121

Найден

преди 2 години

До Бай Кольо - до там няма да се стигне,защото е нелицеприятна-траурната дейност . Виж, ако са престижни длъжности предполагащи и много пари ...СТАВА !

120

+++

преди 2 години

Всичко ми е ясно, само не ми е ясно кой ще плаща обещетенията за неправилните уволнения.Всички ще съдят и ще бъдат върнати защото са уволнени неправомерно.Кой ще понесе финансовата тежест защото тези са на високи постове и са с високи заплати.

119

Бай Кольо

преди 2 години

Ами такова,не че ме засяга,ама да попитам,а кога ще сменят шефовете на грабищата ?!Не за друго,ами нали ,таквоз,нали и там трябва да се сложат "наши хора " -да не се закъсня -ва, значи...Освен това,макар,че е още рано,ама и пъдарите по бостани и градини трябва да се сменят,защото,нали...

118

Анонимен

преди 2 години

Е, и? Юли месец ще ги върнат отново! Само се хвърля прах в очити на хората.

117

До Loyko

преди 2 години

Историята показва, че минаването през военна хунта оздравява държавата и обществото - трябва и да ти давам примери, или сам можеш да си прочетеш историята.

116

Loyko

преди 2 години

Нека не забряваме,че Радев беше избран за Президент единствено за да бъде в противовес на Борисов и да има баланс на властите. Сега вървим твърдо към военен режим /Хунта / и това трябва да го спрем на 11 Юли.Никога не трябва да се дава еднолична власт на военни, които не знаят какво означава Демокрация.

115

Бунгар

преди 2 години

Да спрем настъплението на Хунтата на 11 Юли. Нека да не ни представят натрапването на Хунтата като борба за честност и справедливост. Къде е тук Демокрацията???

114

Анонимен

преди 2 години

Как върви превратът? След чистката, какво? Безпардонни кадри като Рашков и Кутев сега колят и бесят. Но нека българите да си припомнят как се държаха политиците при всяко червено правителство, защото беше отдавна и са забравили.

113

Анонимен

преди 2 години

тълпи службогонци милиционер роднина военен милиционер роднина военен ...

112

ББ

преди 2 години

Неявилите се ги уволнете,това си е саботаж,неспазване трудови договори и ангаживенти...да отидат да работят във фирмата на борисов...няма да им плащаме през данъците си...Народа ни ви плаща да работите за просперитета му...вие ни ограбвате и продавате бъдещето на децата ни...самозабрлавили се престъпници!!!Съд и Затвор за престъпниците!!!Защо в Румъния може...а у нас не???

111

анонимен

преди 2 години

До Анонимен А когато цели квартали роми гласували за БСП(докато те управляваха) или за ДПС,това беше в реда на нещата?Но понеже сега те са гласували за ГЕРБ(така омразен за някои,а и не доказано,че е така),то вече се надига вой до небесата.Лицемерен народ сме!Нищо, бъдете спокоен.На сл.избори,ако спечелят ИТН(не дай боже!),ромите после ще гласуват за тях.Такъв етнос са и ГЕРБ с това няма нищо общо.

110

Хмм

преди 2 години

Интересен момент е цялата смяна.... този път Президента на България наистина се опитва да има честни избори. Това май никгоа не се е случвало

109

Анонимен

преди 2 години

а дано свършат работа за честни избори Като си помисля как цели квартали с роми как гласуват за ГЕРБ , а има едно село във Врачансо с. БОРОВАН там ме е срам да кажа че това са избори , там публична тайна е какво прави ДПС безнаказано

108

antrazit

преди 2 години

Тия за 3 месеца ще съсипят държавата а какво остава за година.

107

Към предишния комент

преди 2 години

Да ги спечели,който трябва,президентските също и най-важното да са честни,а това може да го гарантират само хора от ДС и комунисти и генерали от армията с рускиакадемии,УРА

106

Мирослав

преди 2 години

Не беше ли задължение на служебния кабинет да подготвя изборите? Те май всичко друго правят,освен това което тряжва по закон да правят. Това ли е Връщането държавността за която президента все говореше,да нагласим наши хора,тези от комунистическите служби вече са на позиции министър и надолу на Божков хората са в НАП и зам.министри на БСП министри и зам.,абе много читав този президент бе. А може би това да сложим кадри на олигарсите и ДС на позиции е част от подготовката за изборите да ги спечел

105

анонимен

преди 2 години

До Абе защоKaкъв Оксфорд бе?Като гледам там има кадри от Техническия в Габрово и Стопанската в Свищов.Нищо лично,но се знае,че там е шансът за съвсем неможещите да станат вишисти.

104

Анонимен

преди 2 години

ortodoksalni kamikadzeta sa. she revat pak christianite...nema muslimanite.

103

Анонимен

преди 2 години

Като прочетох биографиите на няколко от тях , пълен смях в залата . Ако това са подготвени кадри , нищо добро не ни чака.

102

4epa

преди 2 години

ТОВА НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО С 4 ГОДИШЕН МАНДАТ А Е ВРЕМЕНО С ЕДНА ДУМА ЕДНОДНЕВКА - ТОВА КОЕТО СЕ СЛУ4ВА Е РЕВАНШИЗЪМ- 4ИСКА , ПРЕВРАТ - НА ЕДИН ИНДИВИТ С БОЛНИ АМБИЦИИ- ВИКАТ МУ ФИГУРАНТА !!!!