен

преди 2 години

Има ли още наивници да вярват на лъжците от шайката???

4

Анонимен

преди 2 години

герб са по опасни и от тоя вирус,долу герб