42

Анонимен

преди 2 години

Правилно настояват. Не може тия, дето ги храниме, за да не ни безпокоят, да искат ОЩЕ! Стига им и това. Като са некадърни да се възползват - да им дава Господ другото!

41

Анонимен

преди 2 години

Е ама нали тогава електората на борисоф нема да гласува за него

40

Анонимен

преди 2 години

Такива прояви са криминализирани,както диверсии заради които влакът е спрял аварийно край Нова Загора понеже релсите били затрупани с джанти и камъни кариерни по големина,а туй означава,че е действала ОПГ с помощни звена за транспорт на материалите щот джанти,като причина свлачище за струпване в/у релсите на линия няма,че големи камъни от свлачище подредени върху релсите на ж.п. пътища също,а за целта са умишлено транспортирани до мястото за покушение,но защо не е заснето мястото с нападението.

39

Анонимен

преди 2 години

едно време имаше транспортна полиция редно е да има полицейско присъствие след като има зачестили инциденти нали Рашкооов а не да бълваш лъжи за които после ще се извиняваш ама след изборите

38

Анонимен

преди 2 години

Досега ГЕРБ не закачаше избирателите си и ги оставаше да вандалстват безнаказано. Да видим дали нещата ще се променят като махнем мутрите от властта.

37

Анонимен

преди 2 години

Защо рядко се напада транспорт на пари -защото да въоръжени и на някой може да му падне перде пред очите и ..... Знаете какво се случва! Погребение! Отговора на проблема знаете вече!

36

Ф.С.В.

преди 2 години

Индианците нападат влаковете -става все по лошо в индианските резервати-требе "железният кон' да минава по цивилизовани щати!

35

Н1

преди 2 години

1970 служих в жп войски на гара София като кондуктор. Имаше един работнически влак до гара Алдомировци и новобранци като мен пращаха на тия маршрути. На връщане мотрисата, унгарска ГАНЦ, е почти празна. На един завой с висок бряг наизкачаха циглета и бомбардираха влака с камъни. Счупиха предното стъкло. Машинистът спря, ама бадева, хлапетата потънаха из дебрите на катуна. Остана само да използваме запасите си от псувни и да напишем протокол. И 50г. и косур-пак същото.

34

До 32

преди 2 години

Хахаха, човек каква е тая простотия с оградите :D да хвърлим няколко милиона и да си ги наберат после :D :D :D

33

Вандализъм?!

преди 2 години

Що за вандализъм е да сложиш гуми и др. *** на линията на влак пълен с хора с риск да дерайлира и да хвърляш павета по хората. В някоя друга държава можеха да го нарекат и терористичен акт. Някой ще каже голяма работа, чупят стъкла, ами ако шибнат машиниста...после ще викаме олеле мале... Винаги се мисли , чак когато стане някоя голяма беля...

32

Анонимен

преди 2 години

Избиратели на ГЕРП, сър!Просто избиратели, сър!

31

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ченгета,подайте си оставките и се самоубийте ! Само ЦСКА !

30

Анонимен

преди 2 години

От БДЖ въобще не са уведомили полицията, за това нападение, влакът просто е продължил. Затова сега се опитват да си измият ръцете. Имаче в НК има поне три-четири текста, по които дело може да се образува, не е необходимо да се товари още закона със специални членове за БДЖ. А и още нещо - кажи им железничари и ги остави. Искат от служебен министър да криминализира....и децата вече знаят, че законите се пеиемат от народното събрание.

29

Анонимен

преди 2 години

ам да изринат коп торите и готово-

28

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам полицията-колко арестувани има след това нападение?Или ще ги пишем неизвестни извършители.

27

Анонимен

преди 2 години

Решението е лесно и просто , по Бай Тошово време обикаляше милиция и " ти работиш ли? " Не ли.. я във вaгонетката. Цял ден ще ми лежат в махлите на помощи

26

Анонимен

преди 2 години

До: Случайния минувачАми ако прочетеш внимателно целия текст на статията си е написано - вандализмът срещу влаковете не е криминализиран. И това е проблем. Ще го съдят после като военнопрестъпник. Освен ако не е луд и невменяем, например шизофреник с доказана диагноза. Тогава може да му се размине. Няма как.Аз имам друго предложение - Да сложат телени огради по ж.п. линиите както по магистралите. Не знам колко ще струва но ще има ефект. И оградата да се охранява от жандармерия.

25

Анонимен

преди 2 години

Кривата ракета Гошо "Дайте ми павето" да не се чуди какво няма, а да попрочете какво ИМА в закона.

24

Случаен минувач

преди 2 години

Що се отнася до дерайлиралия влак.Дявол да го вземе, как пък не се случи в такъв един влак да пътува някой от военна полиция, или жандармерия, да е по-нервен и да е с АК47. Да му свали предпазителя, па да пусне един откос по нападателите, тататататататата... Да изстреля повече от 100 гилзи. Да не мисли нито че ще го съдят, нито за Хелзинкски комитети, нито за нахални журналисти. Едно е сигурно: Нападенията ще престанат. Веднъж и завинаги.

23

Т.нар.

преди 2 години

"вандали" са хитри. Знаят, че от услугите на БДЖ не се ползват хора, притежаващи оръжие (законно де). Иначе на три километра от линията няма да припарят! Някой по-долу е писал, че ще може да почнат да хвърлят камъни по голите по главните пътища.Не ми се вярва, там минават и големите жипки и други автомобили, превозващи ловджии и др. подобни.Хитри и га дни, с една дума - гн усни!Жив тероризъм!И ще пратят там сега нкой *** релив полицай от местното РПУ, кйто го мързи *зъа си да почеше.