38

Анонимен

преди 2 години

Слави е на памперси взел дал горкия да го пращат в старчески дом и стига глупости.

37

ДО 49

преди 2 години

България загуби войните и затова тези земи бяха отнети от България.ЗАЩО СТАЛИН СЛЕД КАТО БЪЛГАРЯ ЗАГУБИ 43 000 СВОИ ВОЙНИЦИ В ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ОТЕЧЕСТВЕНА ВОЙНА" НЕ ОСТАВИ МАКЕДОНИЯ И ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ, които бяяха населени с чисти българи - на България?И защо даде на Румъния Трансилвния, след като Румъния участва с Хитлер срещу СССР и остави до Сталинград 1 милион румънци?

36

Анонимен

преди 2 години

БСП Живеят в света на комунизмаболни Мозъци

35

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Слави Трифонов няма интелектуален капацитет да управлява. И то на фона на една изумително просташка политическа карта в България. На идещите избори отново ще бъдем мнозинство не-гласувалите или не-избралите никого от списъкът. Има нужда от смяна на системата,а не от префигуриране на едни и същи ***. Смяна на системата означава връщане към традиционната форма на управление- Монархия. Няма...няма абсолютно никакъв друг избор. Републиката е мъртва и вони.

34

Анонимен

преди 2 години

БСП не са Нормална Партия

33

Анонимен

преди 2 години

Диктатура БСП Диктатура

32

Анонимен

преди 2 години

През 1939та година Нацистка Германия и СССР подписват договора Рибентроп-Молоттов.Нападат и си поделят Полша, а след успешната подялба си правят общ парад на победата.В Гугъл могат да бъдат намерени много снимки от подписване на Договора и от Парада на победата.Същите тези документи Путин засекрети, да не би някой по света да разбре.Но документите съществват и цял свят ги знае. Скриха ги само от руснаците.И от 1939та година до 22 юни 1941ва година Германия и сталинистка Русия са СЪЮЗНИЦИ.

31

Анонимен

преди 2 години

Подмолната партия Нинова Радев Мая нямат шанс

30

Анонимен

преди 2 години

Нинов Радев Мая--БКП БСПМая от Мутрите води Черната работа на БСП Бабикян Хаджигенов третия Радев го направи Министър

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя Параван пак не е в час. На изборите няма да се гласува за президент, а за партийни листи.Това, че ГЕРБ са се вторачили в Радев си е техен проблем. Дано осъзнаят, че той е олицетворение на народният немезис, чийно първи удар бе на 4 април. Ще следват нови и нови, докато сикаджийската мутра притихне и се скрие.

28

до макето 32

преди 2 години

Нацистка България спаси своите евреи, защото цялата страна беше залята от протести срещу депортирането им.И царят разбра желанието на народа и подписа указа за спирането на депортацията.През това време макетата се криеха под полите на жените си и ЕДИН не излезе в защита на техните евреи. Щото някой друг трябва да им върши работата както винаги.Българските свещеници лягаха прад влаковете натоварни с евреи.През това време македонските свещеници се криеха в зимниците от страх.

27

до 35

преди 2 години

До Анонименусия и Китай като си увеличат стандарта дали ще стигнат стандарта на безработен американец? Щото не съм чул някой да ходи на гурбет в любимите ти комунистически държави .Ходят по "лошата" америка.

26

Анонимен

преди 2 години

Айде нека си кажеме истината един път завинаги.Аз гласувах за Радев, и ще гласувам пак за него на президентските, не защото съм му върл фен, а защото ненавиждам ГЕРБ и той е единствения който може да ги заличи от БГ.Но Радев е пионка на НАТО, то е ясно, че оттук нататък влизаме под тотален военен и политически контрол на Америка. Ставаме дефакто държава-военна база, ръководена от военни. Целта е да бъдеме буферна зона за войната с Русия. Българите ше умират на фронта за интересите на Америка

25

до 32

преди 2 години

До АнонименО неразумни и юродиви .Въпросните земи бяха незаконн окупирани от сърби и гърци през междусъюзническата война и след ньойски договор .Това са 40 хиляди квардратни килемитра българска земя населени с два милиона българи .Какъв фашизъм те тресе. Червен олигофран и майцепредател.

24

Стоян

преди 2 години

Да българското общество понеже не е.революционно настроено затова избра неизвестния никому Радев освен на Решетриков и БСП и всеизвестните ***...ци от шоуто на един озвереял тип,мошеници и страшно нагли.Няма що.Безотговорно общество гладно за зрелища, и пасивно към мошениците простотия до шия това сме ние за съжаление

23

Анонимен

преди 2 години

Къде сте видели в Европа президентска диктатура и президентска република? Такова нещо има само в Третия свят, Турция, Африка, Русия. Цялата Европа е основана на идеята да няма такива фюрери и диктатори с еднолична власт.

22

бг

преди 2 години

На първият телевизионен репортаж от протестите до стълбата пред президентството се се виждаха петнайсетина души с три руски и няколко български замена и лозунг.Вън от нато и ЕС .И тогава излезе другаря Радев с вдигнат юмрук. А сега ми се прави на натовец и демократ.

21

dg

преди 2 години

Тоя *** Първанчо е сякаш политически фигурант от БСП и русофилската мизерия!!!! Изключително противна личност!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Радев е Ярко Червен БКП

19

Анонимен

преди 2 години

Българите избират и търсят "спасителя", защото само едноличен лидер и диктатор може да развие бързо една умираща страна. Това бяха надеждите към Борисов, тоест силната ръка която предвижва нещата без да се церемони, ала Бойко се оказа обикновен мафиот, самовлюбен егоист.