77

Анонимен

преди 2 години

A RAKETITE NA IZRAEL SA DEMOKRATICHNI KAK XUBAVO IZBIVAT DECA KAKVA RADOST NOSQT

76

БеГе Войн

преди 2 години

Не може да се говори за тероризъм, а за нормална спорадична вражда между две различно верски халтури, която постепенно прераства във война и вси знаят, даже и съпортърите на муслимите, че последните ще ядат много голяма гола опашка и даже вече я налапаха, но това е само началото.

75

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

74

Анонимен

преди 2 години

ЕС: Обстрелът от Хамас срещу Израел е тероризъмЕдно от малкото разумни мнения на ЕС. Дано европейците да прогледнат и да разберат, че са сложили динамит с тия "бежанци"! Проблемът е, че социала ( палестинците, които са всъщност филистимци) се бунтува, понеже реалният, истинският собственик на Тези Земи, Евреите са спряли да дундуркат тия палестински пришълци, окупатори и социални гнuди. "Социала" в всяка разумна страна е винаги от тъмнокож етнос, който създава много проблеми на самите държави.

73

До Путкар

преди 2 години

Ми пръв е почнал тоя, дето се натресе там и си направи "държава" неканен. Нали разбираш, че ако се натресат тука и САЩ каже "Еми хайде тука да е новия Израел!" и ти няма да си доволен и ще ходиш да ги гърмиш, а?

72

1

преди 2 години

До Зозо,колко време ги копа бе зози,че ни информираш,за тунелите,къде си виждал да се прокопаят тунели под жилищни сгради.

71

Турчин

преди 2 години

Едиственните терористи на земното кълбо са САЩ,Израел, страните от ЕС(те са баш терористи). Защото от векове грабят,унищожават и извършват геноцид над мирното население на Африка,Азия,Северна и Южна Америка.ЕС със задоволство и потривайки ръце инвестира в геноцида на Мюслюманите в Афганистан,Босна,Алжир,Сирия,Либия,Ирак,Сомалия и много мюслюмански страни,създаде марионетни държави като Израел за да им служат.Толкова двуличие,гадност,отвратитилност и педерастщина не може да са съчетани на едно.

70

Зозо

преди 2 години

Най-якия клип е как бомбата пада и събаря цял жилищен блок. Понеже отдолу целия е прокопан в тунели и подземия на Хамас и няма основи.На ви Хамас, на ви бомби в България!!!Удри!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

69

ББ

преди 2 години

Хитлер бе по-почтен от съвременните политици управляващи ЕС...ЕС се превръща в...психиатрично отделение на евтина болница...невиждан позор...невиждано падение...Къде е Справедливостта...основна ценност...да заграбваш чужди земи,чужди домове и на тяхно място да се опитваш да строиш твои...и да си въобразиш,че ще ти го позволят?!!израел е основен терорист...криещ се зад...фашизма...Германия и САЩ са основните виновници за поведението им,пратете израелците да превземат германски земи и домове,позор

68

Диана

преди 2 години

Не може да се класифицира една многогодишна война като "тероризъм"! Евреите са много агресивни там, а и палестинците не са готови да ги приемат...Първо трябва да се приемат един друг, да приемат, че трябва да живеят един до друг защото са сродни души, исторически роднини, да бъдат адекватни - да оставят миналото в миналото и се съсредоточат на настоящето: какъв им е проблемът, правилно ли е формулиран при наличните условия, какво може да се направи по въпросите, как точно да се направи...

67

Крали Марко

преди 2 години

Били избивали ,,терористи,, ,из..род. Та това са деца. Нали виждаме кадрите по тв. Разрушават сгради с мирни жители. Да горят в ада. Това е недопустимо от цивилизационна гледна точка. Хората са хора независимо от каква вяра са. У нас милиони са безбожници. Това е избор и няма връзка с убийствата на невинни.

66

Путкар

преди 2 години

Не е важно колко са жертвите, а КОЙ е започнал пръв !!!Ако връз някои форумни тикви хвърлят камъни, сигур ке си мислят, че вали дъжд.Да ви имам сбърканата мисъл.

65

Анонимен

преди 2 години

Колко е несправедливо Съдбата да дари с език драскачи , които си нямат на представа какво се случва извън курника, в който живеятКакво ли разбират от "Палестинска кауза"От 190 убити за 8 дни в Газа 178 са терористи. 12 убити от ракети на Хамас в израелски градовеКакто виждате Армията на Израел чисти ракови образования, не ампутира органи

64

1

преди 2 години

Не знам дали си спомняте,преди 6 години,на срещата на Г-20 в Швейцарския зимен курорт ДАВОС, ердоган напусна срещата и при напущането ,каза напускам,защото немога да седна до убиеца на Палестински деца нетаняху.,ердо е бил прав,но никой друг лидер нямаше топки,да напуснат срещата.

63

Анонимен

преди 2 години

КАК МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИТЕ,ЧЕ МОШЕТАТА УБИЙЦИ И СЛУГИ НА ЗЛАТНИЯТ ТЕЛЕЦ СА БОГОИЗБРАН НАРОД УЖАС

62

ПОП Грую

преди 2 години

САМО ДА ПОПИТАМ КОЙ ВИ ВНУШИ,ЧЕ УБИЙЦИТЕ НА ХРИСТОС СА БОГОИЗБРАН НАРОД???????

61

Правда

преди 2 години

Най-после ЕС да заеме правилна позиция но не е достатъчно да признае 3500 ракетни атаки срещу Израел за терористични, но да осъди на международен съд и забрани престъпната групировка Палестинска автономия-противозаконен съюз като ИДИЛ на престъпни терористични неонацистки групи като ООП Хамаз,Фетах, Ислямски Джихад свързани с Хизбула,Ал-кайда,Египетско братство,които трябва да бъдат забранени и окспулсирани в затвори в Арабия,не финансирани от корумпирани политици за престъпните си дяволски дела

60

Анонимен

преди 2 години

В Розова Швеция и Нежна Норвегия ислямисти изнасилват дъщерите и жените им пред очите им, но Розовите и изнежнените и продължават да подкрепят "горките" измъчени терористи от Свещенната каузаНароде, късата памет е най-големия враг на една нация

59

ЧИЧО СКРУЧ

преди 2 години

До Зозо ИОЗО ТОЯТ ИДОЛ СОРОС СЪЩО Е ЕВРЕИН ЗАРАБОТИ СИ ДОЛАРИТЕ.

58

Анонимен

преди 2 години

Силен Израел =спокойна Европа