26

👤

преди 3 години

Кой лъже?Единия казва,че се връща по собствено желание,другите викат,че е по тяхно искане.Аз по-вярвам на Божков,отколкото на прокурор,който както разбрахме от един запис е казал-Абе аз обичам се пра'им на луд...

25

Този ако

преди 3 години

Почне да говори,тиквата утече.

24

Анонимен

преди 3 години

Радев ИМА за какво да трепери. Едно е да си крадец, друго е да продаваш българските национални интереси. С новия Изборен кодекс РАДЕВ НИ ПОДНЕСЕ НА ТЕПСИЯ НА Турция.Това е вторият случай на такова предателство за 1300 години. Първият беше през 1393та година, когато на турците предадоха ключа от Търновската крепост.

23

DDD

преди 3 години

Не компютри, а компоти! И не ги изнасяме в Япония, ами ни ги връщат от Виетнам, че били развалени!... Та и Гешефтурата така - ОАЕ не екстрадират Георги Попов - той се връща сам! Знам, че на ГЕРБ-ерастите ви се иска нещата да са различни, *** нещо не ви минава номера!... И май наистина Джипко Бибипков е оцапал пейзажа!... Почва много да мирише!...

22

АнонимеН

преди 3 години

АКО ВАСИЛ БОЖКОВ НЕ ТЕ ИЗЛЪЖИ И ИЗМАМИ ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ Е ВАСИЛ БОЖКОВ !

21

Сланина и Зурла

преди 3 години

Едно време,в началото на т нар демокаДция, в кравария пускаха само номенклатури от БКП,агенти на ДС,мутри и престъпници наркопласьори.Бедните не ги пускаха да изживеят"американската мечта".

20

Анонимен

преди 3 години

Затова ли Радев бърза да разтури спецсъдилищата? Сега остава и да го посрещнат като герой и да му дадат пост в НАП най-добре!

19

Анонимен

преди 3 години

Връщат го защото няма златна карта за гражданин на ОАЕ, ама Божков със златната карта дори и с пръст няма да го пипнат.

18

аз

преди 3 години

До Анонимен 15 Тичай да носиш *** на разБойко че неговите покафеняха рязко

17

Айдееее

преди 3 години

Свидетелят идва БОКО, напълни ли ***.те?

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.15Ген.Радев няма за какво да трепери, защото той не се занимава със спортни хазартни игри, нито с отчисления по тях, а министърът на финансите, две частни фирми до преди 2 години и премиерът като техен шеф. Сетне цялата дейност премина в държаени ръце. Спорът е действително ли В.Б. е носил комисиони на финансовия министър и премиера, ако да - по колко е носил и имат ли вина двамата, особено фин.министър, в ощетяване на държавата.

15

.

преди 3 години

Тоя само като го видяха кокошките и избягаха, вече два часа не мога да ги събера...

14

Анонимен

преди 3 години

Сийче *** , ти приказката за"Лъжливото" овчарче чела ли си я ?

13

Анонимен

преди 3 години

Вярва се на този, който държи документите за направените разходи, т.е. на Васил Божков.Мин.Вл.Горанов,К.Ананиев,премиерът са позволили да има две методики за пресмятане на отчисленията и понеже и тримата са били на държавна служба това означава, че умишлено са ощетили държавата.И.Г. много добре знае това, понеже то се учи във 2-и курс на ЮФ, а Гешев е юрист, но си замълча и прехвърли вината на В.Б. и за загуба на 700 млн.лв. конфискува ист.сбирка на стойност 2 млрд. и картинна за около 0,5-1 млр

12

Анонимен

преди 3 години

Радев трепери защото този може да рязкаже за връзките на Радев с Васил Божков и патериците от новите партии.

11

Арабска история 1001

преди 3 години

ОАЕ помага на хора с пари. И с Израел се гушкат, нищо, че за пред хората са врагове. Ако спре Васко да им плаща, ще го заменят за една щайга домати, родно производство. Арабите са така.

10

пилето

преди 3 години

за мен че има ли формички пак. че се обадим на премиера да съдейства на границата.

9

Анонимен

преди 3 години

Ахахахахах. Започнаха да се връщат, когато комунистите дойдоха на власт. СлучаЕност? Не мисля!

8

шейх бил абдал

преди 3 години

фурми само ако самолетя е пълен с палети кешовица на идване. дали ще е на подрисоф дали ще е на някой друг от шайката нас само паричките ни интересуват. че ви пратим фурми колкото искате и даже няколко каци с камилски гуйна и урина. лекуват всякви болести.

7

и те така

преди 3 години

разболел се е тежко и си идва за да се лекува . след първия месец в ареста влиза е болница . фигуранта е на власт !