20

Анонимен

преди 2 години

Страхът на простия е голям, но като отмине ще стане и понеже е мнооого про ст ще почне физически да реже глави.Вън всички прости и жестоки чуку ндури от властта!!!Разберете хора, само интелигентен и добър Българин може да ни помогне.Селяните дето реж ат глави на животни са жестоки и заслужават СМ ърт!!!Тиквата е от същите.Мафията е като Баце.

19

Анонимен

преди 2 години

Той чул от медиите . Какъв Министър - председател си .

18

Мяу

преди 2 години

И защо Борисов беше толерантен? Защото е зависим.

17

Анонимен

преди 2 години

За него може да са всичко. Според мен са чиста проба пропаганда 24 карата.Да изкарат доказателствата и тогава да правят изявления! Така само хвърлят димки. Това го прави Атанасов още след 1989г. вече няколко пъти и до сега нито един път не е изкарал нито едно доказателство. Сега отново лъже. Тази манжда я готви само ген. Атанасов и вече става смешено жалък с яловите си игрички.

16

ДАНС

преди 2 години

Ако Радевци овладеят ДАНС, то тогава ще успеят да прикрият следите, ако ли ме е вероятно да бъдат разобличени.Информацията, че доказатекствата на Румен Радев за съпричастнистта му към аферите с Грипените и руските шпионски афера стои в двете служби и главния прокурор е отдавна.Затова и атаките на презденството са били винаги към главния прокурор или към изпълнителната власт.

15

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Логично е да говори така. Нали хората на пРезидента и останалите ватенки не трябва да изпитват страх, когато шпионират за своята Матушница. Видеонаблюдение, записи на телефонни разговори са нормални неща. Ако бяха забранявани как Гешев щеше да изхваща шпионите на дъ пРезидента? Абсурд. Започна вече да ги е шубе и от себе си, защото всичките нови са маскари, като старите.

14

Анонимен

преди 2 години

Национални предатели, които лобират за Русия/Гпипен-ите/, които предават класифицирана информация наМосква, трябва, да бъдат подслушвани. Вината на ГЕРБ/Борисов е, че дълго бе толерантен към червените мутри и БСП.

13

ДАНС

преди 2 години

Въпросът с подслушванията, който се подхвърля цели да отклони вниманието от големият въпрос за участието на Румен Радев и почти цялото му президентсво в подпомагането на руските агенти, които бяха изгонени от България.Натискът върху двамата шефове на ДАНС имРазузнаването е бил огромен.

12

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

11

Бау

преди 2 години

ТАЗИ МИЛИЦИОНЕРЩИНА ТРОВИ ВСЕКИ МИГ ОТ ЖИВОТА НИ!

10

Анонимен

преди 2 години

Триото руски слуги Петров-Янев-Радев разчистват за комунистическа диктатура! Тоя говори за модел на сплашване, а назначава човек уволнен точно за подслушване!

9

Нане

преди 2 години

Уволнете и озаптете, цялата герберастка подслушваческа кохорта, назначена на държавната ясла...Разформировай частните калинки на гроба, вземащи пари от данъкоплатците!

8

ДАНС

преди 2 години

Днес Янев беше зашлевен от двамата шефа ан ДАНС и Разузнаването , които на натиска му да подадат оставки не са ги подали. Преди три дни служебният премиер се опита да ги унижи като не ги прие в кабинета си, вероятно мислейки, че те идват да подадат оставки.Днес на Янев е било припомнено, че шефовете на ДАНС и Разузнаването не се отчитат пред премиери, министри на МВР или президента, а имат 5 годишен мандат и се назначават само от Народното събрание.

7

Разузнавач

преди 2 години

Когато има съмнения за престъпна дейност ,съвсем логично е да подслушваш! Искреният човек, достойноят държавник , честният политик няма нищо против да го подслушва целия народ, ако иска !!!!! Какво да крие , ако работи за интересите на този народ ???? Но ти, Янев , не си от тези държавници! Замесен си в далаверки на високо ниво и ще си го отнесеш ! Само Гешев ви знае бакиите и дано скоро разберем за тях ! А дотогава ще треперите !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Какъв страх нали уж, сега разбрахте, че сте подслушвани? Комунистическите служби, които и до днес имат пипала навсякъде в държавата, дълги години подслушваха и преследваха хората, всяваха страх у тях. Президентството има хора на ДС, в правителството, също.

5

Анонимен

преди 2 години

Държавата в лицето на данъкоплатеца няма как да си върне парите от тоталните кражби на мафията ГЕРБ.Същата мафия беше на входа на всички институции и лап ше яко.На изхода беше фек ала на борческите групировки на ДС.ДС никога не е изтървал кокала, само е мимикрилал като демократ, но дефакто Тик вата си е обикновена мутра и протеже на комунисти ДС

4

Бау

преди 2 години

Забранените ги, веднъж и завинаги! Криминализиране ги, веднъж и завинаги! Тази милиционерите трови всеки миг в живота ни! Да знаеш ,че те следят и в тоалетната и в банята и в леглото, докато.....спиш. ТОВА Е СМЪРТОНОСНО, ПОВЕЧЕ ОТ РАКА И КОВИДА!

3

в русия съм

преди 2 години

"Аз имам информация и чувам, и виждам това, което се изнася в медиите", а къде са доказателствата бе лешперов ? с информация от медиите ли ше управляваш , другарю еднодневка ?

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя назначи Рашков, който беше изхвърлен за подслушване. ТОЯ ли ще говори за "модел на сплашване"? Ако мислеше, че това е така кой сплашва с назначението на Рашков?

1

Иван

преди 2 години

Видях щраус с животинска физиономия и чух само лъжи