41

IQ 2.28

преди 2 години

До бай Иванхората си ги избраха. повечето пъти така се случва, когато не позволиш на "добронадеждните" да крадат колкото си искат. вариант Б е всички вкупом наистина да са се оляли, и задкулисно от чуждите служби да са пуснати хора, които са с директни инструкции за да закърпят нещо, за което даже не се е чуло по медиите. за това назначенията са "странни и безумни" за непредубедения зрител. на слави масовката във вариант Б е точно масовка.

40

Анонимен

преди 2 години

Тази БСП активност не е на хубаво за България

39

До 31

преди 2 години

Хахаха....това за контрабандата че е намал1ла...от Бойко ли хо знаеш? Хаха..рибки

38

До 37

преди 2 години

Оо...а банкянската мутра много добре се справяше, така ли?Че сега да чистим 5години всички мутри назначени в службите?

37

До 35

преди 2 години

Това ли ти спуснаха днес да пишеш по форумите?

36

Анонимен

преди 2 години

Яка Мъгла е паднала над България Нинова Радев Мая Христо Иванов и слави забъркаха кашата

35

Анонимен

преди 2 години

Да си спомним изборите по комунистическо време. 99,9% за БКП ! Нещо такова ще се получи и сега. С тия смени които се правят целят точно това.

34

Анонимен

преди 2 години

Тия политолози, много са си повярвали напоследък. Промотират ги по всякакви телевизии, вместо да дават нещо смислено и им се вдигнало самочуствието, че са важни. Реално на никого не му дреме за философските им "разсъждения".

33

Бунгар

преди 2 години

На 11 Юли да спрем настъплението на Хунтата.Да не позволяваме да бъде унищожена Демокрацията.

32

Анонимен

преди 2 години

Сега е нормално всички да се сменят.А защо ревахте,когато ГЕРБ ги сменяше?На ГЕРБ били калинки,а тези парашутисти какви са? Специалисти по фалиране на държава! Хахаха

31

Анонимен

преди 2 години

За шеф на митниците са назначили същият кадър, който беше при Орешарски. Тогава контрабандата беше 30%.. Сега е 3%.Разликата ше бъде платена от всички нас, вкл и от тези, които са гладувалу за това правителство.

30

бай Иван

преди 2 години

Пътуваме към мрачните години на милиционерщината.Рашковци- " Вари ги,печи ги, все картофи" Това е образа на комуниста.С терор по силов начин обсебване на властта и хазната!

29

масовите

преди 2 години

рокади не са нормални. Щаха да са нормални ако имаме "нормално" избрано правителство, не служебен кабинет. Това което става сега е разчистване на сметки. И интегриране на съмнителни елементи подчинени на фигуранта, дубайския престъпник и олигарсите като прокопиеф, подсъдимите баноф василиеф и рушките служби

28

Анонимен

преди 2 години

Лява прозрачност! Такива при, която нито ти сендав обяснение, нито ти се иска мнението! Ляв живот, с леви лидери, води до левашка държавност! Настоящата смята на който и да е по етажите, е непрозрачна и обоснована - няма обвинения, няма подозрения, няма обяснения - само крити намерения за окупация!

27

IQ 2.28

преди 2 години

До Анонименмихайловградската не е разглобявана, свери си часовника.

26

IQ 2.28

преди 2 години

преди години, некви хора опищаха орталъка, че митко пайнера ще се мести в "младост". сега, същите вкараха в парламента слаби трифонов и бандата . смешно, нали?

25

Анонимен

преди 2 години

Вече сглобяват трибуните,от които червените *** ще ни гледат от високо,когато по списък и строй ще скандираме " Да живее БКП...."

24

Ех

преди 2 години

И пак гледаме стария филм в който са наредени "Роднина, милиционер, роднина, милиционер..."

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "Със стари кримки как ще строим правова държава хич не мие ясно" Е, как, ще строим "правова" държава като Русия на Путин. Там всичко е законно: Путин си гласува закон, че не могат да го преследват за реални престъпления. Тук комунистите ще си гласуват закони, които ги правят недосегаеми. Щом българите си помислиха, че демокрацията е даденост и могат да гледат.

22

IQ 2.28

преди 2 години

"съвременните български бизнесмени" се опитаха да дават тон за песен на чуждите служби и ЕС, и получиха безкръвен военен преврат. останалото е плява за по медиите.