28

Леша

преди 2 години

До 30Защо не умираха от черни гъбички и тромбози преди "ваксините"?

27

Анонимен

преди 2 години

Някой да обясни на индийците думичката хигиена,река Ганг не върши работа там в близките милион години жив организъм не мож се завъди!

26

Анонимен

преди 2 години

На коментар номер 19 тези които са му нацакали минуси всички ли са ваксани. Не се плашете бе вие няма да *** от неизвестни болести а от известни. След 7 месеца няма да искате да сте живи а мъртви за да не се мъчите. А Бибитко ще вика. Не съм виноват язе бе ония от европата ми казаа да ви ваксам. Они ми дадоа ваксата да ви ваксам. Нема да ме тепате. Нали. Язе не сам виноват.

25

Истукан

преди 2 години

И всичкото това ще плъне рано или късно по цял свят, както плъзна короната.

24

Ник

преди 2 години

първо биомасата се напръсква с кем-трейлс и набоцква с отрови и стимулатори на растежа, а защо не и спори. след което се наръсва с катализатор на гниенето - в случая черна гъбичка. след няколко дни биомасата е умряла и фертилизатора за почви е готов. да се готвят милиардите излишни.до сега в европа се раждаш да потребяваш. в азия - да произвеждаш, а в африка - за да умреш от глад и болести. вече роботите са достатъчно умни и в азия се почва операция прочистване на територията.

23

Анонимен

преди 2 години

В Индия от ковигрипа имат 1% смъртност. В Индия е почти цялата медицинска промишленост на планетата. В Индия са хиляди големи компании. Не бих се присмивал на Индия.

22

Умник

преди 2 години

ДоТролче, АнонименТролче защо не се скриеш от дупката, която си изпълзал платена гад!

21

ъъъ

преди 2 години

В Индия още си бършат задниците с ръце и хигиената е на праисторическо ниво. Къпят се в реките, в които им се изливат тоалетните. Виждали ли се река Ганг в какъв цвят е - пълна с фекалии, трупове, гниеща храна и какво ли не. Не са ви виновни лекарствата, а това, че живеете още в средните векове, когато в Европа чумата е избивала милиони по същите причини - липса на елементарна хигиена!

20

Леша

преди 2 години

И това ли идва към Европа? Май е от инжекцийките, а?Индийците вече започнаха да бият полицията, не ми се мисли наесен какво ще е там. Тях трудно ще ги излъжат, за разлика от европейските баламурници, много деца убиха с ваксини в Индия.Скоро, цялото човечество ще знае, че болести не съществуват. "Болестите" се появяват при наличието на 3 фактора - ваксини, стрес и ГМО храна.

19

Thalidomide baby

преди 2 години

Стига конспирации, напълно безопасно и безвредно е да се пускат медикаменти без тестване. Питайте майка ми.

18

Анонимен

преди 2 години

Ето го резултата от ваксините и от лекарствата против вируса. Ще видите след 7 месеца какъв мор ще настъпи в целият свят. Ваксинираните ще падат като круши от незнайни болести. Ще настъпи такъв кошмар че вие друдно да си го представите. Тези които сме оцеляли няма да може да издържим на гледката и ще се скрием колкото се може по далеко от кошмара. А тези дето пуснаха ваксините без да са изпитани ще бъдат набучени на колове. Ще настъпи апокалипсиса.

17

до 18

преди 2 години

Извънземни?! Искаш явно да кажеш К0мундетата от Пекин, те ви наръсиха както се ръсят жал ки хле бар ки с Райд!!

16

да знаете

преди 2 години

Извънземните май наръсиха яко, че ни трепат!

15

Анонимен

преди 2 години

В Индия много слаба дисциплина и не спазват строга карантина и така се заразяват и с гъбите. И там не вярваха на ковита както в България и мислеха че е конспирация.

14

MaйMyнaтa

преди 2 години

Аэ за тва неам вина, да се энае

13

Анонимен

преди 2 години

Е крайно време беше за ковид 21 . Много го забавиха. Сега и ваксина за гъбички ще трябва да плащаме.

12

Анонимен

преди 2 години

Така ако продъжава тия ще изчезнат напълно от картата на света до 5 години. При тази мизерия и никаква хигиена как си мисят че ще се спасят. На всичкото отгоре и по улиците на големите градове правят клади и горят починалите. Това само в индия може да се види. Да започват да се молят на Иисус Христос че Буда ги изостави.

11

О БОЖЕ ГОСПОДИ!!!!!!

преди 2 години

Тръшка ги някой препарат, не е нужно да ни обяснявате гнусoтии за гъбички.... аман от ЛЪЖИ...

10

Анонимен

преди 2 години

Вид плесен която разяжда главата докато не изяде и мозъка.

9

Последни Новини

преди 2 години

допълнително Повечето, не всички, ваксинирани с Пфайзер и Модерна на мястото на Ваксинацията им се лепи Магнит. Първоначално, това беше наречено Интернет Измама и Конспирация, но вчера една известна журналистка направи Репортаж - като отиде на ЛагунаБийч плажа в Калифорния и помоли случайно минаващи в ефир, които са ваксинирани да се тестват с Магнитчето й, най-разбиващото беше Млада двойка Афро-Американци, Момчето с Модерна, а Момичето с Пфайзер преди 1 седмица ваксинирали се-магнита се залепи!