40

Анонимен

преди 2 години

Утре кво го дават времето?

39

Р.Радев-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

38

ДАНС

преди 2 години

Двамат шефове на ДАНС и Разузнаването, Атанасов и Георгиев са заявили на Янев, че причината да излезнат в дълъг отпуск е натискът на Бойко Рашков върху тях и то още преди конституирането на служебния кабинет. Ако не са го били направили вероятността да се изфабрикуват СРС та с уж подслушвани политици е огромна, според двамата.

37

Радев-Янев-Петров

преди 2 години

Запомнете имената на предателите на българския национален интерес. Историята също ще ги запомни!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Алооо другарете май откривате топлата вода!Хахаха!

35

Замислен

преди 2 години

Изумително умен мъж. Обран на фрази и показно за възпитание и ерудиция. Нека си припомним за "вкарах им на двеста", тая от кърджали и т.н. Впрочем Боци къде ли е? За Пеевски знаем. Очевидно Пеевски има някакви притеснения.

34

Истукан

преди 2 години

Някои ми завиждат, че правя кампания против тиквите като Борисов и Трифонов. Нито ми плащат, нито нищо. Изразявам мнението си като обикновен гражданин. Против такива съм и съм твърдо за интелигентните. Ще се боря с простаците вечно и за техен ужас ще си остана неутрален и неплатен. Никога не съм бил *** за разлика от някои хора тук. Това много дразни троловете и платените коментатори. Ще ги дразня до последно за техен ужас и болезнено ще им го начукам в задниците.

33

Анонимен

преди 2 години

Какво подслушване имаше едно време!!!От семейството до колектива!А какви доносници имаше само?!Вие май забравихте другари?!Крадеца вика дръжте крадеца!

32

А ..

преди 2 години

.. щом като е модел за сплашване, защо назначи човек, който е уволнен за същата дейност,в лицето на Рашков?

31

Анонимен

преди 2 години

Всички подслушвани са с разрешение на съдия!СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ВСЕЕ НЕДОВЕРИЕ КЪМ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗА СА СЕ ПОТУЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ СРУЩУ СЪРАТНИЦИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА И СЕ СПАСИ ОТ ЗАКОНА САМИЯ ПРЕЗИДЕНТ! ПРЕЗИДЕНСГВОТО СЕ ПРЕВЪРНА В ЩАБ КВАРТИРА НА РУСКИТЕ АГЕНТИ!

30

ДС-БКП-БСП-ДПС

преди 2 години

Десни да управляват ,но не досегашните и не патриоти ,ДА БЪЛГАРИЯ!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "Той чул от медиите . Какъв Министър - председател си" Руски, на който е наредено да създава диктатура и да разпространява слухове, за да дискредитира определени партии. Той затова за това говори - за слухове. Само гледайте как няма да излезе НИЩО за това КАКВА Е БИЛА ЦЕЛТА НА ПОДСЛУШВАНЕТО, за което се твърди, че е осъществявано спрямо него!

28

Анонимен

преди 2 години

Като няма с какво да нахранят хората ще ги хранят с подслушвания...итн

27

Анонимен

преди 2 години

Янев изглеждаше тази вечер неуверен в Панорама. Особено на въпроса кой му е предложил Спецов в служебното му правителство като се е знаело, че е човек на Божков.Взе да се върти на стола, сключи ръце.

26

проруски-протести

преди 2 години

Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !

25

Анонимен

преди 2 години

Радев се опитва да прикрива неговите предателства срещу България , като използва служебното правителство . Долу мафията от президентството.

24

ГЕРБ-БКП

преди 2 години

До Рашков-комунист Да де ,ама Толупа е по дърт комунист .

23

Анонимен

преди 2 години

До Рашков-комунист Най напред ще изчегъркаме тлъстият комунист от Банкя и Червената мафия, ГЕРБ -БКП

22

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя руски слуга си позволява да изземва функциите на Народното Събрание. Само то може да назначава шефовете на разузнавателните служби! Това е нарушение на принципа на разделение на властите!