17

Зозо

преди 2 години

Тези дни пак ще хвърчат фесове и шалвари из Газа, може и в Иран :))))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 2 години

Все тая. Поне има нещо полезно от Израел - мачкат арабите. То иначе ще ни се качат на главите.

15

Анонимен

преди 2 години

Държавата Израел има американското ПРО ИДЖИС, и руско пиле не може да прехвръкне през него! Имат аналог на щатския танк Абрамс, имат железни ВВС, ИМАТ И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ПРЕДОСТАВЕНО ИМ ЗА ЗАЩИТА!

14

Интересно

преди 2 години

Някой може ли да каже тези 3000+ ракети как са дошли след като Газа е под пълна блокада от години!?Как стават тия номера бре?

13

Анонимен

преди 2 години

И колко съразмерен е отговорът на Израел?Колко убити има от едната страна и колко от другата?

12

Шикълбрунер

преди 2 години

А масираните бомбардировки какво са ???? Пак двоен аршин и подкрепа за чи@@@тите !!! Ако Пакистан изпрати 500 000 войници , Иран,Турция , САрабия и още други страни подкрепят Хамас , какво правим тогава ???

11

Анонимен

преди 2 години

Обстрелът на Газа е ОТГВОР на ислямистките атаки към държавата Израел! Докато го има Израел комунистическите режими в Бл Изток ще страдат и ще ги боли!СЛАВА НА Израел и САЩ!

10

Анонимен

преди 2 години

Има си хас юдеите да са виновни. Те не са виновни и за завзетите територии на Палестинците. Те не са виновни и за това че на палестински граждани живеещи в Ерусалим им се отнемат имотите и пратени на улицата. Те за нищо не са виновни. Те както винаги са прави. А евро..гейците ги защитават. И как няма да ги защитават. Та погледнете кои са в управлението на евро..гея. Банките еврейски. Администрацията еврейска. Управници с евреейски корени. Някой да е мислил че нещо друго ще кажат.

9

Анонимен

преди 2 години

А да нападнеш с оръжие хора в джамия по време на молитва по повод най-големия празник, това какво е? Не е ли тероризъм? Защото преди Хамас да изстрелят ракетите, Израел точно това направиха - терористичен акт в най-голямата им джамия в Палестина. Тогава кой е започнал пръв?

8

Анонимен

преди 2 години

Ахаа ЕС така казва. Всичко да се чете наобратно. Обстрелът, предприет от Израел срещу Хамас, е терористично действие. Първата стъпка е била на Израел, а Хамас е отговорил.

7

баба мара

преди 2 години

а израел защо отговаря защо не седнат на масата за преговори защото сащги подстрекават да се бият срещу хамас и да купуват ам оръжие всичко е бизнеси печалби думата мир е непозната за сащ

6

аз

преди 2 години

Ей нагли евреи бе.......... Вчера слушах статистика на жертвите. В ивицата ГАЗА - няколко стотин загинали. От Еврейска страна жертвите бяха .............. 8. И сега говорят за тероризъм

5

Анонимен

преди 2 години

Да бе вечния спор кое първото, яйцето или кокошката. Преди създаването на Израел там не е имало подобни проблеми така, че кое е първото ?

4

Хм

преди 2 години

А обстрелът от Израел срещу ивицата Газа какво е? Сигурно са поздравителни фойерверки.

3

указ

преди 2 години

Удобен момент българския фигурант да мете в МВР.

2

Анонимен

преди 2 години

Браво на Европа, ислямистите на москва са ТЕРОРИСТИ по света и у НАС! Хунтата на радев!

1

Анонимен

преди 2 години

Евала, най накрая нещо логично да кажат.