5

5779

преди 2 години

Вижте този ужас на Острова р Пазарджик,животните са болни и се мъчат,а ромите ги и дразнят постоянно...лъвът е адски болен и е угасно да ги гледаме така.Трябва да се премахнат тези затвори за животните,непоносимо е да ги гледаме как страдат ,боледуват и вият...докога ще е този ужас

4

Sw

преди 2 години

Пуснете животните по улиците, ще им е по - широко. Няма да направи впечатление някой друг вълк, чакал, ***//муна, слон, сред джунглата от кучета, котки и хора. И без това сме се омешали с бездомните кучета, какво че ще има някоя хиена покрай тях.

3

ПорЦелан

преди 2 години

"Четири лапи" - не се ли наричаха така павилионите пред "Кауфланд", които продаваха три кебапчета, сос и хлебче за 1.99лв. ?

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не отговарят на условията,защото евреизродите управляват България и практикуват холокоуст,изтребвайки всичо що мърда. Затова не отговарят на условията зоопарковете. А тия евреизроди от "Четири лапи",които извършват евтаназия след евтаназия срещу домашните любимци без всякакво основане,защо не кажат кой пороби Царство България?

1

Анонимен

преди 2 години

Добро утро! В тези бетонни бункери е егати средновековната каторга и мъчения. Може да са експлоотаторски частните зоопаркове в СAЩ, но в сравнение с нашите е направо рай за големите котки.