15

999

преди 2 години

Моделът на управление в БГ е заложен априори в Конституцията! Щом една партия е спечелила най- много гласове на избори - съответно тя прави голямата част от Министерския съвет и има доста голяма тежест И в Парламента, така че тя прокарва естествено СВОИТЕ идеи, но и носи Отговорността!!! НЯМА КАК да има голямо противоречие между Министерски съвет и Парламент, НЯМА КАК така формиран парламент да бъде нещо много различно от управлението на МС! ТОВА Е ЗАКОННОТО ПОЛОЖЕНИЕ!

14

Анонимен

преди 2 години

Махайте ги тези сталинисти. Изселете ги у Китай да си строят там комунизъма.

13

Васко

преди 2 години

Мента, когато устата ти мирише е все тая колко са ти бели зъбите ПИЧ

12

Ужас

преди 2 години

Мента, не се присламчвайте към новите... тук ще ударите на камък младеж.Чак е смешно казано от вашата уста, най-вече твоята чията евзета под наем за сега от един дебел човечец....

11

Анонимен

преди 2 години

Държавната администрация е най-големия избирателу нас, няма малцинства, няма патреоти. Овладееш ли администрацията, победата ти е в кърпа вързана (400-500 хил сигурни гласоподаватели).Още няма да забравя един приятел, който му беше много тъчно че не се е вредил като експерт към общината на 600 лева заплата ... 600 лева?! wtf

10

Анонимен

преди 2 години

дУпИсЕ както винаги е с тези които са на власт.Антибългарски движение за крадене.

9

Анонимен

преди 2 години

Да напомня на ГЕРБерастите тук, целта на служебното правителство е да ви покажат корупцията и зверствата правени от ГЕРБ. Както и да бъдете премахнати до кокал !!!

8

Анонимен

преди 2 години

До отровна гадти па да не си им светил, че знаеш кви проверки са правени

7

О хо хо

преди 2 години

МАНИПУЛАТОР ОТ КЛАСА!

6

Анонимен

преди 2 години

всичко е много добре казано, но изречено от устата на човек, който защитава Пеевски губи всякакъв смисъл и тежест.

5

отровна гад

преди 2 години

През 2009 г. правителството на ГЕРБ не беше служебно!И не са правили тотална чистка, а подмяната на ръководни служители продължи около 2-3 години. Може и да е било проформа, но на всеки уволнен се правеше проверка и оценка на длъжността. И повечето бяха сменени, а не уволнени - просто ги преназначиха на други длъжности!

4

ДпС

преди 2 години

Емнико, тогава Герб бяха ИЗБРАНИ НА ИЗБОРИ!!! СЕГА Е САМО ЧИСТКА И ЗАД НЕЯ СТОИ ЕДИНСТВЕНО РРАДЕВ! Това е ЕДНОЛИЧНО управление!

3

Анонимен

преди 2 години

Щом и ДПС започна да пищи и да се оправдава колко са чисти и неопетнвни, значи сме тръгнали в правилната посока. Газ до ламарината и прочистване от модела ГЕРБ-ДПС-БСП-ВМРО !!!

2

ТТ

преди 2 години

Абе алооу, Герб бяха спечелили избори и имаше редовно правителство! Сега има служебно правителство, чиято задача е само да организира изборите!Баси демагозите@

1

да, но

преди 2 години

Герб тогава спечелиха изборите, не бяха служебно правителство