134

скоро

преди 2 години

ще навлизат в ануса на джуджето

133

Анонимен

преди 2 години

Северният път е много кратък от този през Суетския канал. Толкова по-кратък, че го обезмисля. Затова бързат.

132

Съветските болни

преди 2 години

Съветските Болни най Болните Болни в света. Скоро военна база и на луната трябва Жужин да направи сакън лошото НАТО и запада да не превземат луната

131

Бог да пази Русия

преди 2 години

Това на снимката е ВЕЛИКИЯ ПУТИН !!!

130

Анонимен

преди 2 години

Има война за полюсите...........Северния и Южния полюс.........Арктика и Антарктида!!!!

129

аз-ът

преди 2 години

Нелке, Тва пате с Google Translate ли го преведе? После се обиждате, като ви казвам че сте ***

128

Анонимен

преди 2 години

Джуджето си играе с много опасни играчки. Опасни, за самата му държава. Така и не разбра, че петрола и оръжията не се ядат.

127

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са хулиганите на планетата.

126

Приятно е!

преди 2 години

Приятно е да четеш риданията на НАТО поклонниците. Истинска драма и мъка! Чак да ти стане мъчно за лузерите....

125

Гледаме втора серия

преди 2 години

от реалитито на сценариста Збигнев Бжежински "Въвличане на СССР(сега Русия) вгонка на въоръженията".Първа серия завърши с фалирането и разпада на СССР през90-те,като той бе принуден да харчи повече за оръжия,отколкото за всичко останало,а икономиката му не бе в състояние да го понесе.Разпадът му донесе краха на СИВ и Варш.договор,както и свобода на страните от него.Той наложи БГ да търси други иконом.и полит.съюзници,да влезе в НАТО и ЕС.Ще видим втора серия на реалититодо какво ще донесе.

124

Анонимен

преди 2 години

Пиндостан се убеди във военната мощ на Русия, след като журналисти от CNN посетиха руската военна база "Арктический трилистник", която наподобява космическа станция сред ледовете.

123

ДДРОнег

преди 2 години

Ми там и да си останат !!!

122

Митко

преди 2 години

Най-голямата територия в света и още имат претенции - все ги заплашват руснаците, все ще ги завладяват... Ама взеха Крим, и сега се чудят дали да отхапят още от Украйна...Чудя се и на тук коментиращите - ако така защитаваха българския интерес както защитават руския, досега да сме се оправили. Ама нали все чакат Русия да ни оправи - и тя ни оправя редовно... Пък после все американците ни виновни...

121

Анонимен

преди 2 години

Чепата тояга трябва за бясното кремълско джудже.

120

Анонимен

преди 2 години

роват под леда пакостниците! ей, голема пакост са тва руссняците, майка си търсят в арктика! само оружия, нефт и газ са им в мозъците, нема кво да ядат ама се въоръжават, и коко се струват и как ще добиват природни ресурси от полюса - глобалното затопляне! само санкции до скъсване за тия, и за дръпнатите очички също! от беля на беля!

119

Чебурашка

преди 2 години

До Анонимен..... , историята показва, че чужди такива мечти са завършвали руски с победен марш я през Париж, я през Рим, Виена..... Историята показва, че когато Русия е сама бива побеждавана. Справка Кримска война 1856, война с Япония 1905, война с Полша 1921. Да не говорим за ПСВ когато на 3 март 1918 година Русия капитулира пред Германия, Австро-Унгария, България и Османската империя. Ако не бяха Великобритания и САЩ през ВСВ Хитлер щеше да стигне до Владивосток

118

Анонимен

преди 2 години

Русия НИКОГА НЕ СИ Е ТРЪГВАЛА от Арктика,така че няма как да се върне.Тя е единствената държава,която има специално подразделение на армията-АРКТИЧЕСКИ СИЛИ!Там всичко,от войника,до последното болтче на оборудването,е предназначено да действа зад Полярният кръг!Показаха ги на парада,преди 2 години-наистина впечетляващи подразделения и техника!

117

Анонимен

преди 2 години

***, кога се използва пълен и кратъкчлен, по мое време се учеше в пети клас!Как са те взели изобщо на работа!?

116

Анонимен

преди 2 години

В дадения момент ядреният ракетен крайцер "Петър Велики" е гигантският флагман на Северния флот и на ВМФ РФ. Само след година обаче, Русия ще въведе след основен ремонт истински гигантския флагман на ВМФ РФ, тежкия атомен ракетен крайцер ТАРК "Адмирал Нахимов", който заслужено ще носи званието "Най-силният надводен кораб на света". Севмаш обяви, че ТАРК "Адмирал Нахимов" е готов за държавни изпитвания.

115

Анонимен

преди 2 години

До Чебурашка"Мечтите за величие на Русия винаги завършват с купони за хляб!..."Не, Чебу, историята показва, че чужди такива мечти са завършвали руски с победен марш я през Париж, я през Рим, Виена..., а през Берлин на няколко пъти.