65

Полина

преди 2 години

Само кашавалът ли е гума?Българите ядем най- големите ***.Всички проверки са фиктивни.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73"В магазините всичко е менте."Дотук беше с "експертизата".

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65"никой не купуваше кренвирши на бройка а от половинка нагоре и бяха истински"Хахахахахахахахаха.Кремвиршите през соца били "истински". А това, че ти не знаеш кога един продукт е "истински" показва, че си нямаш идея от качество.

62

Анонимен

преди 2 години

Обясних ви как да познаете истинският кашкавал в коментара под номер 63. Сега ще ви кажа как да познаете истинското сирене. Истинското сирене трябва да е твърдо. Като го разрежете трябва да има шупли. Да не е гладко а ронливо. Трябва да мирише на краве мляко. Има и сирене което може да го мажете на филия като масло. Но то е много скъпо защото се прави от избитото масло от прясното мляко. Имам 2 крави които ми дават прясно мляко правя сирене кашкавал и кисело мляко. В магазините всичко е менте.

61

Веселин 7112136860

преди 2 години

Понеже иде реч за български млечни продукти. Кой допусна гърци,турци и руснаци да представят на световният пазар традиционни български продукти от млечен,но и месен тип? В турските,руските и гръцките магазини в Европа виждам типични български стоки с етикети индикиращи,че са гръцки,руски или турски. Убедете се сами, влизайки в сайтове на магазини в Германия,Испания и Франция. Горепосочените крадат и сръбски и румънски продукти. Българи,румънци и сърби заедно трябва да се борят срещу кражбите.

60

крава

преди 2 години

До ФениксМандрите изкупуват млякото за 30-50 стотинки, не за 1,50лв. - айде сега сметни колко е.

59

do 63

преди 2 години

Да, помня кашкавала от соца, ако не го завиеш в найлон изсъхваше и ставаше твърд но все още можеше да се яде, а тия новите кашкавали мухлясват.

58

Инспектор

преди 2 години

Нали сте българи юнаци що така им се давате да ви правят на будали и да ви пробутват подобие на храна,а те да стават от богати още по богати,тоест вие ги правите такива консумирайки доброволно при това? Юнаци с байряци това ли възнамерявате да ядете,не обичате ли себе си?

57

до 44

преди 2 години

Мне, няма да го напълнят с нищо. Неслучайно съм изредил тези конкретни марки. Виж, Маджаров и подобни некачествени надценени продукти, може и да ги напълнят с гума.

56

Ако искате ,вярвайте

преди 2 години

От 20г.не съм купувала кашкавал и не ми липсва.Но без сирене не мога.Купувам от по-скъпо то,та макар да е в по-малко количество.

55

Анонимен

преди 2 години

Гудийър и Мишлен има какво да научат от българската хранително-вкусова промишленост.

54

брях

преди 2 години

До Анонимен 63Абе байко, кой ти каза, че гумата е мека?

53

Анонимен

преди 2 години

Да дойдат производителите да им покажа истински узрял кашкавал от краве мляко. За младите които никога не са виждали истински кашкавал ще им кажа как да го познаят. Истинският кашкавал не е мек като гума. Той е твърд и трудно се реже. Когата отрязаното парче го разчупите с ръце трябва да се къса на конци. Трябва да мирише на прясно мляко а вкуса му трябва да е приятен и не много солен.Това което го продават в магазина не е никакъв кашкавал. Това е химия въпреки че цената може да е 15 лв за кг.

52

1

преди 2 години

другари,толкова много контролни органи имате,то не бяха агенции,то не бе земеделско министерство,ние обикновените българи,какво можем да направим,ами затворете ги,но не ви стиска,защото всичките производители са близки до бившата власт,пример зоров,бивш милиционер,маджаров тоже,все големи производители,а парсата я обират дребните мандри,преработващи до 10 тона пр.мляко.

51

До 54

преди 2 години

Ми купи си млеко ,бе.И си бучкай масло,кваси си кисело.У нета има и рецепти как да си направиш и кашкавал в домашни условия.Не е никак сложно.Ама пусти мръзел.По-лесно е да мааш крачоле из улиците,да кесиш по кафенета и кръчми и после да идеш да си купиш гума да ядеш.

50

Гумен кашкавал

преди 2 години

"Кохинор"

49

Анонимен

преди 2 години

Кашкавал с нишесте пълни бойковото чекмедже.

48

Боколандски кашкавал

преди 2 години

До ТялотоТака е. Истинският кашкавал и цирене са мноо вредни, особено за нашите фирми, на Бойхко, де;))) Наште фирми праат от водъ и малко магия, квото поискате;))) и квото си пожелаете. Магията на Бойхка е велика, като на Христос - от водата - вино и с пет леба и две риби наранва сички гладни. Не е ли Магия, е?

47

Анонимен

преди 2 години

изкупната цена на млекото е 40-50 ст. за 1 л., за истинско сирене трябват 7-8л - да кажем разхода е 4-5 лв. - тези до 12 къде отиват?

46

Тялото

преди 2 години

Няколко неща, които трябва да са очевидни.Нишестето е много по-малко вредно от палмата.Кашкавала, дори био си е вреден отвсякъде. Казеин и 40% наситени мазнини.Всички реват че ги "тровят" ама си купуват шоколадчета и вафли, на които си пише черно на бяло, че са с фруктозне сироп и палма. После се донапълнят с бял хляб, евтина кайма и всякви очеивдни ***.