Знае се че кашкавалът са много нездравословна храна - съдържат много холестерол Докторите препоръчват на ден да се яде сирене не повече от размера на кибритена кутияТака че не ме интересуват много
30 години скачате за банани и хартия хаиде сега не пискаите за сиренето икашкавала това е българия какво очаквате по тези ширини не мислите поизборите а философствате във времето между тях няма контрол за нищо
Миналата година имаше изследване и се оказа че всички банички в страната се правят не със сирене а с имитиращ продукт Иначе ги продават като '' баничка със сирене ''
'' По време на локдаун , цената на истинското сирене се покачва Това значи че иначе по заведенията масово се предлага сирене с растителни мазнини ''Това е много важно - в заведенията ви вземат парите за фалшиво сирене И не само сирене разбира се Масово в заведенията се готви с продукти с изтекъл срок на годност
Качествения кашкавал е от 15+ лева за кило. Вие кво си мислите, че има в нещата за 5 лева килото?
"Същевременно сиренето с палма губи все повече привърженици"Изпукаха от инфаркти и инсулти... Почти няма продукт без палма... И във водата скоро ще сложат...
Всичко в хранителната индустрия е така, самата дума "индустрия" води до този извод. На света няма толкова суровини и естествени хранителни продукти, колкото има във всички магазини, като разновидности, марки и всякакви производни. Същото според мен е и при хранителните добавки в аптеките и всякакви други опаковани чудесии, които съдържат, какво ли не от естествен произход. Най-вероятно в съдържанието има едни 20% от естествената съставка и останалото е "сгъстител".
Aко купувате кашкавал , най-добре е да се купува само в заводска опаковка и срок на годност от производителя Разтегляният кашкавал и сирене почти сигурно ще бъде с изтекъл срок на годност , затова в малките магазинчета не пишат срок на годност на етикета който ви лепват , пишат само грамажа и цената
Ха-ха хубаво сирене от турция искал да си хапва...Единственото което влиза от турция е ментета като тебе, които се представят за българи.
До този под мен- то ако забранят отровите, директно трябва големите хипермаркети да затварят :D Включително и био щандовете им, които все пак имат известна хранителна стойност и поне не ми става зле, като ям продукти от тях :) Но и Хармоника-та си има захар набита, изобщо всичко е шест :D
Ми аз ако съм измамник, ще сложа лошо сирене с висока цена и същото с ниска, така ще къткам хем бюджетните хем онези дето вярват на глупанарски разсъждения от типа щом е по-скъпо, значи е и по хубаво! Хората няма как да го проверят в магазина, магазините не са заинтересовани да проверяват също, остава държавата, която също не е заинтересована! Тогава кой? М.***.ви!
нале блянувахте за банани и портока ли бре? са що ривете за сирене, кашкавал и домати? немате угодия.
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГУМЕНИЯ КАШКАВАЛ СТАВА ВСЕ ПОВЕЧЕ МАРКИВЗЕХ СИ ТРАКИИКА КАТО ГУМАЕПРЕДИ ПРАВЕХА ДОБЪРКАШКАВАЛ БУЛГАРЧЕ НО ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ БЕШЕ КАТО ГУМА--------------ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБЕЗПОКОИТЕЛНО Е , ТРЯБВА ДА ПОЧНА ДА ЗАПИСВАМ ГУМЕНИТЕ КАШКАВАЛИ КАТО МАРКА И ДА НЕ СЕ КУПУВАТ ПОВЕЧЕ!
Кашкавал като гума, съдържащ нишесте, измести палмата