60

Анонимен

преди 3 години

До 61Ако той се интересува само от децата, но не и от партньоирката си до себе, защо я тормозил психически и физически? Защо искал тя да се самоубие? На такива като тоя трябва да се забрани да има и жена, и деца. Тоя е виновен да се стигне до това престъпление.

59

Анонимен

преди 3 години

Глупава жена която си е мислила, че с 1 или 2 деца ще задържи мъжът до себе си. След това какво се оказало, че той се интересува основно от децата, но не й от нея, а тя започва да ревнува мъжът си от децата и накрая тя ги унищожава и двете деца които са отнели любовта на мъжът й от нея според самата нея/действията й. Една болна жена с родители които са неглижирали проблема и е станала трагедия.

58

Анонимен

преди 3 години

Бащата е пострадал от зверството на майката.Бащата е жертва на насилие на майката.Бащата е загубил децата си. Майката ги е убила.

57

Злоба и безумие

преди 3 години

Да беше заклала мъжа си при някой скандал, мога да я разбера. Но да си заколи децата?! И безумие, и много зло!

56

Анонимен

преди 3 години

До ПовтарямЗащо искаше смъртта на Викторио? Защо му пожелаваше да се самоубие? Викторио е мъж.

55

Анонимен

преди 3 години

До ПовтарямПрав си, но това какво общо има с тази новина и с този случай? Какъв феминизъм има в този случай?

54

Повтарям

преди 3 години

До 55Не се прави, че не разбираш! Тъкмо феминистките прокарвате закони като Истанбулската конвеция, която има широки дефиниции за секстормоз и насилие. ИК прокарва и редица едностранчиви промени в законите и съдебните процедури в полза на жените. Също така вашите НПО-та ВИНАГИ се опитват да изкарват жените жертви, а мъжете - насилници, дори когато жените са доказано виновни.

53

Анонимен

преди 3 години

До ПовтарямКакво правиш в България бе? Що не ходиш в Анадалоа, приемай скапаният ислям и марш в Анадола! Европейската част на Турция не е за теб!

52

Анонимен

преди 3 години

До 51Тя нямаше да посегне на децата си, ако нейният психопат не я беше заплашвал и тормозил физически и психически, този уррооод преди тази трагедия искал тя да се самоубива!

51

Анонимен

преди 3 години

До ПовтарямА и ти нямаш правото да казваш какво да правят другите хора!

50

Анонимен

преди 3 години

Тя ( Кристина) е била заплашвана с думите ще те принудя да се самоубиеш"Това са думите на нейният "възлюбен" психичноболен психопат!

49

Анонимен

преди 3 години

Нищо не се казва за закланите деца. С кой акъл ги е заклала като че са кокошки. Коя майка може да си убие децата. Ако има такава пишете аз не познавам такава. С мъжа си ако не са могли да се понасят има съд има развод има делене на деца. Какво са виновни децата че ще ги убива. Тази не е добре с психиката. Да я вкарват в лу.дницата и де не я пускат до живот.

48

Повтарям

преди 3 години

До 50 Жените заслужавате всичко лошо, което ви се случва! Чакам с нетърпение момента, когато мюсюлманите станат мнозинство в Европа, а вие ще заживеете в ново Средновековие без никакви права. Тогава за първата дума казана накриво ще бъдете убивани с камъни на площада! Това ще е справедливо наказание за всичките мръсотии, които вършите!

47

Повтарям

преди 3 години

Няма да ми казваш какво да правя!

46

Поетарям

преди 3 години

До 45. Хайде, не ни баламосвай с истории от сорта на ,,на едни приятели познатите еди-какво си"!

45

Анонимен

преди 3 години

До ПовтарямТи си едно куку, надрусано. По - добре не коментирай!

44

Анонимен

преди 3 години

До ПовтарямПишеш глупости! Жена не може да изнасили мъж, обратното е, тук в тази ситуация вина има и мъжа, не го оправдавай!

43

Анонимен

преди 3 години

До охххПознавам жени, които не са феминистки, които не противоречат на мъжете си и въпреки това биват подлагани на физическо насилие. Мъжете им ги бият ей така, за спорта. Това нормално ли е?

42

Повтарям

преди 3 години

До 40Ами по тази логика аз утре мога да те осъдя за побой, изнасилване, грабеж, убийство само на базата на свидетелски показания, защото аз, ,,жертвата" така казвам.

41

Анонимен

преди 3 години

До охххЧакай, не стигай до крайности! България все пак не е прекалено феминизирана! И аз съм против Феминизма