52

Русофилин

преди 2 години

Другарю Стоилов, пътят е един и той е начертан от другаря Гого Тарабата още през 1919 година, засилване на пагубното влияние на Русия и задълбочаване на вечната дружба. Без вечна дружба няма нито слънце нито въздух за българите.

51

Анонимен

преди 2 години

Тия министри на тандема Радев-Божков с тяхните дълбоки анализи така ще оcеpат всичко, че наесен ще ги гонят с камъни и дърве по улиците. Както навремето Орешарски се криеше от разярените протестиращи по градските кeнeфи в София така и те ще последват примера му.

50

Анонимен

преди 2 години

Ти чесния министър,къде беше на 5 годишнината на ГЕРБ.Къде беше ......кажи,къде празнува и с кой.

49

Гроби Таласомо

преди 2 години

До Калеко АлекоМаляк, не е сигурно дали ще са еднодневки, могат да се окажат и многодневки;))) ако и следващото НС е такова, че Бойко, да не може да състави кабинет, хахахахаха, което не е невъзможно да се случи, зависи от това колко ще гласуват за ГЕРБ и колко за новото ОП;))) Ключът за бараката е в думичката "колко", една думичка, но с огромна тежест в политиката по избори. Инак, мой си плюеш по радев, но ние по-успешно плюем по Бойко;)))

48

Анонимен

преди 2 години

Така като анализирам действията на министър Янаки Стоилов стигам до извода че съвсем е занемарил работата като министър на правосъдието.

47

Анонимен

преди 2 години

Точно,властите не се контролират постоянно от обществен орган избран на обществена основа чрез свободен избор по чиито принципи се избират властите и се оставят да творят,да работят,като се настанят по местата,но на самоконтрол между тях от това което са творили,като избрани от обществото заради него,но нямащ ефективност от дейноста им щом се чувстват пропуски и щети заради които са необходими корекции с проверки,ревизии в изпълнение със закъснение за действия предотвратими при съблюдаващ орган.

46

неандерталец

преди 2 години

Янаки ше ни опрай, той е печен комунист. Много разбира от комунизъм и е русофил от класа.

45

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се напише закон срещу болшевизъма на Янаки и Румбаки.

44

Анонимен

преди 2 години

Кой ги избра тези сталинисти да се месят в законите на държавата? Тези самозванци и узурпатори не са законна демократично избрана власт и нямат право да коментират законите.

43

Анонимен

преди 2 години

Какво значи анализ на законите знае само Янаки Стоилов. Това е някаква научна дисциплина което не е работа на министъра на правосъдието. У нас всеки се занимава с това което не му влиза в задълженията. Анализ на закона се прави преди да е влезнал в сила или ако трябва да се коригира, нито едното нито другото е задължение на служебния министър.

42

Stiga

преди 2 години

Проглушихте ни с позиции, закони , ревизии, а нас обикновените - кучета ни яли , нали не сме друго освен глас в полза някой сбъркан мераклия за пост или депутатство ... Няма да гласувам никога повече, ще агитирам и други като мен да се отказват, да бягаме от тука, далеч от помията която се излива върху нас, няма да ви търпим и ние сме хора ...

41

Анонимен

преди 2 години

Другаря Янаки Стоилов ще оправи анализа на законите с магическата пръчка на която пише БКП-Вечна дружба.

40

до 41

преди 2 години

Какво ще рече че Бойко щял да оправи държавата? Ще я оправя след 12-те години щети, които й причини ли?

39

Анонимен

преди 2 години

Стоилов, по времето на Луканов законно ли беше да опразните хранителните стоки, за да си правите делавери с тях и да пуснете купони?Инфлацията при Виденов законна ли беше?

38

Анонимен

преди 2 години

То какво ли не е занемарено след 12 години управление на едноклетъчното от Банкя.

37

Анонимен

преди 2 години

Стоилов, какви ги говориш?!!! И ти си професор в СУ?!!!Какви закони, какви пет лева?Другото име на ГЕРБ е БЕЗЗАКОНИЕ!

36

Анонимен

преди 2 години

БСП са сложили червените очила и виждат враг на партията у всеки

35

Анонимен

преди 2 години

Фигурант ама над 2 милиона българи гласуваха за него! Резултат който еднокнижния ви идол няма да постигне никога, дори с купените си гласове!

34

Жоро

преди 2 години

До 36. Това в сайта на красивия млад и умен, и честен най-вече политик Бабикян ли гонпрочете или в сайта за гнусотии на огито Стефанов.

33

Мафия

преди 2 години

Вчера в Октопод 7 епизода беше сниман в София,в СУ аулата.Беше използвана аулата да ни покажат как масоните са създали мафията в Европа и чрез правото и законите бранят организираната престъпност.