345

Бай Тошо

преди 2 години

Защо трябва да се прави парат? Геройство ли е това ?????????? Има малки деца дето могат да им бъркат в психиката с това или пубертадйжии на тях , да вземат да пробват друго щом било нормално? Ще ги Призная когато могат да възпроизвеждат ДЕЦА. До тоагава няма как да ги призная!

344

Шаши

преди 2 години

На следващите избори в НС да влезе само ВМРО. Писна ни от хомо кокошки.

343

Анонимен

преди 2 години

Не им ли обръщаш внимание, няма да просъществуват.. Като говорим и обсъждаме прайда само му помагаме да набира популярност.. Удостоете ги с мълчание и пренебрежение, ще помогне повече

342

Природата

преди 2 години

Някои хора твърдят, че да си лгбт е нормално. Добре ... Ако всички хора станем лгбт и съответно се сношаваме само със същия пол, то човечеството ще продължи ли да съществува? Не, нали! Е тогава какво ми обяснявате, че нещо, което води към нищото, е нормално ?!?!?!?!?!

341

Анонимен

преди 2 години

при Г ейберастите е така време е да ги изметем завинаги

340

Анонимен

преди 2 години

при *** е така време е да ги изметем завинаги

339

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Нещо много се развихриха ,,патреотите ,,? А докато управляваха с БКП-ГЕРБ ,прайд след прайд и патреотарите подсмърчаха отстрани .

338

Анонимен

преди 2 години

Контрапротести трябва срещу изратеняците, яйца и камъни!

337

Анонимен

преди 2 години

Озключително нещастни ще са джендъругите, ако няма контра-събитие на тяхното. Ако в Бургас не бяха се събрали на поход 300 нормални, никой нямаше да разбере, че 15 мекитки+15 подкрепящи са излезли на разходка из чарка. Не им осмисляйте деня, като протестирате срещу тях. Като видят, че никой не ги забелязва ще спрат с прайдовете!

336

Анонимен

преди 2 години

Същата работа и къщи - вместо да е щастлива в неведението си, жената току попита "Ти мене обичаш ли ме? Ти мене уважаваш ли ме, защото имам съмнения, че не!?"Как да й обясниш, че това са чувства извън твоя контрол и е достатъчно, че я треш и не я биеш!Тия от прайда същите като жена ми - бий ***, ама *** обичай. Вашето безразличие убива емоционалната ни извратеност, която търси реализация!

335

Както винаги

преди 2 години

съм твърдял и си поддържа моята теза, че хомосексуализъм е някакъв тип дис-баланс в хормоналната система на тези хора, някакъв тип болестно състояние. Не искам да обиждам никой

334

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против праида ама да си плащат охраната, а не да ги пази полиция за сметка на данъкоплатеца.

333

Анонимен

преди 2 години

До каде ни доведе - гербСрам и позор - станахме за посмешище на всички сьседни дьржави

332

Господин Контрера

преди 2 години

ОСТАВКА, много се радвам че ВМРО няма да има депутати.По психично болни хора от вашата партия няма.

331

Анонимен

преди 2 години

Демократична България и Христо Иванов са получили милиони долари за пропагандиране на извращенията на обратните в последните години. Те се готвят да въведат смяна на пола на децата над 6 годинки да става без разрешение на родителите им.

330

Алф

преди 2 години

Някой може ли да ми каже / напише кой е този Карлос Контрера - произход, религия, образование, гражданство и т.н. ?Предварително благодаря !

329

ОСТАВКА Контрера

преди 2 години

Едно питане, ВМРО с колко милиона се облажи за няколко години управление с ГЕРБ, че изведнъж един прайд , който ще изхарчи няколко хиляди лева според въпросния господин с чуждестранното име, е проблема на човек който бие възрастни хора в метрото?

328

ЛГТБ

преди 3 години

Няма да спре, защото иначе няма да си получим грантовете !Девиациите в момента са доходен бизнес, затова ще си девиираме и изобщо не ни пука за род, семейство и ценности...

327

Анонимен

преди 3 години

ВМРО e най-лицемерната партия. Те ще станат коалиционни партньори и с партията на хомосексуалните (ако има такава), само да влезнат в парламента и да станат власт имащи. Нали ВМРО преди да се коалира с ГЕРБ , постоянно плюеше Бойко и ГЕРБ. Те бяха срещу ЕС и НАТО. Като цяло пълни манипулатори. Правят всичко за да се докопат до някой друг глас,без значение от къде и по какъв начин.

326

Гейо

преди 3 години

Аз се казвам Атанаси съм виден ...