98

До 126

преди 2 години

Ами те и за други "управници" излязоха много записи и снимки и видеа,ама странно,и тях никой не ги разследва 🤔. Ако служебното правителство е толкова читаво, защо не започне сега и тях да ги разследва?Самия факт,че тоя дето викаше,че всички са равни пред закона и няма недосегаеми,не се отказа от имунитета си,за да бъде разследван! Май той се отказа единствения недосегаем!

97

Анонимен

преди 2 години

БСП Фокусници

96

Анонимен

преди 2 години

124 И този фокус към ББР е пуснат от Любянка- КГБ както и " снимките" на чекмеджетата на Б.Б, после " търсете" Мата Хари, е ще я намерите в някой отдел на руската разведка хахах

95

Галина

преди 2 години

До коментар 110:Незнам на ГЕРБ кой им е виновен,но май на всички други ГЕРБ са им виновни. Не разбирам, всички излизат и тръбят,че са победили ГЕРБ,че с ГЕРБ е свършено, ГЕРБ били изтекли в канала, само че, като не можаха да направят правителство, разбраха,че без ГЕРБ не става,и ГЕРБ все още са фактор. Доказателство за това е също, че всички продължават да говорят и да се занимават с ГЕРБ!!!

94

Дедо

преди 2 години

Звездичките " мecти"

93

До Гига

преди 2 години

Ми какво да ти кажа, ти си гербераст! Не за друго ми когато се появиха едни записи на един наш премиер за едни бири тогава имаше ли раследва? Щото немаше! Когато се появиха едни доказатества за едно суджучи и едни менти раследва ли се нещо! Щото не се! Когато се появиха едни снимки за едни чекмеджета с едни пари и злато раследва ли се нещо! Щото не се! Та ти си гербераст за тебе доказателство е нещо много различно отколкото за нормалните хора! *** сега това ще се раследва де! и да видим кое как!

92

Дедо

преди 2 години

Народ дето му се мести фокуса от разни фокусници днеска тука утре там, пиши го бегал! Като риба на блесна се хваща после се чуди що го сготвят в тигана.

91

стоян

преди 2 години

От вчера фокуса е в Банката за развитие.Кражбата на един милиард от Боко тиквата и Шиши е фрапираща.Това не може и няма да бъде оставено безнаказано.

90

Анонимен

преди 2 години

Изборите от тук насетне ще са бутафория, а " резултатите" от тях грижовно моделирани по путин ски образ и подобие, сега Оф то вече е на власт , а реалността се отразява в стая с изкривени огледала! Защо е първобитната омраза към Герб? Или към т.нар Патриоти? Ами не е трудно да се досетим: тия си позволиха волността да играем " независими" от москва- та, а такава " волност" в Нрб то се наказва с .. .пандиз, или с изчагъртаме...физическо

89

Анонимен

преди 2 години

Червените бесни кучета се разлаяха

88

Анонимен

преди 2 години

последни напъни на Червенитеслед уж служебното ще ви накажем

87

Гига

преди 2 години

До коментар 111:А ти сигурен ли си,и имаш ли доказателства за това което пишеш? Питам, защото новия министър също ги говори тия неща,но за момента поне,без доказателства,по информация от медиите. Ако тая държава започне да се управлява "по информация от медиите', незнам до къде ще стигнем!Въобще, цялото служебно правителство започна да уволнява,да назначава,да отправя обвинения,без никакви доказателства!Струва ми се,че искат предизборно да очернят всичко и всички,без доказателства!!!!

86

Анонимен

преди 2 години

БСП 3 трета Пътува кЪм четвъртаМая се качила на метлата и пуснала Турбото

85

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че 30 г отлаганото и замазвано с тлъсти кражби ( приватизация) противопоставяне Русия- Запад сега ( в условията на тежка здравно- икономическа криза) избуя с невиждана сила в Бг губернията! Направо ме е срам да гледам " спецове", дето оправдават очевадни престъпници като божков, Ц василев, бобоков, прокопиев, нинова, костов, галеви, малеви и т.н знайни и незнайни " герои" от 90 те г на 20 в! Реалността е, че русофилите окупираха властта и няма пускане да има!

84

Stari Kovri

преди 2 години

КЪВ Е ТОА?

83

...

преди 2 години

не знам дали знаете, но спомняте ли си, че имаше един фонд, който евро съюза ни отпусна и разреши да използваме за подпомагане на дрения и среден бизнес още миналата година май септември месец беше! Та този фонд беше 1.2 милиарда лева! Значи за 6 месеца парите вече са изхарчени, но не това е интересното! Интересното е, че всичките тия пари са получени от само 8 фирми! Сигур са случайни фирми! :) пак галсувайте за герб! САМО ГЕРБ, САМО ГЕРБ, САМО ГЕРБ!

82

.!.

преди 2 години

Значи на тиквите корнелия нинова им е виновна момент момент слави трифонов им е виновен, аа не не ДБ са виновни, но най-последно радев им е виновен! Значи на един гербераст винаги някой друг му е виновен! Да!!! То на една "мислеща", "знаеща", "можеща" и "умна" калинка как може тя да е виновна за каквото и да било!!!??? Бре кажи му гербераст и не го обиждай повече!!!

81

Отваряйте си очите

преди 2 години

Пълзящ преврат замислен, откакто Радев е президент.Целта май е да свием повече към Москва.Пази ни , Боже от такива.

80

Dinosaurus

преди 2 години

До Да (бе да): Само Зеления чорап може да вдига юмруче и да води партизаните, sorry, протестърите! Срещу него не може, той вече е цар батюшка, той е ангел-спасител, той е святата истина и божи син, пратен на земята (от Бог-Божков). Ура, да живей ... до президентските избори !

79

Анонимен

преди 2 години

Фокусът се сменя от, и заради платени медии, като ...! Вие знаете най-добре кои сте!?