22

Невменяем

преди 2 години

Стана ли ви зелето?

21

Не съм веган ама

преди 2 години

До АнонименКак може да пишеш, че човек може да живее пълноценно без плодове и зеленчуци. Ти за Скорбут по време на великите географски открития не си ли чувал? И чак като са се усетили къде е причината са почнали да пълнят корабите с ябълки или други плодове преди отплаване. Земи се образовай малко

20

Анонимен

преди 2 години

Като не яде риба тамън ще има повече за акулите. Они водорасли не ядат

19

Анонимен

преди 2 години

Тая като и се прияде риба,просто се облизва бод полата

18

Анонимен

преди 2 години

Точно така спри протеина и пиии по 2 дози кофеин и след време си сигурен пациент в някоя болницата. Все повече хора спират кофеина, защото активира единствено Централната Нервна Система и може да направи куп поразии.

17

Анонимен

преди 2 години

Слънчев юлски следобед. Слепец минава покрай магазин за риба. С наслада помирисва въздуха, усмихва се и весело поздравява:- Здравейте, момичета!

16

Асан

преди 2 години

Като не яде риба, да ми яде дедовия. Какво ми дреме за някаква фръцла?

15

Ти да видиш!

преди 2 години

Какво нещо е.. като живееш от малък/а в щатско/канадско и ти са нужни филмчета, за да разбереш разни неща. Изписвайте и фамилията правилно-ДобревА, ама то след това с рибите май Добрев е по-добре.

14

HMLF

преди 2 години

А защо трябва да ме интересува нещо, което не се казва дори правилно?

13

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЧовека е така устроен,че трябва да се храни както с месо,така и със зенечуци,плодове,ако няма зеленчуци, организма също залинява.През ВСВ,когато Сталинград е бил обграден и много са умирали или са живеели в студ,глад или полуглад и на дажби, дори и тези с дажбите са се разболявали,поради липса на зеленчуци и витамини,тогава,понеже е било зима,лекарите препоръчали да се вари чай от пъпки+клонки от бор,за да приемат витамини и така са възстановявали липсата за зеленчуци и витамини.

12

Анонимен

преди 2 години

Най античовешкият хранителен режим - веган. Човек може да живее пълноценно и да бъде здрав без никаки плодове и зеленчуци, но без животински продукти залинява и се разболява, дори ако пие купищата добавки и витамини, които заменят липсите.

11

Анонимен

преди 2 години

Изпълзява. Риба в океана...Е колкориба ще изяде.А кафето, си е пълна химия...Стои като ученичка,забравилаформулата и се черви.Е,с босета,но тезнания не дават.Ученическата престил-ка, я прави адекватна за визията и.

10

Анонимен

преди 2 години

Само две неща в света миришат на риба, и едното е риба...!!!!

9

Anonymous

преди 2 години

Това момиче само океанска рабиа ли яде?Ами от десетилетия има ферми за риба в язови и във халета, на село дори. Съвсем възможнен начин да се яде чиста риба от такива ферми.

8

Анонимен

преди 2 години

Кво става с оная другата, Мими Боратова. Не сте писали скоро за нея. Как е кучето й, каква прическа носи? Ей ,туй Миме не успя да случи на народ - ний сме тъй задръстени и не можем да възприемем сочния хумор, вътрешната интелигентност и хуманност на чернокожите в САЩ. Ей, тези *** българи, бе!

7

Анонимен

преди 2 години

Ако не понася глутен и мляко,то какво друго и остава,освен месо и зеленчуци,плодове?Хапвай си момиче месце и риба, като гледам колко си килограма, няма да спасиш рибата, ако не се храниш с нея!

6

джибров

преди 2 години

яде яде .... от главата я започва

5

Анонимен

преди 2 години

Абе и аз мисля да стана веган, ама не ми остава време за мислене - та си карам с пържолките....

4

кое е правилно

преди 2 години

Риба не ми се яде или не ми се яде риба.

3

Анонимен

преди 2 години

Браво, сега нека да се включи в някое движение на ЛГБТ, на чернокожите за да може да получи роля на баба в евентуалното продължение на филма. Също така може да започне да псува на български във филмите за да вземе някоя награда. Нека да се оженят/омъжат с оная другата ни холивудска дзвизда.