БГНЕС

Актрисата, позната от сериала „Дневниците на вампира“, участва в поредица на Harper's Bazaar, в която споделя за диетата си и защо се е отказала да яде риба. Заради чувствителност към храните, Нина е изключила глутена и млечните продукти от диетата си и обясни, че наскоро е спряла да яде риба, след като е научила за въздействието на риболова върху околната среда.

„Преди ядях много риба, но проучих какво отива в океаните, след което гледах документален филм за замърсяването и тогава преосмислих много неща“, казва Добрев във видеото. „Със скоростта, която ядем риба и огромното население на Земята, това не е устойчиво. А самата риболовна индустрия изобщо не е полезна. Така че наскоро спрях да ям риба въобще“. Тя допълва, че сериозно обмисля възможността да стане веган.
 
32-годишната актриса споделя, че денят ѝ винаги започва с чаша силно кафе. Понякога дори си позволява две чаши, защото усеща, че все още не се е събудила и има нужда от повече кофеин. „Често си правя и собствен микс от еспресо и обикновено кафе“, признава Нина. В чашата си слага бадемово мляко и стевия. Кофеиновата напитка обаче е единственото нещо, което се повтаря всеки ден. Менюто на Добрев много зависи от това дали си стои у дома или трябва да тича по задачи.

Още за режима на Нина Добрев ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase