72

Анонимен

преди 2 години

Вие сте там да подготеите изборите , не разчистване на сметки, *** долни.

71

Анонимен

преди 2 години

С кое е занемарен,да върнеш комунистическия закон ли,ей вие сте затвора какво сте правили през живота си.

70

питам аз,

преди 2 години

служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов: ти дедовия ми ли лъска 30 и кусур години.

69

Случаен минувач

преди 2 години

Стоилов, този стар онанист, е в политиката от 30 години. Скри се само за малко, за известно време не беше депутат. Сега се радва, че е станал министър, макар и за кратко. А какво направи за 20 и повече години депутатстване? Нищо.

68

Анонимен

преди 2 години

Воят на мутрите е музика в ушите на нормалните хора.

67

Анонимен

преди 2 години

Интересен феномен на нашето време е подмяната на понятията, които кодират думите. МУТРА ОЗНАЧАВА НЕПРИЯТНО, ГРОЗНО ЛИЦЕ. Да попитам:има ли лице в настоящето правителство, което да ви е приятно?

66

Анонимен

преди 2 години

Янаки да не се ослушва, а да маха Калинките на мутрите и Дафи замени със способни хора.

65

Анонимен

преди 2 години

Огромен е хосът и унищожаването на България за 12 години управление на мутрите. Едва ли за два месеца служебното правителство ще успее да нормализира нещата в България

64

Анонимен

преди 2 години

Г-н Стоилов, вие сте представител на БСП независимо кой ви е поканил във властта. БСП все още не се е отърсила от усещането, че държавата им принадлежи. БСП все още не се е отказала от централизирана пазарна икономика и тоталитарна държавност, контрол над обществения живот на всички нива. Това не е демокрация.Страхът, който използва вашата партия като налагане на контрол над масите чрез уволнения, политическа бухалка спрямо бизнеса-всичко това е тоталитаризъм.

63

Анонимен

преди 2 години

Ниската култура на българското общество е основната причина за ниските постижения на държавата спрямо другите в ЕС. Парите са средство за себеизява на нискокултурните хора, образованите имат професионално поприще за реализация. GLOBE Е ПРОЕКТ ЗА ОЦЕНКА НА КУЛТУРНИТЕ РАЗЛИЧИЯ ПРЕДИМНО В БИЗНЕСА МЕЖДУ 57 СТРАНИ И БЪЛГАРИЯ.Основният минус на българските бизнесмени е отношението към научните постижения и бъдещето. Профилът на нацията ни е ясен за интелигентните агенции.

62

Анонимен

преди 2 години

Баща и син, толкова дълго ядоха и ядът народни пари. Имаше един Премянов, той поне се наяде и се скри, а ти още явно си гладен щом си на Божковата софра

61

Анонимен

преди 2 години

Дали Г-н Стоилов ще провери заменките по морето и в градовете от времето когато неговата партия беше на власт? Всички клубове от татово време бяха "закупени" от хора от неговата партия, разбира се с подставени лица. Всички техни областни управители "закупиха" имоти на някогашния Жилфонд и сега са крупни бизнесмени, разбирайте обирджий на общото ни богатство. БСП не е лява партия, а партия на приватизаторите и заменкаджиите. Вижте Гуцанов във Варна, шеф на БСП/БКП/ Варна

60

Анонимен

преди 2 години

БСП бяха в законодателната власт през цялото време на прехода. Г-н министърът беше депутат в Народното събрание през цялото време.Освен това г-н министърът е професор.Кой му е попречил да направи подобен анализ? Демократичното общество предполага инициативност от страна на водещите представители във всеки отрасъл на обществения живот-това е демокрация, тоталитарната държава- не е.

59

Калеко Алеко

преди 2 години

Добре че беше Румбата да извади от нафталина това овехтяло червено *** и да му вдъхне живот па макар и само за 2 месеца ... !!!

58

клуб бкп

преди 2 години

а какви хубави закони имаше по времето на бсп , едни анализирани , едни актуални и правилно прилагани

57

Анонимен

преди 2 години

Кога най-накрая Борисов и останалите ще ги видим в съда и затвора?

56

88

преди 2 години

НЕ АНАЛИЗЪТ НА ЗАКОНИТЕ, УМНИКО, А ИЗВЪРТАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ НА ВСИЧКО ОТ ЗАКОНА, ЗА ДА ЛЪЖАТ, ВЛАСТВАТ, КРАДЪТ И МАЧКАТ - т оест никъде няма контрол ! И не го искат!

55

Анонимен

преди 2 години

Мутрите са извадили някоя и друга пачка от чекмеджетата с откраднатите милиарди и плащат за манипулации и дезинформации.

54

Анонимен

преди 2 години

Явно трябва демутризация на България с ускорено темпове. Без демутризация, България няма да тръгне напред.

53

Анонимен

преди 2 години

Без съмнение правителството Божков-Радев се изравнява по компетентност и професионализъм с правителствата на съветските граждани Гриша Филипов, Андрей Луканов и Сергей Станишев. Да здравствует ТАСС и СССР.