64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74Казах ти, че никой не ви мрази, ама се съобразявайте малко, има хора които харесват истинските жени :)) За какво е този прайд, немате права ли ? :) Все онеправдани, все обвиняващи хетеросексуалните (има свестни, ама явно щото са ме харесали ), все пак не изключвам да има и такива които знаят, че не требва да ни занимават с глупостите си :))

63

Случаен минувач

преди 2 години

Но колкото и да е демократична една държава, не би трябвало да им разрешава осиновяване. Защото тука вече се нарушават правата на детето.

62

Случаен минувач

преди 2 години

Защо трябва да демонстрират сексуалността си? Ами ако другите хора започнат така? Секс по улиците ли да правят? Никой не им нарушава правата. Аз не отричам, да, и сред тях има велики личности. .В миналото да, отнемали са им права, но в днешно време никоя демократична държава не го прави!

61

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувачКеца си е обратен, на Васко това му беше пиара, требваше да е шокирващ и да буди интерес, не че нема талант :))

60

Анонимен

преди 2 години

Бог създава всички хора!Някои се вземат на сериозно и мразят някого.Партиите които най много мразят гейовете и използват хомосексуалните хора са вън от Народното събрание

59

Анонимен

преди 2 години

Тази църква като е против тези хора, нека да каже защо се появяват на бял свят тези хора.БОГ е създател и никой няма право да му се меси.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69Имайте си ценностите, ама нема нужда "братята" бургазлии да ви правят парад :)) Варна като е два пъти по-голем град що нема гей парад, изоставаме от вас :)))

57

Off

преди 2 години

И стига с ценностите и глупавите и заучени фрази.Да си бъдат каквито искат, да, но да не го намират на хората в очите с паради и прочие показност и да не им е разрешено да отглеждат деца. Не мога да приема, че дете ще расте с нормални наклонности и разбирания при такава двойка.И мн великите в искала си. Ако имате въобще деца, се чудя колко от Вас сте се замисляли, сина ви да ви каже - ми гей съм!!! Пак ще кажете явно -ценности...

56

Off

преди 2 години

Така, сега ще кажа елементарни неща, които и дете с основно би навързал.За изказвания - "какво се бъркате навсякъде", "на мен не ми пречат", "всеки е свободен да бъде какъвто иска", и прочие безлични хора!Та, защо по дяволите ще ми парадират в цял свят с паради?!. Второ, ако всички сте Гей, кой ще ви ражда децата дето после искате да осинявавате за да приличате видиш ли на "нормално семейство "?!Човека е създаден за да даде живот.!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Най-печално е, че не се прави разлика между ценности и чиста биологоия. Кой ви е казал, че гейовете нямат същите ценности като вас?

54

Анонимен

преди 2 години

До чудна работаАзис е полу-гей, просто требваше да стане известен, сега вече е Васко :))

53

Хемус

преди 2 години

От четенето на коментари,най ми оправи настроението,някакъв охранител в хотел,как гей го почерпил капучино!

52

чудна работа

преди 2 години

До сега не съм виждал Азис на гей-парад да търси някакви права!Нито Васко кеца или лорд Минчев!

51

Анонимен

преди 2 години

Най много 5 години давам и България ще приеме еднополовите бракови

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61Във Варна има травестити, дето ще ги познаеш че са такива, само ако им видиш органа в гащите :)) Ама Варна си е Варна, там нема прайдове и такива глупости :) Никой не говори против обратните, ама да им правим парад, ще кажеш са върха на сладоледа.... :)) Смешното в случая е, че бургазлии се водят големи застъпници на консервативното семейство а честват гейовете с парад :))

49

Анонимен

преди 2 години

До ден днешен не става ясно , защо гейовете си организират шествия . Да сме някоя арабска или мюсюлманска страна , не сме .

48

Анонимен

преди 2 години

До Либерал-демократ 51 "Живеем в 21-век и всеки има право да е свободен да живее живота си така, както желае."-------Значи според теб не е проблем , да си влизам по къщите на хората и да си взимам , каквото ми хареса . Ако ми хареса някоя къщичка , направо да се нанасям там . Такива са ми разбиранията , не трябва да има частна собственост в 21 век

47

Анонимен

преди 2 години

НПО-тата яко гушат от тая простотия!

46

Питч

преди 2 години

Много ненавиждам каквато и да е парадност, камо ли от някакви дето ще ми съсипват обществото. Тая *** се проповядва отвсякъде.

45

НПО

преди 2 години

Преди даваха по 50 лв за участие,сега не знам колко е!В София повечето бяха студентчета!