21

IQ 2.28

преди 2 години

До 1няма бивши (двойни) агенти. в момента се назначават хората от службите. това е позата "стига сте си играли на демократична българия"

20

Анонимен

преди 2 години

Със стари кримки как ще строим правова държава хич не мие ясно

19

Тоягов

преди 2 години

Да изчагъртаме комунистите,които влязоха във властта през задният вход,лустрация!

18

IQ 2.28

преди 2 години

До бай Иванняма да е точно съдебната система. исковете ще са в страсбург. и за тия, дето ще им върже да ги възстановят на служба, масрафа ше го платиме аз и ти. можеше да го изиграят доста по умно, но не може да очакваш от някой, дето дядо му е гърмял мандри да бере кашкавал, да не играе ганкиното.

17

1

преди 2 години

В момента се назначават ИЗКЛЮЧИТЕЛНО "бивши" военни, и от службите, и "бивши" уволнявани заради редица нарушения по служба и доказано корумпирани лица: не само, че това не е борба с корупцията, както лъже Радев, но и е пълзящ държавен преврат с помощта на силовите служби. Ако българите не излязат да протестират скоро - чакайте ситуация като в Унгария СЪВСЕМ СКОРО. Умните вече си изнасят активите извън България и тези които могат, вземат гражданство в европейска държава. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.

16

4epa

преди 2 години

ВАСИЛ БОЖКОВ- РЕДИ ФИГУРИТЕ В МОМЕНТА - ДА ВИ Е 4ЕСТИТО !!!!!!!!!!!!!

15

IQ 2.28

преди 2 години

масовите рокади са полезни, че местните феодали по прованса да се почувстват малко смъртни. 30 години спокойствие доведоха до ново поколение повервали си по села и паланки, които е редно да им се пусне от горе, кой дава леба и сиренето

14

Анонимен

преди 2 години

Промени има навсякъде, но никой не пипа комисията по хазарта

13

бай Иван

преди 2 години

Комунистически преврат. Съдебната система ще се затрупа с искови дела за незаконно уволнение на длъжностни лица.Добре ще е тия дела да се разглеждат бързо с оглед ние данъкопкатците да не плащаме милиони обезщетения за болшевишките своевокия!

12

Смешко

преди 2 години

ДА СЕ ВЪРНЕ ЖАН- ЗА ДА ИМА ПАК ПРАЗЕН ТИГАН !!!!!!! ДА НЯМА ЯИЦА !!!! ДА НЯМА ХЛЯБ !!! ДА НЯМА,НЯМА НИЩО, НИЩО- ТОВА ВИ СЕ ПОЛАГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

христо христов

преди 2 години

ДА аз ХР.ХР. съм за затвора и за това. искам изчегъркване наГЕРБ че ако се върнат отива в Бургаския. затвор.

10

Анонимен

преди 2 години

Нека да има промени, но е добре да се назначават ерудити, а не пенсионирани военни, полицаи, пожарникари, хора от службите и други подобни нелустрирани индивиди

9

Анонимен

преди 2 години

Виждаме хора на Васил Божков навсякъде в това правителство. Това е правителство на подмяната на вота на хората.

8

Анонимен

преди 2 години

Прозразчност няма: коуминстите правят каквото си искат и говорят каквото си искат, но нищо от това не е синхронизирано с факти или дневния ред на обществото. Тия, които уж трябвало да работят "за хората", всъщност в момента работят за себе си и господарите си в Москва. Българското общество никой не го пита, нито нещо се прави с доказателства защо.

7

Net

преди 2 години

До тролчето което е сложило минус - не ти харесва, че казвам да се провери, че човек отстраняван няколко пъти от поста заради ощетяване на бюджета с милиони, замесен в контрабанда на амфетамини е "новото" лици на "новата" власт на външна митница на ЕС ли бе?!?! Стадо заслепено!!!

6

4epa

преди 2 години

КАКВИ ПРОМЕНИ ТОВА Е ПРЕВРАТ- ТАКА СА КАЗВАЛИ И ЗА НАРОДНИЯ СЪД !!!!!!! ПРЕВРАТ Е ЗАЩОТО НЕ СА СПЕ4ЕЛИЛИ ИЗБОРИ - СЛ. ПРАВИТЕЛСТВО Е ЕДНОДНЕВКА !!!!!!!!

5

Net

преди 2 години

Вижте кой е новия шеф на митница Свиленград и ще ви стане ясно каква е "промяната" и каква "прозрачността"

4

Анонимен

преди 2 години

Служебно правителство с мандат за организиране на избори, не е нормално да действа такаЗа какъвто и да е акт по смяна да длъжностни лица в държавата, следва да има сериозно основание.Това което се случва е тежък прецедент и той ще има развитие. Съдебни дела, обезщетения и пр. И държавата ще плати цената, т. е. всички ние. И това е за 5 минутна слава на не реализирали се политици.

3

Анонимен

преди 2 години

рокади не е нужно, а премахване на играта шах, и замества ето и с AI. Шах ще играете на морето, с народа играете срещу себе си!

2

к1

преди 2 години

То пък защото предното правителство постоянно се отчиташе пред парламента и имаше прозрачност. Хайде да говорим сериозно и аргументирано.