124

Анонимен

преди 3 години

Кацаров ли си, къв си бате не знам ама си яко смешен. Никой не ви ще отровите освен шепа Ковид филмари хахахахах

123

АРЕСТИ ЗА МЕД МАФИОТ

преди 3 години

Терористите ползващи мед мафията за реклама на тн"ваксинации след поразяване с ковид генератори на милиарди хора се кефят че жертвите ДОБРОВОЛНО СЛЕД ПСИ ОБРАБОТКА ОТ ТН ВОДЕЩИ ПЛАТЕНИ ЛЕКАРИ СА СЕ РАЗПИСАЛИ че производителите и техните съучастници не НОСЯТ НИКАКВ АОТГОВОРНОСТ ЗА ПОРАЖЕНИЯ НА ТЯХ СЕМЕЙСТВАТА ИМ И НА КОНТАКТНИТЕ ИМ..

122

Арести за мафиоти

преди 3 години

КАК МЕД МАФИЯТА ЩЕ ЛЕкУВА ЗАРАЗЕНИТЕ С ТН "ВАКСИНИ"...Вчера се наложи да спасявам майка си от съседи нагло поразени с КВоди мутанти и СИва чума масови убиици след поемане на втора доза широко рекламирана ваксина..Жената развива в момента в устата ,гърлото и стомашно чревен тракт черни нано мутанти .Мъжът е обемно проникващо обсебен от сив ачума масов убиец .Вижда с еясно като ореол сянка около главата и гърдния кош...

121

Анонимен

преди 3 години

Яяяя! Нали герберите не бяха се справили с вируса "дето го няма"? "Царя е гол"! Много бързо ще лъснат всички предизборнни лъжи. Сега пуснаха "паретенката" с незаконните записи на опонентите на ГЕРБ. Не е за първи път. Само дето излизат записи само на Борисов и на никой друг!!! А обяснете ми това? "Гнома"май имаше проблеми с подслушване на главния прокурор тогава. Съратника му"намери"в БАГАЖНИКА на взривения автомобил на Доктора снимки от яхта на финансовия министър тогава! Бааалъциии!

120

Анонимен

преди 3 години

Кълна и проклинам доктор стойчо кацаровОт рак да се споминеш, най-любимото пред очите ти да умре, целият ти род да изчезне,всичко което обичаш и милееш да загубиш, проклинам теб и рода ти до 9 коляно. Да бъде!!!

119

Анонимен

преди 3 години

Е, аз няма да се ваксинирам и колкото по-агресивно изисквате ваксинация, толкова повече ме убеждавате да не се ваксинирам.

118

Анонимен

преди 3 години

,,По думите на д-р Кацаров капацитетът на здравната система е "десетократен и няма повод за притеснение, проблемът се крие в организацията на процеса, която е причината за изтощаването на медицинския персонал",,м.септември 2020Айде да го видим тоя капацитет, как ще го мобилизира, като мед. персонал е изтощен от една година.Учиндолска калинка.По- скоро торен бръмбар.

117

ООООХ...

преди 3 години

АМА ТОВА СИ Е ЧИСТО ИЗНУДВАНЕ И ВСЯВАНЕ НА СТРАХ

116

Анонимен

преди 3 години

Стойчо се хвали с чужди постижения.Нали нямаше вирОз ,бе Стойчо.

115

Анонимен

преди 3 години

Това не е ваксина, а тестов продукт. Как е възможно в медиите да има подвеждаща информация?

114

!!!!

преди 3 години

Тия ваксини дали да пробвани даже на мишки и плъхове???Съмнявам се!!!Човечеството е подложено на един огромен експеримент от т.нар. световен елит..........политици, масони, банкери и разбира се .............не на последно място могъщата фармацевтична мафия!!!!

113

????

преди 3 години

Защо хората не вярват на ваксините?Я кажете, селяни прости???Ами там има много пари, много интереси, много политика...................фармацевтичната мафия няма почивен ден!!!!

112

Анонимен

преди 3 години

До Летеца Кемиал Всички политици по целия свят са професионални политици. Цял живот това са правили, бащите им това са правили, и дядовците им това са правили. От наш Станишко, до Байдън. Когато се появи някой външен за средите им човек, го изкарват сатаната. Както стана с Тръмп. Ето сега в България колко партии са против ковид мерките - от 40-50 само три са изказали в подобен дух (но без нищо конкретно). И трите са малки партии - АБВ, Възраждане и КОД. Не сме излезли от еднопартийната систем

111

Киро Х

преди 3 години

Бърже, на ваксината, че комисионните ни чакат, а и Биг Фарма трябва да има на кого да си продава лековете, като от ваксината народа масово придобие автоимунни заболявания Нещастници мpъсни!

110

Щирлиц

преди 3 години

И на тоя му текат лигите...

109

Слави Трифонов

преди 3 години

съществува риск от нова вълна през есента, посочи Кацаров. ясно ясно издаде заповедта неволно от ес

108

ром с лимонда

преди 3 години

Бати , ако даваш по 1000лв ке си бием и сода каустик. даи стимула

107

Анонимен

преди 3 години

този *** гербераст да си завре отзад тая скапана ваксина

106

Анонимен

преди 3 години

Ясно, и президентът е в заговора щом е назначил тоя за министър. Идат избори, да му мисли...

105

emma

преди 3 години

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy