104

Анонимен

преди 2 години

А затвор кога?За такива първо затвор, съд и ако може още обвинение - в описания ред разбира се!

103

1

преди 2 години

До Майора,а зависимостта на тиквата,за нея защо не пишеш,пашата ,каратиста,свинаров/домузчиев/и още много известни мутри,от тях,кой е зависим,а с божков,беше изпушил само "една"пуричка,даже на срещата,и индивида с каскета,беше на масатаа,Радев не е пушил,нито една пуричка с божков

102

Анонимен

преди 2 години

Насилието на полицаите в нощта на 2-и септември е основната причина за отстраняването на ИИ. Втората причина е прocтaщинaтa на Иванов и Ханджиев по време на връщането на колите от провинцията- оставиха ги на полето Третата: гл.секретар ръководи професионалната дейност на МВР. ИИ тичаше с Гешев из страната вместо да си гледа работата. Съмнявам се, че ИГ е инициатор на акцията в защита на Ив.Иванов. Да си ходи!

101

ЧЕРЕПЪ В МВР

преди 2 години

В ХУНТАТА НА ГАДЕВ Е НАЗНАЧИЛ УЧРЕДИТЕЛКАТА НА БАНДИТА ДЕТО НЕ ДЪЛЖИ НИТО СТИНКЪ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА- Е СЕГА СИ ИМАТ ШАЙКА.....

100

ЕЛИ

преди 2 години

ДА ОПЪНЕШ ЕДИН ЛОЗУНГ ОТ ПЕТ МЕТРА,ДА ГО ПОНЕСЪТ ПЕТ ЧОВЕКА И ПРЕД ТЯХ ДА КЛЕКНЕ ОПЕРАТОР ОТ БНТ И ДА РЕВЕ ЧЕ ТОВА Е 200 ДЕН ОТ ПРОТЕСТА,НО СНИМКАТА Е НАПРАВЕНА ТАКА ,ЧЕ ЗАД ПЛАКАТА НЕ СЕ ВИЖДА,ЧЕ НЯМА ДРУГИ ХОРАОПЕРАТОР ОТ НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ--ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМОЖНО

99

Майора

преди 2 години

С уволнението на главния секретар на МВР пролича зависимостта на Радев и правителството от олигархията и Божков!Жалко , в страната вече няма спкойствие , кабинета не прави промяна , а реваншизъм!На Радев и тоя около него е ясно , че специалист не се гради за един ден , но политическата поръчка върви!С лъжи до никъде не се стига!

98

Радев чао - чао!

преди 2 години

С това уволнение и децата разбраха кой какъв е.В къщи децата треперят и ме питат: "Сега какво ще стане?" Те си споделят, пишат си по смартфоните. Комунистите нямат власт над това. Могат само с насилие, но и това е до време.Трябва да се разчисти родината от грозните идоли на партията предателка.Видяхме какви са техните герои.

97

Бургас

преди 2 години

Вчера на мирното шествие на LGBTG в Бургас, изпратиха подкрепления от Варна.Водни оръдия и т.н. Новия министър да бъде отзован Немедлленнно!

96

Данчо полицая

преди 2 години

Боят си го заслужаваха протестърите.

95

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри дебелия шеф на бандата?

94

Диана

преди 2 години

Никой не се съмнява, че жалките отмъстителни душички БСП и сие ще направяпт подобно нещо - нека се радват още 2 месеца, нещастните! Да се молят само да не избухнат протести сега, защото едно отслабено МВР ще се отрази много зле на служебния кабинет...Кой какво си прави, на себе си го прави...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

93

анонимен

преди 2 години

Протестърите явно са очаквали да ги галят с перце.Нали все дават примери как е в чужбина,нека да кажат как там се разпръскват масовите протести-с водни оръдия и полицейски палки.А за така любимата на президента Русия изобщо няма да говорим-там протести срещу властта забранени,вкарват в затвора за това и най-големият терорист сега се оказа Навални и неговите хора.Явно към такив тип управление се стреми и нашият убавец,нали е лтчик-налтчик.

92

Рундьо

преди 2 години

Четеш евангелието като дявола, видях го и аз Иванов да хвърля слама по български полицаи и със запалка в ръкаеееех КАТ ще дойдат лихвите братушко, Спецов ше те отърве па ти го научи на коремно хахах винарка еднодневна

91

истина

преди 2 години

Ако си фиш държавен служител който си разбира от работата, каква ще ти е мотивацията да се докажеш като при смяна на властта ще те махнат така или иначе и ще сложат на твое място партиен послушник. Ето за това в държавата не върви нищо, защото няма приемственост и приоритети. На преден план са само партийни интереси.

90

Бай Тошо

преди 2 години

Спомнете си само как Смрадеф нервно си наместваше очилата, които иначе рядко използва (вероятно да не го загрозят още повече), когато на 02 09 2020г Ивайло Иванов беше в кабинета му.

89

ГРЕШКАТА

преди 2 години

ДА ТЪРПИШ ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ПЛЮЯТ ПО ПРАВИТЕЛСТВОТОТОВА В ГЕРМАНИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИТОВА В АВСТРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИНАЛИ ВИНАГИ ГИ ДАВАМЕ ЗА ПРИМЕРКАТУНИ ПРЕД КАНЦЛЕРСТВОТО НА ГЕРМАНИЯ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛОПРЕЗИДЕНТА НА ГЕРМАНИЯ И НА АВСТРИЯ НЕ ГОВОРЯТ И НЕ МЪТЯТ МОЗЪКА НА ХОРАТА ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е КОРУМПИРАНА И Е БЛАТО

88

Dinosaurus

преди 2 години

А насилието на т.н. протестъри над другите граждани? А бездействието на полицията срещу незаконните им действия? Ама Зеления чорап инициира протестите с вдигнат юмрук и нататък бяха под негова защита! Тормозът над софиянци беше президентски, не полицейски. Ама идват и изборите за президент, тогава ще се уволняваме! Служебен президент няма, няма как да се скрие! Вота за него е мажоритарен, няма как пак ББ да му е виновен, ще му лъсне личния з*д*ик генералски. Путин си има други проблеми...

87

Анонимен

преди 2 години

То пък и една глава...

86

До сата нато

преди 2 години

Началото на коментара ти подвежда хора като мен които нямат време и четат вентилаторно. За лайковете говоря но и те са важни.

85

До дата нато

преди 2 години

Началото на коментара ти подвежда хора като мен които нямат време и четат вентилаторно. За лайковете говоря но и те са важни.