48

Сериозни проблеми!

преди 2 години

"Д-р Илиев: Ако не се ваксинираме, наесен ще имаме проблеми" Няма да му дадат комисионните от сделката с ваксините ли?

47

славянин

преди 2 години

Колкото един търговец хвали стоката си, толкова по-калпава е тя! Търговски закон!

46

Анонимен

преди 2 години

Доктор Илиев, какви проблеми ще имаме наесен, като вече са ни поръчали и есенните дозички ужкимваксини, и дозичките за пролет 2022 г. 1.8 милиарда дози експериментална неработеща отрова са заявени, няма никакви проблеми? Вечно ваксиниране, вечен кеф!

45

Анонимен

преди 2 години

Така, защо Не ме молят да понамажа и Аз от Евросредставата ???? Ако имаше толкова файда разни първи щяха да са станали таралежи и нямаше да ме молят !

44

логика

преди 2 години

Ваксинираш ...се разхожда и заразява нищо неподозиращи негови близки. Лицата им стават червени челата също, очите светят като от чума. И това се прави за да се защити някой?!?? А неговите близки заразени болни ...? Вирусът не е вечен, той ще мутира до време. Но когато се ваксинират произволно извадки те наново разпространяват зараза сред нищо неподозиращите им съграждани.

43

Анонимен

преди 2 години

Тя четвъртата почваше преди две седмици ае реалиста ходи се гръмни с глупостите си.. я тия истории с ваксините някъде другаде да ги разправят ще плашат тия с настинка

42

Реалист

преди 2 години

Прогнозата ми е, че след 10-15 дни ще започне четвъртата вълна, а петата ще започне в края на септември. Досега не съм бъркал с прогнозите си за тази епидемия

41

ами ,да

преди 2 години

И аз се притснявам за есента ,когато се разщъкат другите вируси,защото доста имунолози и лекари смятат,че имунната с-*** на ваксинираните ,ще реагира неконтолируемо с цитокинова буря или сърдечни и васкуларни проблеми.Ваксините предизвикват клетките на тялото да произвеждат спайк протеина на вируса и същевременно-антителата да атакуват този протеин,но по този начин имунната с-*** атакува и собствените клетки,особено като навлезе жив вирус в тялото.Прогнозите за зимата са мрачни .

40

Анонимен

преди 2 години

Да се чете:Това обясни д-р Аспарух Илиев, пациент в лаборатория по инфекции на мозъка в Берн

39

Thalidomide baby

преди 2 години

Боцкайте да нямате проблеми. Понеже такива експерименти винаги свършват добре.

38

Анонимен

преди 2 години

Пуснете си едно търсене в гугъл, да му видите мутрата на този "доктор"Изтървали са го от Мoрдoр.

37

Анонимен

преди 2 години

Оф вчера гледах пак някаква конспирация, че за БГ в летните месеци щели да пускат индийския щам в яслите и градините за да принудят родителите да ваксинират децата си, защото вече възрастните нямало значение дали са ваксинирани или не. Така ми заседна тая новина, ако посегнат на децата, къде ще му излезе края. Да горят в ада тези, които пуснаха вируса!

36

Анонимен

преди 2 години

Идва време когато вие, и тия дето ви дърпат конците, ще имат проблеми.

35

българин

преди 2 години

Според ваксинационните календари в САЩ (с най-много антиваксъри) няма задължителни ваксини, както и в Канада между другото. Както и в Русия впрочем. Сега новият президент яко се е впрегнал да ваксинира всички масово с новите ваксини срещу коронавируса SARS-CoV-2.Нека да уточним нещо много важно, което се пропуска между редовете: Всички ваксини са експериментални! Например, ваксината на Pfizer има график за изпитания до 2023-та година! Иначе няма чести странични ефекти, да.

34

Анонимен

преди 2 години

Ако за всеки тъпизъм даваха по една стотинка, част от коментиращите в този сайт вече щяха да са милионери.

33

Киро

преди 2 години

Продължение... Всеки може да види тези данни на сайта rki.de и да си направи изводите за локдауните сам. Как без никаква промяна на локдаун правилата имаме покачване, спад и пак покачване. Даже началото на Март отвориха някакви магазини, въпреки че от 2 седмици имаше леко покачване. Отвориха ги, за да има какво да затворят, защото видяха че случаите растат, а всичко е затворено и ще изглеждат тъпо в очите на паникьосаните хора, като няма какво да затворят.

32

Анонимен

преди 2 години

До ???Досега единствените желаещи да се "ваксинират", които съм срещал, са бабите в блока. Никой друг. Смешно ми е че някои ги е срам да си кажат директно че няма да се бодат, и почва "абе аз го изкарах и ще изчакам" и тн, но доста направо се смеят при мисълта да се набодат с неработещите експериментални псевдоваксини. Един от професорите в университета буквално щеше да падне от стола от смях като го питах боцнал ли се е, толкова абсурдно му се видя идеята. "Ваксините" не са за интелигентните.

31

Епидемия

преди 2 години

Илиев клакьорът на фармаиндустрията да обясни колко са хубави ваксините на близките на УМРЕЛИТЕ. Аз познавам трима вече починали. Иде ми да взема тоягата като видя такива изедници

30

Киро

преди 2 години

Ако "Локдауна" тук в Германия показа едно нещо, то е, че няма никакъв ефект. Малко данни от Роберт-Кох, на 2.11 затворихме заведенията, защото те са виновни, обаче максимума се достигна на 20-23.12 скромните 6,7 седмици по-късно. От там насетне стабилен спад. На 25.01 въведохме медицински и ффп2 маски, нищо че вече от над месец имаше спад с парцалите, изведнъж те станаха лоши. Минимума се достигна средата на февруари и пак тръгна полека нагоре, въпреки че нищо не беше отворено.

29

???

преди 2 години

По официалните данни досега ваксинираните са 733149 човека - 274901 с една доза и 458248 с две дози. Около мен всички вече се ваксинираха и почти всички са с две дози - това е в София при образовани хора между 40 и 70 години. Къде в България не се ваксинират та ваксинираните са толкова малко?