325

Stoyanov

преди 3 години

Ми да се забрани ама вие къде бяхте последните 4 години, че сега се сетихте?Що сега? Натискаме се за гласове ли?Вие бяхте в управлението през тези 4 години , и нищо не направихте сега се сетили --- ама вие сте вече никой.

324

Анонимен

преди 3 години

ВМРО трябва да бъде забранено, а не този прайд. Ако не беше ВМРО сигурно нямаше и да разбера,че го има. Хомосексуалните по никъкъв начин не ми пречат. Докато ВМРО ми пречи много. Заради тях сме на първо място по смъртност в Европа, с 1 милон по-малко и с поне 20 милиярда лева по-малко. Тези пари са загубени заради тяхната политика. Това са нашите пари без значение дали сме за или против някой как и с каво прави секс. Това е поредна тема,която ВМРО ползва за да замаже положението. ЗАТВОР

323

Истукан

преди 3 години

Кои бяха тези ВМРО? Македонска патриотична организация ли?

322

Анонимен

преди 3 години

Щом контрерчето смята че част от населението са ненормални и с психични отклонения, то си има чалъм и за това: правят едни лагерчета, с пещи и допълнителни такъми и всички там под строй. Тъй де, умно е контрерчето, сидитата и джамбазчета разни, расата (им) трябва да е чиста.

321

ПорЦелан

преди 3 години

Радев ще произнесе ли реч?

320

Stamen

преди 3 години

Добре. Властите ще забранят провеждането на София прайд. И после какво следва? Какъв резултат ще се получи? Хомосексуализмът ще изчезне завинаги ли? Какво очакват от ВМРО да се случи в резултат на забраната? Това не можах да разбера. Кога насилническият подход е давал положителни резултати? При социализма? При националсоциализма?

319

Анонимен

преди 3 години

Хомосексуализмът е заболяване, което трябва да се лекува.

318

новини от прайда

преди 3 години

Появилата се цветна дъга след краткокрайния дъжд окъпал парадиращите се,предостави рядката възможност на много от тях да сменят пола си.Стотици от тях го направиха преминавайки под нея спазвайки отстояние от 2 метра под строгия поглед на здравния министър и полицията.

317

хахо

преди 3 години

до вси4ки истински българи , да вземем по един винкел и да идем да ги охраняваме а после и да ги суровакаме с винкелите .

316

Анонимен

преди 3 години

пробитата торбичка все си остава пробита, дори и да е жълта

315

Анонимен

преди 3 години

Ами има нужда от прайдове в България, понеже на мен като лесбийка не ми е приятно навсякъде да виждам хетеро модели за подражание - филми, реклами, музика. И да, искам анимации с кралица и принцеса, които се женят, за мен това е нормално. За вас ще има други анимации, които ви удовлетворяват.

314

Анонимен

преди 3 години

какви патриоти ??? - чисти интересчии, искащи пак да си търкат задните части по столовете на парламента

313

Анонимен

преди 3 години

Много добре ви замеряха с вода, след като вие хвърляхте *** по тях. Само че забравяте, че това е ВМРО, а не клуб по ръкоделие!Не ви минаха протестърските л умпенщини пред централата им.

312

Анонимен

преди 3 години

ВМРО, НФСБ и Воля ден се обединиха. Треперете, протестъри!

311

Анонимен

преди 3 години

Статията е предназначена за Ангел Джинбазки

310

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВМРО повече няма да влезе в парламент, време е да го проумеятВМРО- то на Каракачанов - НИКОГА повече в Парламента! Време е ПП Възраждане да влезе в Парламента, те са истинските родолюбци, те са истинските български патриоти!

309

Ура!

преди 3 години

Добре ще бъде на гей парада да се пуснат педофилите,геронтофилите и некрофилите,за да бъдем съвсем в крак с времето и в духа на евролибералните ценности.Единственото условие за парадиращите ще е да спазват противоепидемичните мерки и всичко ще е наред.Народът ще излезе да ги подкрепи и да им се радва.Усмихнати чичковци ще раздават на малките деца цветни балони и захарни петлета.Шум,глъч и веселба ще изпълни софийските улици,а вечерта ще завърши с концерт на Азис и фойерверки!

308

Анонимен

преди 3 години

Нормалните хора са против тия скапани извратеняци, а ВМРО сега си прави ПР - когато беше във властта дума не каза против тия зомбирани обратни уррроооди, нито пък задейства закон в защита на традиционното семейство. Само Волен Сидеров се изказваше против тия содомити, но това не беше достатъчно.

307

Анонимен

преди 3 години

ВМРО повече няма да влезе в парламент, време е да го проумеят

306

Анонимен

преди 3 години

До Територията яЯ се..