588

Христо Христов

преди 2 години

Верно ли е, че атлантическата пета колона на брюксел подкрепя изказването на соломон паси "Майната му на Православието"?!

587

Анонимен

преди 2 години

Едно към едно си приличат с Тато на млади години.Направо му е одрал кожата и също, като него пляска ежедневно глyпости.

586

Анонимен

преди 2 години

Радев е калинка.

585

Козяк

преди 2 години

до 661. А защо не отвориш уста за паметника на англо-американските летцибомбардирали София? Назови ми само един единствен аргумент! И щом винаги говорите за обединение на нацията, ликвидирането на паметника на Съветската армия ще допринесели за това обединение?

584

Мен

преди 2 години

ГЕРБ са уволнил стотици хиляди хора? Тоя е сънувал нещо? Въпросните 50 от ДАНС са със съмнения за корупция.

583

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев!

582

Христо Христов

преди 2 години

Политикът който е ЗА излизане на България от лицемерния ес и българомразещото нато има моя глас.Не искам да съм заедно със субекти като Соломон Паси и Александър йорданов помогнали на БКП да съсипе България или комсомолски активисти ала Плевнелиев.

581

До смех

преди 2 години

Покойния ми баща беше направил военна кариера. Преди повече от 30г.Не смей да говориш за военните така. И не обобщавай.

580

Анонимен

преди 2 години

Радев деградира политически до там да се превърне в маша на Васил Божков. С назначаването на шампиона по културизъм избягал от България заради преследване от НАП за шеф на НАП всякакви маски зад които се криеше честният и непорочен Радев паднаха. Лобистката история с грипените от предишното служебно правителство се повтаря и в това правителство, но този път вместо командите да идват от Москва идват от Дубай. Всъщност човекът спасил в Дубай Божков от екстрадиция беше шефът на руските тайни служби

579

AZP

преди 2 години

Към ГЕРБ: Крайно време е да се обърнете с човечно лице към обикновените граждани на България, да извадите страната ни от последните места на най-мрачните европейски и световни класации, защото засега няма друга по-сериозна политическа сила, която може да управлява България. Корупцията и трупането на богатства нямат насищане, беднотията няма дъно. Станете новите апостоли на България и я възродете. Тя не е чалгата на ТрифУнов, нито задкулисието на Корнелия, Мая и Решетников. Тя е наша, друга няма

578

българин

преди 2 години

Щях да забравя да уточня нещо много важно:Истината според мен е, че СССР закъсня със второто ни "освобождение".Докато в руско-турската война са се водели ожесточени боеве и са дадени хиляди жертви, то през 1944 г. германците са се изтеглили от България мирно, българската армия не оказва никаква съпротива, но това не е попречило на СССР да ни обяви война. Която сега наричат "освобождение".Истината е, че са влезли в България като на парад, а ние им правим паметник за това!

577

българин

преди 2 години

Гласувах за Румен Радев като президент по обясними причини.На предстоящите президентски избори обаче ще гласувам за този кандидат, който обяви подкрепа за премахването на паметника *** Червената Армия, и г-н Радев ще ме изгуби, ако не го направи!Защо никой не иска събарянето на мавзолея в Плевен? Защото там се намират костите на 31000 руски войници.Какви кости има в София? Никакви!

576

СМЕХ....

преди 2 години

Ще се освободиме и от тебе , бе чорап...Хич даже не си ВЕЧЕН!ЩОМ ТИ СВЪРШАТ ПАРИТЕ ОТ СПОНСОРА.....СИ ГОТОВ.

575

питанката

преди 2 години

Всичките тези шумотевици и приказки са да замажат "стани, за да седна". Как новите министри и заместници ще свършат нещо смислено като това правителство е за два месеца??? За този период те няма да са запомнили хората около себе си в министерствата и няма да са разбрали кой с какво се занимава. Ще гледат тъпо, ще говорят глупости, но ще си приберат яко едни пари. Това е новата "промяна"!!!

574

Lainqna mediq

преди 2 години

Радев!Гони наред !!!! Мачкай тези ГРОБАРИ !!!!!!!

573

За ония случай ...

преди 2 години

Покойният ми работодател ми казва ей има някакво мероприятие за деня на детето, отидете да рисувате там с учениците - перефразирам - тоест аз съм получил нареждане и заповед писмена или устна няма никакво значение - аз съм на пряко подчинение на прекия си ръководител и работодател и като ми каже да ида да върша работа, отивам и върша работа ... и не ме занимавайте с глупости ...

572

Анонимен

преди 2 години

ако не сте виждали комунист

571

Ей гнидо...

преди 2 години

Да *** нацистка ... осъзнаваш ли че точно ти превърна тая страна в тоалетна и то турска????

570

Аз го казах:

преди 2 години

Това русокосо синеоко арийче никога не е било бито през живота си , гледано е като писано яйце точно като Романови са, но са по-умни от Романови те са в Европа където да не можем да ги пипнем ... но една по една пречките падат , едно по едно препятствията падат пред Болшевик 2.0

569

Анонимен

преди 2 години

ДПС са за предпочитане пред БСП и инт