28

Анонимен

преди 3 години

Само да добавя, че Д-р Илиев е едно безсрамно, подкупено нищожество.

27

Анонимен

преди 3 години

Хайде още един доктор апологет за ваксинирането. Ти кажи, какво става с третата и четвъртата доза, която ще се слага на ваксинираните, а не ми приказвай за неваксинираните.

26

Сорос гейтс

преди 3 години

Ваксинирани или не на есен пак ще има проблем такива ся заповедите към ЕС

25

Анонимен

преди 3 години

Локдауните, дистанцията имаските са осезателно полезни, с ваксинирането е обратното. ойна с/у човечеството водят фармаакулите и схемаджиите мултизилиардери, не ко видът.

24

aa

преди 3 години

*** ваксинирай се бе докторе - 5 пъти се боцни тури си сички ваксини бе докторе. И другата година децата ще се радват на комисионните които си взел, за да клапаш лъжи. А ти ще си в по добрия свят

23

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тоя знахар първо да ваксинира себе си и децата си.Няма нужда да се притеснява за нас.От друга страна е прав - Коритаров се ваксинира и вече нито проблеми има нито боледува.

22

Анонимен

преди 3 години

Д-р Илиев да си стои в Берн и да не се обажда 'дето не го питат. Може да си продължи осмисления западняшки живот със скафандър и с абокат за ваксина ако иска.

21

Пундьо

преди 3 години

Работата в такава лабораториа носи рискове. Показателен пример.

20

Хахаха

преди 3 години

Странна работа... Уж пандемия... уж изолации... уж забрани за пътуване... А РОДНИТЕ ЗВИЗДИ, ПОЛИТИЦИ И ВСЯКАКЪВ ЕЛИТ се покъсаха да публикуват снимки в социалните си профили кой на каква по-екзотична дестинация е бил..Хахаха. Оказва се че изолацията е САМО за простолюдието. Да си стоят по домовете и много много да не пречат на "избраните" да си почиват и разпускат. Не е гот, да си някоя известна мега звезда и на плажовете в Ница дотебе да лежи бай *** от Въртилешница и да люпи семки...

19

Анонимен

преди 3 години

Какво невероятно съвпадение, напълно несвързано с рисковете от "ваксините" при това, е как повишиха десет пъти цената на лекарствата за автоимунни заболявания.

18

От Берлин

преди 3 години

Щом споменава статистиката от Германия =>Той си няма хал хабер от цялата история!!! Не му се хващайте... Немските статистики са лъжа и измама! Повтарям ви го от месеци тук...

17

Анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирайте! Оставете да има за тези, които искат! Есента ще видим какво ще стане!

16

Анонимен

преди 3 години

"Изключително силен имунен отговор" доскоро се смяташе за потенциално предизвикване на алергии и имунни проблеми изобщо. Доктора как ще ме убеди че след 2-3 ваксини няма тотално да ми скапят имунната система? Все едно да предозираш с имуностимуланти - има странични ефекти. Факта, че упорито мълчат за тях говори много!

15

Анонимен

преди 3 години

Ами ваксинирайте се , кой ви пречи, смелчаги. Само се подканяте един друг а и вие сте като антиваксърите , дърпате се когато стане време за ваксиниране и само мучите по медиите как като едни герои на новото време горди и смели сте ходили да ви боцнат ...Отдавна е ясно чв ваксината предпазва само ваксинирания , като не пречи , дори и ваксиниран да разпространява вируса сред близки и роднини . Така че антиваксърите не са ви виновни . Бодете се там, мълчете и си разпространявайте вируса ...

14

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е най обикновен грип, целта е да ви отнемат правата. Недей излизай, В никакъв случай не протестирай, опасно е! ще работиш когато ти позволим, за да нямаш много парички и свобода и.тн.

13

Бай Илия

преди 3 години

Ако се беше боцнал по примера на "агент Алберт" (Георги Коритаров), на първата вечер щяха да го изнесат с краката напред след тромбоза или инсулт, която нямаше да има нищо общо с "ваксината".

12

Анонимен

преди 3 години

Фармацевтичната индустрия от 10-15г се намираше в криза. Преди това бяха свикнали да патентоват нови продукти и да ги продават на луди цени. Само че иновациите секнаха през деветдесетте. Производството на милиарди ваксини им идва дюшиш. Абсолютно безскрупулни са фарма гигантите когато става дума за пари. Експериментират върху африканци. Този т.нар. доктор е просто куче на каишка при тях. Работата му е да лае силно.

11

Д-р Пецкалов

преди 3 години

Напротив, ако се ваксинираме, наесен ще имаме проблеми!

10

...

преди 3 години

Значи докторе, аз не съм доктор, НО мога от сега да ти кажа, че и ваксинирани и НЕ ваксинирани НА есен пак ще имаме проблем! Така и не разбрахте значи, че тоз изкуствено създаден и нарочно пуснат вирус няма да отмине току така!? Бах ти!!?? Ще ни държи поне, поне още 5 години! После може и да стане като грипа сега! Та така!!!

9

Лилияна

преди 3 години

Браво докторе, ваксинацията срещу Ковид е спасението! РНК препаратите са извора на живота, векторките също са приятни. Трябва масоеа ваксинация да се направи до септември и след това пролет и есен реваксинация! Така ежегодно и Злото ще бъде държано в подчинение.А отказващите да се ваксинират трябва да бъдат образовани, посъветвани... Който все пак се инати- дори малко наказание като в Изтока, нспример 10 тояги на голо и 3 м. годишно работа за обществото без заплащане ще помогне. Отговорност!