84

made in РадеФ

преди 2 години

В държавата на Радев е нормално да назначиш служителка на Васил Божков за шеф в МВР. Комшия и фен на Божков за шеф на НАП. Нормално е да вадиш жени от кабинетите им с крясъциИзчезвай!. Да чистиш професионалисти по черен списък. Да гилотинираш главния секретар Ивайло Иванов, защото е защитил полицаите от терора на криминалния протест...

83

Амед Азнавур

преди 2 години

До Анонименте тес битите само те с а си знаели, ненасилието бе причина, трябваше да ги смачкат *** затворили кръстовища

82

Анонимен

преди 2 години

До ПогазванеДа те светна - няма неприкосновеност на държавния служител в България, освен ако някой не му седи зад гърба.Във всеки един момент могат да те уволнят, да после ще се съдиш да те върнат на работа, ама междувременно може да променят изискванията за длъжността или да я закрият.

81

Анонимен

преди 2 години

По-скоро не насилието на протестите, а мълчанието след това.Не може да има бити журналисти, а да няма виновни полицаи и имената им да се пазят в тайна. И наказанията им да са мъмрене.Прави са да го разкарат.

80

Анонимен

преди 2 години

Твърде толерантни бяха с подивелите партизани.

79

Сата НАТО

преди 2 години

ГЕРБ ТЪРПЯХА ДРЕМДЖИЕВ ВСЯКА ВЕЧЕР ПО ТВ-5 ДА ПЛЮЕ ПО БОЙКО БОРИСОВ------ГЕРБ са никои, за да "търпят".Това е свободна държава и нямат монопол над истината. ГЕРБ са фашистка партия и мястото им е в затвора.

78

Анонимен

преди 2 години

Този ка *** на Боридов беше готов да изпълни всяка антинародна заповед, малко му е да го свалят от длъжност, трябва изобщо да го изритат от системата.

77

Сата НАТО

преди 2 години

Това не е партийна чистка, този пинчер на Борисов се държа незобразно на срещата с Президента, след като хората му пребиха двама човека на протрстите.

76

Погазване

преди 2 години

Длъжността гл. секретар не е ли професионална, а не партийна? Защо в България е възможна партийна чистка на държавни служители. Това допустимо ли е по закон и може ли уволнението на гл. секретар да е незаконно? Ако това е законно, питам как е възможно? В Европа това е решено по друг начин! Има неприкосновеност на държавния служител.Не коментирам качества, не го познавам, но ми прилича на погазване на закона и то от кого, от радетел за законност Радев. Не ме слушай какви ги думам а какви ги върша

75

Дядо ПОП със КАСКЕТ

преди 2 години

До ЧакаВЯРНО Е, БЕЗКОЗ ИСКА ДА ИГРАЕМ,САМО С КАЧВАНЕ,не мога да мина НИСКО!!!!АНДУСТЕНДМИ?

74

Анонимен

преди 2 години

защитавали били.... като дърпаха момченца и момиченца зад колоните и ги счупваха от бой. същите мутри като политиците. иде скоро време за разплата. всичко живо дето може да ходи ще бега и ще останат само индианците, олигархията и тея пърдящи животни дето стоят по бусчетата си цял ден и с лъскат бастуните един на друг. жива минцифайка няма да остане като дойде глада.

73

ГРЕШКАТА

преди 2 години

ГЕРБ ТЪРПЯ ДЕСЕТИНА ЧОВЕКА ДА ЗАТВАРЯТ ПЛОЩАДИ И УЛИЦИГЕРБ ТЪРПЯ ЧАЛГАРИНА ВСЯКА ВЕЧЕР ДА ПЛЮЕ ПО ПРАВИТЕЛСТВОТОГЕРБ ТРЯБВАШЕ ДА ДАДЕ РАДЕВ НА СЪД ,ДА ГО СЪДЯТ ЧЕ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ОБВИНЯВА В КОРУПЦИЯГЕРБ ТЪРПЯХА КОМУНИСТА ВАСИЛЕВ ОТ ПАНОРАМА И ЧЕШМЕДЖИЕВА ОТ РЕФЕРЕНДУМ ДА ГОВОРЯТ ЗА ФАЛШИВИТЕ СНИМКИ С ЧЕКМЕДЖЕТАТАГЕРБ ТЪРПЯХА ДРЕМДЖИЕВ ВСЯКА ВЕЧЕР ПО ТВ-5 ДА ПЛЮЕ ПО БОЙКО БОРИСОВ

72

Анонимен

преди 2 години

Уволнението е заради опит за самозапалване и хвърляне на камъни,яйца,вмирисана риба и бомбички по "мирно протестиращи"

71

nilesev

преди 2 години

Дребнав, злобен и отмъстителен. Освободи главния секретар на МВР, защото по време на така наречените протести ,той достойно защити от нападките на фигуранта своите подчинени. Унизи фигуранта публично и сега тоя му отмъщава за да успокои дребната си, злобна и отмъстителна душица.

70

Хехе

преди 2 години

Всички знаем Защо! Но понеже сме "***" по рождение, си траем за удобство!Няма ги Дайнов, Бенатова,Шикерова,Волгин.. да изкажат някакво остроумно и граждански защитено мнение! Истината е, че това беше единствения Човек,който открито, очи в очи каза пред публика в Президентството ,че Радев е застанал зад *** и мутри,а не зад полицейските служители.Болезнено за че3.14ка..... И непростимо!

69

Анонимен

преди 2 години

Смениха го защото сега е ред на БСП да кyпyва глaсове.

68

Taню

преди 2 години

Значи вече мога, ей така, съвсем по граждански да ме тресна един токат в мyтрата, ако го видя на улицата?!? :)

67

Анонимен

преди 2 години

Г-н Иванов възмездието дойде прекалено бързо за вас.Преди година биехте Българите, а днес се чудите къде да се скриете!!Всичко се връща рано или късно!

66

4epa

преди 2 години

ЛОДКАРЯ ЗАЩО СЕГА ВЕДНАГА НЕ АТАКУВА РОСЕНЕЦ- А СЦЕНАРИСТИ !!!!!!!!

65

Мутри Вън!

преди 2 години

Ха ха Миналото лято много велик се имаше Иванов.. Биеше и малтретираше протеста.Но всичко се връща!!Сега когато протеста взе властта. Ивчо много ще страда. Ще се наложи да преусмисли живота си и да се моли за него!