55

Да

преди 2 години

Така беше и държанвата тръгна напред.Сега след изборите отново трябва да се прочисти от назначенията на Фигурантското правителство.

54

Анонимен

преди 2 години

Правителствата обслужват бизнес-интересите на едрия капитал. Проблемът е в българския бизнес, който изнася парите си в офшорни сметки и НЕ ИНВЕСТИРА В ПРОИЗВОДСТВО В БЪЛГАРИЯ. ДА СЕ ОБВИНЯВАТ ПАРТИИТЕ Е РЕЗОННО, ЗАЩОТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ РАБОТЯТ ЗА ПЕЧАЛБА ЧРЕЗ ТЪРГОВИЯ С ВЛАСТ.

53

дядо йоцо

преди 2 години

Всички престъпни деяния от началото на прехода досега са свързани с ДОГАН и неговата шайка,не го ли разбрахте българи!?ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ И ВЛАСТ !!В дъното е едно посолство,което ни прави бъркотията !Не е турското.

52

1

преди 2 години

До До къде стигнахме? продължавай при тиквата,да учиш морал.

51

Цонев, Цонев...

преди 2 години

Тази въртиопашка Й. Цонев не разбира ли разликата между служебно правителство (назначено еднолично от президента) и правителство, сформирано след редони избори!

50

До къде стигнахме?

преди 2 години

Данчо ментата да ни учи на морални норми!

49

ГЕРБЕР...

преди 2 години

ТАКИВА РЕМОНТИ И ЧИСТКИ ШЕ ПРАВИМЕ И НИЕ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААА......НЕМА ДА СИ ИГРАЕМЕ НА "ДЕМОКРАТИЧЕН СОЦИАЛИЗЪМ" , ВЕЧЕ....!

48

анонимен

преди 2 години

До ИстинатаКАДРОВИТЕ ПРОМЕНИ СЕ ПРАВЯТ СЕГА ЗА ДА НЕ СЕ ОПРОЧАТ ОТНОВО ИЗБОРИТЕ ОТ КАЛИНКИТЕ И ПОСЛУШНИЦИТЕ НА ГЕРБ КОИТО СА НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ А НЕ ОТ ОМРАЗА. ИНАЧЕ ОТНОВО ФАЛШИВИ ИЗБОРИ И ПАК ГЕРБ НА ВЪРХА. А НАРОДА НЕ ГИ ИСКА

47

4epa

преди 2 години

ЦОНЕВ НЕ ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ МЕЖДУ ПРАВИТЕЛСТВО - ЕДНОДНЕВКА И РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО С 4 ГОДИШЕН МАНДАТ !!!!!!!!! А ТОВА КОЕТО СЕ СЛУ4ВА Е ПРЕВРАТ- ОТ ХОРА КОЙТО НЕ СА СПЕ4ЕЛИЛИ ИЗБОРИ !!!!!! ТОВА МИ ППЕЛИ4А НА НАРОДНИЯ СЪД АМА ПРЕЗ 21 ВЕК !!!!!!!!!!!!!

46

ГООГО

преди 2 години

Тия ДЕПЕСАРИ как се правят все едно ,че те не са със ГЕРБ ахахаха все едно че те не са крали заедно със герб и техни фирми не са тегли 500 милиона кредити от банки(само за последната година) който кредити те никога няма да върнат

45

Марин

преди 2 години

Само, че герб бяха редовно правителство след вота на хората, а това е служебно, което играе по свирката на военната хунта на Божков.

44

Анонимен

преди 2 години

Едно е да си спечелил изборите и да сложиш хора с които да работиш следващите 4 години. Съвсем друго е да си в служебен кабинет и да чистиш наред.

43

куку

преди 2 години

Да но не със служебно управление и еднолична власт на военен зелен чорап . На това по света се казва военна диктатура

42

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ви гледаме сеира как ще ни потурчите.И това се случва, защото предателя Радев си прие нов Изборен кодекс и ще уреди ДПС и Слави на първо място.Радев трябва да бъде обесен пред президентството.А вие винаги сте били антибългари.

41

ДПС и Данчо ментата

преди 2 години

Явно освен етническа партия ДПС е и олигархическа!ДПС е продукт на червените ДС, защото им трябвашеедно лесно манипулируемо по религиозен път население.За пореден път БСП/ДС се погаври с нашите сънародници от турски произход като им отне правото да бъдат социалисти,демократи и каквито други искат!

40

1

преди 2 години

До Истината,***,може да не ти е хубаво,но данчо ментата е прав,и за какви четири години пишеш,още на следващия ден ,тиквата ти любима уволни всички от тогавашното правителство,и чети правилна ,данчо ментата каза за 2009годинапри първия не пълен мандат на тиквата,който тогава си подаде оставката,защото не можел да гледа кръв,когато полицията ,преби протестиращите,срещу властта на тиквата.

39

Анонимен

преди 2 години

дъпъсъ и герб си спретнаха една хубава постановка 2009та с "човека който разпределя порциите в държавата". От тогава дъпъсъто за пред 'ората го играят анти-герб, ама реално винаги са били заедно. После спретнаха "Орешарски" за да привлекат и бъсъпъ и от тогава си управляват много доволно трите партии заедно, особено с лъжепатриотите в последния парламент им беше най-густо.

38

Време за промяна

преди 2 години

<pre>До Гледна точка: Креттенска ти е гледната точка. Сега ГЕРБ се е срастнал с властта на всякакви нива. Да ги оставим със същата машина да си направят пак избори по градове, села и паланки? Не и този път. Сега е времето да се поизчистят колкото е възможно. Останалото - след изборите</pre>

37

Истината

преди 2 години

Данчо Ментата хубаво ги говори ама лъже като дърт ром. Разликата от чистката на ГЕРБ и този, която фигуранта прави сега е, че ГЕРБ имаха 4 годишен хоризонт а не два месеца. Това е разликата. И трябва да споменем, че радевите калинки след като ги уволнят ще получат обезщетение от 6 месечни заплати.

36

Анонимен

преди 2 години

При вмъкване на текста от коментар, написан в текстовата кутия не се отработва символа за преминаване на нов ред. Можете да коригирате това чрез етикета за преформатиран текст PRE или с код.