143

Гражданин

преди 2 години

Г,н министре, повечето граждани у нас на почетна възраст ЗНАЕМ МНОГО ДОБРЕ ,че тези, които си вършат добре работата незабавно се сменят с ... НАШИ хора - сигурно това има те в предвид ,нали ?!

142

До133

преди 2 години

Естествено,че са ,,по-зле."Няма как да взимате годишни бонуси по 1милион,когато хиляди в България умират в мизерия.*** ,жалки и крадливи!Дано има Видов ден за вас!

141

Анонимен

преди 2 години

Е нали предишните мерки не бяха правилни, че и вирус нямаше??? Що удължавате нещо дето е неправилно?

140

Махай МАСКИТЕ

преди 2 години

Махай маските за българи....Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

139

проф Шиндаров

преди 2 години

До следващия път ново удължаване!

138

Анонимен

преди 2 години

и тези излезнаха фашисти , сър ....

137

Мария

преди 2 години

Вие луди ли сте .....Единият министър казва пари няма ...ако бизнеса не почне да вкарва пари..... другият, вика ще удължаваме мерките още два месеца .Оставете хората най-накрая да му отпуснат края ...

136

анонимен

преди 2 години

Това се нарича пак от същото.Нали уж се късахте да бълвате змии и гущери срещу бившите,а вършите абсолютно същото.Това значи ли,че те са се справяли прилично,а вие просто сте лаяли от злоба и завист?

135

Анонимен

преди 2 години

Бившият началник на строителния контрол в Столичната община арх. Влади Калинов, който преди две години напусна поста заради скандала с навесите на терасата на антикорупционния шеф Пламен Георгиев, вече оглавява Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК).

134

висок

преди 2 години

50-те лева за пенсионерите няма да ги спрат!

133

Анонимен

преди 2 години

Докторе кога щеуволнил корумпирания щаб ,и да върнат огромните заплати които вземат

132

123

преди 2 години

Това правителство също е под контрола на Глобалистите. Очаквах да паднат фашистките мерки. Радев изгуби моя глас наесен.

131

Анонимен

преди 2 години

Ама какво са 2 месеца.Направо с 2-3-4 може с 5 що не и с 10 години да я удължите като сте почнали.Въведете маски на открито както е на запад, най-добре противогази поне с тях се диша свободно. Стадото няма да има нищо против.То свикна вече и така ще си върви.

130

Анонимен

преди 2 години

Пилотчето се простреля в главата с тоя здравен министър. Ще бере плодовете наесен.

129

Анонимен

преди 2 години

Хаха! Е, нали нема такъв вирус? Нееема такава наглост(НТН)!!!!! Гербеските мерки били неадекватне? Хихи!

128

Анонимен

преди 2 години

Контрол по границите трябва да има, но при положение че епидемията утихне трябва ли след всяко излизане от България да плащаме за тестове при връщане обратно?Поне за държавите от Европейския Съюз и западните Балкани трябва да премахнат изискването за тест. Или, тази идея за безплатни тестове да се въведе на практика.Може и да са бързи антигенни тестове, които се признават но да не плащаме едни 30 - 40 лева всеки път дори ако излезем за ден-два.

127

Тези

преди 2 години

дето реваха, че ГЕРБ само удължавали обстановката за да съсипят държавата, сега какво ще кажат? Мислете хубаво следващия път ;)

126

Стар набор

преди 2 години

Д-р Кацаров, Вие ваксинирахте ли се и ако да , с коя ваксина ? А децата и внучетата Ви ?Или си затваряте очите за извънредно, т.е. аварийно допуснатите експериментални ваксини, без те да са тествани по всички правил ? Какво ще кажете, ако Вашите дъщеря, син, внуци се окажат след години стерилизирани след този експеримент ? Примери много от предишните експерименти на Бил Гейтс в Индия и Африка. Ние не сме опитни зайчета и няма да ви се подчиним !

125

Анонимен

преди 2 години

Президентът току що загуби 5-те гласа на семейството ми за изборите. Няма как да подкрепим проводник на медицинска диктатура.

124

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха. Още в началото но създаването на нов световен ред с вируса - а вируси винаги е имало и ще има на физическо ниво,знаехме това как ще разиграват невежите хора.Всеки духовно осъзнат знаещ и чятящ Петър Дънов знае,че това се използва срещу хората,и ако иден човек живее със страх това води до болест,ако живее във връзка с Бог има чисти мисли високи вибрации думи и действия. ТО ТОЙ ВСЯКОГА Е ЗДРАВ и никакъв вирус и състояние наречено от медицината болест не може да го хване.