78

Пхахахаха

преди 2 години

Тоя кво бълнува е? Тва са пълни глупости.Все едно слушам бабите пред блока.

77

Да

преди 2 години

Гледам тук някакви призиви за протест срещу Радев, ами излизайте бе "лели и баби ГЕРБ". Само вие останахте верни на вожда. Човека на вас разчита. Дава ви по 50 лв на месец, а за *** 5000 лв на час били малко по думите на човека който уж трябваше да го защити. Близкия му приятел Иван Ангелов. Така че напред лели и баби. Площада тръпне за вас.

76

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

"Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот,..."================"ЩЕ" е частица за будушче време.В Рассия и СеСеСеРе повишават стандартите от 1917..., и продължават, с идеалната цел да изпреварят капитализЪма, за да им лъснат хептен голите ***.

75

Анонимен

преди 2 години

Освен, че си направиха заплатите по 10 000 лв новите партии, които са патерици на президента Радев аз друго не видях да направят. Поправете ме ако греша.

74

отровна гад

преди 2 години

Румен Радев ще направи всичко на всяка цена за да превземе властта!После ще се самообяви за "Велик кормчия" и пожизнен владетел!

73

Анонимен

преди 2 години

ДПС лобира пред Радев за въвеждане на турски език в българските училища.

72

Анонимен

преди 2 години

Само протести и митинги срещу диктатора Радев!

71

Виждамон

преди 2 години

има ли капан? - ИМА, за който и да гласуват гоите, все избират ДеСе!

70

Анонимен

преди 2 години

Оставка, съд и затвор за диктаторът Радев!

69

Фокус към Кремъл!

преди 2 години

В Европейска България нещата ще се оправят единствено, когато фокусът се измести към Белия дом. До тогава руските шпиони ще се правят на велики политици, докато не попаднат зад решетките. Политическото бъдеще е на Атлантическия съвет на България.

68

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да се измества фокусът към Радев, след като народът разбира за връзките му с Божков и организираната престъпност.Божков го поздравява в открито писмо, отделно лидер на партията му Българско лято е назначена за говорител в МВР.

67

Totenkopf

преди 2 години

Боко му плаща на тоя дето една прогноза няма сбъдната! Само като му видя физиономията и ми се доповръща, защо му слагате снимката на това нищожество, слуга на боко и олигарсите

66

Анонимен

преди 2 години

Първолет Какафонов това ли измисли капан?Хахахахах тоя некадърник-слънчоглееед!

65

Анонимен

преди 2 години

Превратаджиите на Радев ще омръзнат на обществото след един месец.Единственото ,което ще постигнат и вече го правят,е тоталната компрометация на партийната система.и парламентаризма.

64

Анонимен

преди 2 години

Абе това джудже Хаяско с тая брадичка кви глупости говори?Защо му давате трибуна на тоя ***?!

63

Анонимен

преди 2 години

До: 89Какъв е Румен Радев?Президент.Това би трябвало да изчерпи темата, и се чудя как може да има още хора, които задават глyпaви въпроси.Виж, България е парламентарна държава. Парламентът, а не президентът определят политиката, а такъв в момента няма!Така е по Конституция.Когато изберем стабилен парламент, тогава ще има и политика.

62

Анонимен

преди 2 години

Червенибоклуци!

61

Анонимен

преди 2 години

Радев ли ще прави "новите" политики?Понякога се чудя, тия хора като тоя на снимката как могат да се гледат в огледалото сутрин.

60

Анонимен

преди 2 години

Капанът ще щракне на 11 юли за ГЕРБ.Просто трябва да се внимава и председателят на служебния кабинет да организира двама опитни адвокати по служебно-правни въпроси, които да следят всички опити за манипулации на служители на предишния кабинет. Напр.,шефовете на ДАНС, ДОТИ, НСО са постъпили хайляшки и има начин те да бъдат отстранени или уволнени при опит за шиканиране.Трябва една солидна правна консултация и се действа по КТ. Ако не можете да се справите с неграмотниците на ББ - халал ви вяра

59

ИСТИНАТА

преди 2 години

КОСТОВ Е КОМУНИСТ!